Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

bla bla,  DC, bla bla

Powtarzasz się, że dc powinno być dobre już na premierę. Już to powiedziałeś dawno, co więcej każdy się z Tobą zgadza. Brak nowych argumentów? Klapersy na kolanach? Mamy najlepsze tytuły na rynku, mocniejsze multiplatfotmy, mocniejszą konsolę i prawdziwą nową generację. Nie wiem co Ty chcesz udowodnić.To są naszę argumenty, a wasze? driveclub powinien być dobry już na premierę, konserwacja psn, grafika nie ma znaczenia, bb gó,wno obersane  :banderas:

Edytowane przez Colin

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Na 40 porównań - 50% tytułów na ps4 działała lepiej, z czego 14 nie tylko przez pryzmat rozdzielczości i tylko jeden tytuł zauważalnie lepiej na xo.

Nie ma co. Różnice się zatarły.  :kaz: 

Exów na Wii U w 60 fpsach jest tak ze trzy razy więcej niż exów na PS4 w tym frameracie. Czy to znaczy że Wii U jest najsilniejsze? <reggieface>

Opublikowano

Widzę że rzeczywiście tu posucha skoro nawet ty chcesz się bawić w wojny domowe.  :smutas:

Opublikowano

Widzę że rzeczywiście tu posucha skoro nawet ty chcesz się bawić w wojny domowe.  :smutas:

dla większej liczby podstron zrobię wszystko.

Opublikowano

Exów na Wii U w 60 fpsach jest tak ze trzy razy więcej niż exów na PS4 w tym frameracie. Czy to znaczy że Wii U jest najsilniejsze? <reggieface>

Ile tych eksów w 60 fpsach już ograłeś?

Edytowane przez Colin

Opublikowano

Już prawie każdego trailer exa obejrzałem w 60 fpsach

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Znalazłem "console mode" w wersji PC gierki MGSV: GZ.

RF5K8dX.jpg

nikogo tutaj nie obchodzi grzebanie w ustawieniach, sprawdzenia czy chodzi na pewno płynnie, a pozniej czytanie w internetach i szukanie sterowników na których gra działa najlepiej

Opublikowano

nauczcie się odpowiadać na konkretne kwestie zamiast cytować drabinki giganty. edytować, już już.

Opublikowano

nauczcie się odpowiadać na konkretne kwestie zamiast cytować drabinki giganty. edytować, już już.

NIE JESTEŚ MOIM OJCEM

no dobra.

Opublikowano

Serio, Fanek? Bo od 2126 stron wydajecie się mocno temu przeczyć.

nie po to kupiłem konsole aby martwić sie o jakiekolwiek ustawienia, sterowniki i reszte

PC nikogo

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

To ten co grał ostatnio na PSX, a potem na PC aż do czasu zakupu PS4.

Jak szybko w dzisiejszych czasach wypieramy się swoich korzeni :(

Opublikowano

amiga600 4ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

dla większej liczby podstron zrobię wszystko.

W sumie rozumiem. Po takim PSE było tu co poczytać. Niestety tym się rożnią niebiescy od zielonych, że ci pierwsi potrafią zostać na posterunku, przyjmując z dystansem na klatę pokłady beki (vide genialny filmik Mazzeo vol.2), a drodzy uciekają z fochem niczym dzieciarnia, której pierwszy raz natarto śnieżką w twarz.

No ale co zrobić? :[

- bez dobrych exów 3xA przez dobre pół roku

- z połową gorszych platform

- wmawiając sobie że jednak nie połową

- że inaczej niż jeszcze rok temu cyfry nie są ważne, a liczy się fun

- desperatami którzy wymieniają swoje goowna rozmazane na nadkonsolę

- i upadlaniem samego siebie kupując i wychwalając granie na pc na forum z psx w nazwie

Chłopaki wracajcie. Ja już prawie uwierzyłem w waszą cudowną przemianę w rodzaju liczą się exy, a nie multiplatformy, oraz fun ponad cyferki.  :smutas:

Opublikowano

nobody, ale jest różnica jak coś jest faktycznie śmieszne (jak filmik Mazeo), a żałosne jak wrzucanie co chwila obrazków ze szpagatami przez Lema i kolejny post kopiuj/wklej ex4cta  (niczym gry na plejstejszyn 4) :( Jeżeli naprawdę nie widzisz różnicy, to znaczy, że wybrałeś dobry obóz :good:

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Ależ bym się wkurzył, gdybym pod choinką znalazł... Xboxa360. Konsola która już miała swoje 5 minut, a jedyny tytuł jaki zazdrościłem xbotom to Alan Wake, ale to ograłem na PC.

Opublikowano

Staram się nie widzieć, choć czasami bywa to trudne (w przypadku śp. Irasa nawet ekstremalnie trudne).  :[

Opublikowano

nie po to kupiłem konsole aby martwić sie o jakiekolwiek ustawienia, sterowniki i reszte

Ahahahaha i co z tego, skoro ciągle się spuszczasz nad liczeniem pikseli, wahaniami framerate'u o jedną-dwie klatki i inne bzdety, które przez tyle lat były domeną u PC.

@niktcienielubi

Ty to w ogóle jesteś dziwny. :dog:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Bo pecetowiec to stan umysłu, a nie osoba grajaca na pececie.

UberAdi grajacy na pc jest wiekszym konsolowcem od Fanka.

Opublikowano

@niktcienielubi

Ty to w ogóle jesteś dziwny. :dog:

nick zobowiązuje :lapka: w sensie ten właściwy. nie przekręcony przez ciebie.  :dog: 

Opublikowano

Ahahahaha i co z tego, skoro ciągle się spuszczasz nad liczeniem pikseli, wahaniami framerate'u o jedną-dwie klatki i inne bzdety, które przez tyle lat były domeną u PC.

no fakt przyznam Ci racje, mimo wszystko patrze na konsoli na resolution i fps, ale nie przejmuje sie już żadnymi ustawieniami/driverami

to mi chyba zostało z lat młodości PC pierwszy komp z Riva128zx, pozniej gdy miałem GF 6800 kupiony za bardzo zaoszczędzone plny, wcześniejsze czasy Commandos i Tomb Raider, Q2, Q3, Brood War :)

przez ostatnie 5-8lat na PC grałem w StarCraft2, Diablo3, Heartstone i NFS co roku, tyle

nie nazywam siebie raczej graczem PC-towym, bo gdy teraz usiąde do jakiejś gry spojrze na klawiature i myszke, optionsy to mi sie niedobrze robi

za stary na to jestem + charakter pracy przy komputerze

PS4 FTW !

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Słuchaj się Mendrka to będziesz zimą boso chodził. :)

Opublikowano

nigga please :D

Opublikowano

nigga please :D

Uuu, Fanek nam sie wykozaczyl.

To teraz przetlumacz nam to prosze na nasz ojczysty jezyk i udowodnij ze wiesz co to znaczy ! :Coolface:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.