Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

na potezna kampanie reklamowa sony playstation w topowych polskich gazetach microsoft stara sie odpowiedziec chyba tak

10565051_800839036656348_140105114824546

:pawel:

Opublikowano

Po co xbona reklamowac w kraju PlayStation? Jaki stosunek ma micro do polskich botow pokazali data premiery sprzetu, razem z krajami trzeciego swiata.

Opublikowano

dLVnb31.jpg

najnowsza reklamowka MM :D

Ten pierwszy pad wygląda za(pipi)iście prawdę mówiąc

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

ale skad wytrzasneli share i options na srodku pada to ja nawet nie

Opublikowano

Strasznie mnie bawią gripy w tych ds4. Wyglądają trochę jak margines w zeszycie gimbusa.

Edytowane przez Copper

Opublikowano

nigga please :D

Uuu, Fanek nam sie wykozaczyl.

To teraz przetlumacz nam to prosze na nasz ojczysty jezyk i udowodnij ze wiesz co to znaczy ! :Coolface:

Opublikowano

Strasznie mnie bawią gripy w tych ds4. Wyglądają trochę jak margines w zeszycie gimbusa.

Jak widać Sony identyfikuje się z grupą docelową.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

dLVnb31.jpg

50a47e79afa96f1ff40012e4.gif?w=400&h=267

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Ins dowiem sie jaki arcade racer na zamknietych trasach od czasow pgr jest lepszy niz driveclub?

Opublikowano

Jak sobie włączysz wszystkie wspomagania(które są automatycznie włączone w DC) to Forza Motorsport (3 i 4, bo w 5ce jest większy sim ze wspomagaczami niż w 3 i 4 bez).

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Ins dowiem sie jaki arcade racer na zamknietych trasach od czasow pgr jest lepszy niz driveclub?

buhahahaa!

sonyboty robią nowe kategorie, najlepszy arcade na zamkniętych trasach i najlepszy na otwartych xDDDD

No ale ok:

mariokart8box.jpg

Opublikowano

Zaraz jeszcze dorzucą na ile samochodów wyścigi + musi być deszcz i Drivecrap będzie bezkonkurencyjny.

Opublikowano

Kolejne typy klapów:

LBP najlepszą platformówką wśród platformówek ze z(pipi)anym skokiem.

GT6 najlepszym symulatorem wśród simów z modelami aut z PS2

Infamous 3 najlepszym sandboksem wśród najnudniejszych sanboksów

seria Uncharted najlepszym tpsem wśród tpsów gdzie strzela się kapiszonami

Opublikowano

Zaraz jeszcze dorzucą na ile samochodów wyścigi + musi być deszcz i Drivecrap będzie bezkonkurencyjny.

Mario-Kart-7.jpg

Mario Kart 7 :reggie:

Opublikowano

No to wśród erkejdowych wyścigów, na zamkniętych trasach, z licencjonowanymi furami i deszczem Driveclub nie ma sobie równych, z wyłączeniem serii PGR oczywiście.

Edytowane przez Copper

Opublikowano

was na serio poyebalo jak chcecie w jednym worze powaznie porownywac wyscigi z otwarymi swiatami, na torach i takie gdzie sie uzywa broni i jeszcze mieszac do tego simy 

zaraz moze zaczniemy pisac czy lepszy final fantasy vii czy fallout2 bo oba to przeciez rpg, taktyczne walki i itemki

Opublikowano

Proste ze Fallout 2 lepszy, co tu porownywac :Coolface:

Ok moja kolej, MGS1 vs Contra - w obu gramy twardzielami i szczelamy !

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Dokładnie, Fallout 2 zdecydowanie lepszy niż jakieś tam japońskie guwno obesrane. :taknieco:

Opublikowano

wlasnie za takie hasla #teamneverxbox

Opublikowano

Streama MaZZeo sobie włączcie lepiej. Dzieje się.

Opublikowano

przeciez to stary build bez 10% z kinnecta, bez piorunow z chmury i dedykowanych serwerow z burkina faso

Opublikowano

Gdybym był większym klapersem, to bym wam powklejał cytaty jak wiele osób z forum, które ciężko osądzić o fanbojstwo (viide Blantman) chwaliło model jazdy w DC. :dog: 

Swoją drogą to jest niesamowite jak Evolution od czasów pierwszego Motorstorm potrafi oddać flow speedu na marnych 30 fpsach, podczas gdy w takiej Forzie 4, czy GT6 czułem się jakbym jechał motorowerem. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.