Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

was na serio poyebalo jak chcecie w jednym worze powaznie porownywac wyscigi z otwarymi swiatami, na torach i takie gdzie sie uzywa broni i jeszcze mieszac do tego simy 

zaraz moze zaczniemy pisac czy lepszy final fantasy vii czy fallout2 bo oba to przeciez rpg, taktyczne walki i itemki

jRPG i RPG, ficus fail z failem  :)

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Widać po streamie mazzeoPL ze matchmaking w halo 5 dziala tak samo sprawnie jak w kolekcji szefa kuchni :)

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

Oczywiście, że działa tak samo. W ogóle nie można grać. To musi być prawda. Czytam o tym cały czas, ten mój  level w multi to jest fatamorgana, barany gejmingu wiedzą lepiej. A taki Easy nadal nie może loadoutu wybrać ...xD

Opublikowano

Jasne ze moge wybrac, tyle ze kafelki sie nie laduja i sa puste, wiec musze strzelac (bo nie pamietam co jest pod 3cim np.!). Zreszta jeden (pipi) - w MCC to juz tylko najwieksi fanatycy graja. 

Niestety FPSy bardzo szybko sie starzeja i tylko najbardziej zagorzali zapalency moga czerpac przyjemnosc przechodzac singla w grach z przed 15 lat. Ja tam wole pamietac te gry jako najlepsze w swoim czasie, bo takie remastery to co najwyzej moga zniszczyc caly senstyment do serii. Mazzeo i Donsterydo tyle tutaj pisali, o tym, jak wszyscy rzuca wszystkie inne tytuly by grac w MCC! No i wyszlo jak zwykle...

O multi to nawet mi sie nie chce pisac - dziala jak chce, wyszukuje jak chce, moze w jakas tam playliste da sie nawet normalnie pograc (albo jak sie umowicie i zbierzecie w 4 osobowa grupe), w 3/4 albo quity, albo mecze trzech na jednego, w HALO 4 w ogole nie ma szans zagrac bez customow, jedynie co tam normalnie chyba dziala to SWAT. Gorsze (pipi) niz DC w pierwszym miesiacu - roznica jest tylko taka, ze HALO to flagowy tytul MS, jedna z gier ktora konsole MS sprzedawala, dlatego jak dla mnie fail jeszcze wiekszy !

Edytowane przez easye

Opublikowano

Oczywiście, że działa tak samo. W ogóle nie można grać. To musi być prawda. Czytam o tym cały czas, ten mój  level w multi to jest fatamorgana, barany gejmingu wiedzą lepiej. A taki Easy nadal nie może loadoutu wybrać ...xD

JA SIĘ PYTAM DROGA MODERACJO JAK DŁUGO MAM CZEKAĆ AŻ TA PERSONA ZOSTANIE UKARANA ZA POZIOM KULTURY JAKI REPREZENTUJE.

venqsy.jpg

Opublikowano

Wiesz czemu easye 3/4 to są quity ? Odpowiedź jest prosta. Takie janusze jak ty spjerdalają jak dostają po dupie, ot taka rzeczywistośc, ktoś myśli, że potrafi grać bo ma dobre statsy w batelfildzie, a tutaj nagle konfrontacja i witanie się z rzeczywistością. Współczuję i pozdrawiam.

Opublikowano

was na serio poyebalo jak chcecie w jednym worze powaznie porownywac wyscigi z otwarymi swiatami, na torach i takie gdzie sie uzywa broni i jeszcze mieszac do tego simy 

zaraz moze zaczniemy pisac czy lepszy final fantasy vii czy fallout2 bo oba to przeciez rpg, taktyczne walki i itemki

jRPG i RPG, ficus fail z failem   :)

to byl moj przklad zestawienia z pupy jak twoje porownanie dc do mk8 bo w obu sie jezdzi

Opublikowano

Wspolczuc to mozna osobom, ktore dla MCC kupily konsole...

Co gorsze, w becie 5tki z tego co widze po streamach wyszukiwanie meczu trwa tak samo dlugo...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Nastepny bot zaczyna tracic panowanie nad soba :/ wyzsza kultura konsolowosci my ass

Opublikowano

Sorry Ficuś, bez CW teraz, drajwklab jest po prostu bardzo średni, odkryliście wyzwania i myślicie, że Boga za siusiora złapaliście. Gra jest prosta i niezbyt wymagająca nie licząc handicapu. Ot taka tam popierdółka.

PS.  Któryś tam pisał o ubóstwianiu przez botów 3v4 Industries xD Jak zwykle alternatywna rzeczywistość w wykonaniu betonów.

Ciekawe stwierdzenie biorąc pod uwagę, że zaliczyłeś jedynie eventy na poziomach rekrut i amator :reggie:

Opublikowano

Miałem za friko grę przez tydzień, wolałem nie ograniczać się do gówna, nie jestem tak poyebany żeby je masterować. Zlituj się.

Opublikowano

Miałem za friko grę przez tydzień, wolałem nie ograniczać się do gówna, nie jestem tak poyebany żeby je masterować. Zlituj się.

i beka z Ciebie koleżko.

Opublikowano

To wtedy nie nazywaj gry prostej i niezbyt wymagającej.

No co ty, gra nie jest zbytnio wymagająca na Rekrucie?

Opublikowano

Wez Ins zluzuj pory, albo idz odpocznij od tematu. Nikt tutaj Ciebie nie obraza, a Ty na fakty reagujesz tylko standardowo agresja i wyzwiskami od januszy, poyebancow, bo Tobie cos tam sie nie pdoba. (pipi) tas to obchodzi.

Opublikowano

Zafunduj mi tego crapa, to zniszcze tą elitę forumkową jeżeli chodzi o czasy.

easye, sorry, przepraszam, Halo takie rzeczy robi z ludzi

Edytowane przez Ins

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Wygrywałem w FIFIE na amatorze po 3:0, opchnąłem po tygodniu, bo za łatwa :yao:

Opublikowano

Sorry Ficuś, bez CW teraz, drajwklab jest po prostu bardzo średni, odkryliście wyzwania i myślicie, że Boga za siusiora złapaliście. Gra jest prosta i niezbyt wymagająca nie licząc handicapu. Ot taka tam popierdółka.

Ciekawe stwierdzenie biorąc pod uwagę, że zaliczyłeś jedynie eventy na poziomach rekrut i amator :reggie:

Nie no rozumiem. Grunt to wiedzieć co się krytykuje.  :pope:

Opublikowano

Ostatnio było trochę narzekania na niższy poziom kultury w CW, postaram się sprostać oczekiwaniom.

ahaahah sdhaash ahahahaha

Ins znów kompromitacja, znów boty zabijają same siebie ahahahahaha

boty na kolanach i pełne usta

NV0cb.gif

Opublikowano

uuuu widzę same kozaki, jak experta niszczą w horizon 2 nawet janusze to jest ok, czyż nie ? 

Opublikowano

uuuu widzę same kozaki, jak experta niszczą w horizon 2 nawet janusze to jest ok, czyż nie ? 

Ins podczas pisania tego posta:

crying-computer.gif

Opublikowano

Raczej tak:

10860913_1529483223966141_56440380055207

bo człowiek niedowierza, że z crapa robią drugiego PGRa 

Opublikowano

To teraz możemy porozmawiać, czy Zelda WW to najładniejsza gra ever.

Opublikowano

Przykro mi to pisać Ins, ale sam się zaorałeś. :dog:

:(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.