Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

2014 sonybociarnia odkrywa wyzwania w racerach, ja pierdole jakie zacofanie na tych plejsztejszonach xD

2034 sonybociarnia odkrywa że multi może być skillowe a świat nie żyje tylko CODem.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ten mgs wygląda jak na ps4 gdzie też jest 1080p/60fps i tylko na xbonie jest rozmazanym gównem. Plus dla ps4 taki, że blaszki jak zawsze poczekają sobie dłużej na wydanie mgs5 podczas gdy konsolowi królowie będą mogli zasypać cebularzy spoilerami  :sorcerer:

Opublikowano
  • Autor

Na przyszłość:

Maksymalny rozmiar umieszczanych gifów to 10 MB na post. Większa ilość lub "cięższe" grafiki wymagają umieszczenia ich jako linki.

Opublikowano

Rozumiem ze nie masz na myśli Halo 5 które przyspieszyło na tyle w multi, ze jest już właściwie na poziomie COD

Opublikowano

Daddy ale miało Ciebie już nie być. Obòz botòw skapitulował, wracaj do obozu jenieckiego, gdzie czeka resocjalizacja przy użyciu jedynej, słusznek konsoli zwycięzcòw, czyli PS4 :)

Opublikowano

Taka konsola zwycięzców, że Ty jako betonowy sonybot jeszcze jej nie masz. :dog:

Kim jesteś? Na pewno nie zwycięzcą. :oh_you:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Mam zwycięzce poprzedniej generacji, czyli PS3. PS4 też będzie, jak juź gotòw będę rozstać się z poorzedniczką. Wystarczy być w obozie Playstation ;)

Opublikowano

Taka konsola zwycięzców, że Ty jako betonowy sonybot jeszcze jej nie masz. :dog:

Wiecznie na kolanach  xD  

Mendrek jak miało mnie tu nie być ? postaram się częściej udzielać w tym temacie   :)

To jak to w końcu jest, XO nie ma tylko bluber a złoma ps4 mendrek figaro i wiele innych sonybotów. Sony takie dobre że nawet główne sonyboty wątpią w tego szrota.

Opublikowano

Mendrek jest zabawny tak samo jak bluber i jeszcze do niedawna don, bronia sprzetu ktorego nie maja. Nie mowiac o tym ze mendrek tlou ogral chyba ostatni na forum.

Opublikowano

Ins jak widze odniosl sie tylko do czesci mojego posta ale sprytnie jak ninja chcial  uniknac odpowiedzi jaki arcade racer po zamknieych trasach wg niego na ps3ps4xonex360pc jest lepszy od drivecluba? oczywiscie wylaczajac pgr bo kazdy wie ze to goty

Opublikowano

Ja (pipi)e klapki dalej o tym DriveClub. Zdaje sobie sprawę, że to jedyna dobra gra na PS4, ponieważ więcej nie ma gier na tej konsoli.

Opublikowano

Ja (pipi)e klapki dalej o tym DriveClub. Zdaje sobie sprawę, że to jedyna dobra gra na PS4, ponieważ więcej nie ma gier na tej konsoli.

r

Xboty nie piszą o żadnej grze. Czy to świadczy o tym, że na Xboksie nie ma ani jednej dobrej gry?

Opublikowano

r

Xboty nie piszą o żadnej grze. Czy to świadczy o tym, że na Xboksie nie ma ani jednej dobrej gry?

Nie ośmieszaj się.

Opublikowano

szybki rzut oka na twoj gamertag randowie:

gta5, metal gear solid5 gz, assasin creed unity, wwe2k15....musze kupic xone same perelki dostepne tylko na tej konsoli, same exy, bedzie grania na 2 lata, inne gry niepotrzebne

Opublikowano

Kupil xbona dla rozmazanych multiplatform i gier z pc :/

Opublikowano

to samo Maciomaniak i tacy ludzie mnie najbardziej irytuja - piepsza 24h jakie to xone ma super gry, a ps4 ani jednej - potem patrzysz na profil albo wklejaja zdjecie kolekcji a tam procz paru exow (bo innych nie ma) 90% gier to multiplatformy i z nimi spredzaja najwiecej czasu, ktore mozna w lepszej jakosci ograc na ps4

Opublikowano

Konsola od listopada. Mam FH2,TF do tego dojdzie DR3,SO,Halo i może Ryse. Zamówione Quantum Break,Tomb Raider a wy co ? Dalej w te guwna obesrane ?

Opublikowano

Takie swietne exy, ze najpierw unity trzeba ograc xd

Opublikowano

@mroku:

To ty się nie ośmieszaj. Na PS4 jest dostępny najlepszy i najładniejszy fps tej generacji - Killzone Shadow Fall. Najlepsze wyścigi - Driveclub (słyszałem, że recenzje mają zostać napisane ponownie, podobno Sony naciska). Najlepsze platformówki - LBP3, Knack. Najlepszy sandbox - inFamous Second Son (gra na 50h z wieloma wyborami, warta dwukrotnego przejścia). A na Eksboksie co? Nudna Forza, niedziałające Halo i... Kurde, wymieniłem już wszystko.

Edytowane przez Ludwes

Opublikowano

czyli masz 1 exa, drugi do ogrania na pc - piszesz ze dr3,so,halo i moze ryse dojdzie czyli kupisz za jkis czas - czemu zatem nie kupiles tych gier od razu a zamiast tego w pierwszej kolejnosci wybrales gta,mgs5gz,ac unity itp? zamiast rzekomo fenomenlanych exow bo przeciez dziennie piszecie jakie one genialne wygrales gooowna rozmazane, ktore w lepszej jakosci masz na ps4...a moze jednak te multiplatformy jakie ogrywasz sa lepsze niz te mityczne pseudo exy skoro siagnales po nie najpierw???

Opublikowano

@mroku:

To ty się nie ośmieszaj. Na PS4 jest dostępny najlepszy i najładniejszy fps tej generacji - Killzone Shadow Fall. Najlepsze wyścigi - Driveclub (słyszałem, że recenzje mają zostać napisane ponownie, podobno Sony naciska). Najlepsze platformówki - LBP3, Knack. Najlepszy sandbox - inFamous Second Son (gra na 50h z wieloma wyborami, warta dwukrotnego przejścia). A na Eksboksie co? Nudna Forza, niedziałające Halo i... Kurde, wymieniłem już wszystko.

Nie zapominaj o najlepszej bijatyce :)
Opublikowano

Znalazłem "console mode" w wersji PC gierki MGSV: GZ.

RF5K8dX.jpg

Teraz się gra bosko :fsg: :fsg: :fsg:

W sensie ze na blaszce za 1400zl mgs bedzie wygladal lepiej niz na ps4?

No wygląda lepiej czy nie? Bo ja nie wiem, posiadacze PS4 to spece od porównywania grafiki i liczenia pikseli, to się pytam.

@Mendrek

jaki mesjasz, lol, po prostu gram sobie w nową część serii, którą lubię

mesjasz nadchodzi w styczniu (niestety)

Zmień screen filtering na low, obraz będzie bardziej ostry.

Opublikowano

@mroku:

To ty się nie ośmieszaj. Na PS4 jest dostępny najlepszy i najładniejszy fps tej generacji - Killzone Shadow Fall

Najlepszy ? Nie bądź śmieszny. Kampania jest strasznie nudna i na dodatek zrobili w chuya bo gra nie działa w 1080p,aha i nie działa w 60 FPS. Knack ? Na tym skończę z tobą rozmowę.

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

Konsola od listopada. Mam FH2,TF do tego dojdzie DR3,SO,Halo i może Ryse. Zamówione Quantum Break,Tomb Raider a wy co ? Dalej w te guwna obesrane ?

Czekam na więcej.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.