Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Recrut to najgorszy start w tej grze, najgorsze samochody, najbrzydsze trasy. Wystarczy naprawde przejechac ten element, ewentualnie go pominac i pograc w wyzwania online by zobaczyc, ze DC to jedne z najlepszych arcadowych wyscigow jakie wyszly w ostatnich latach. Model jazdy, poczucie szybkosci, ciezkosc samochodow, sposob w jaki sie je prowadzi, to jak czuje sie kazdy zakret, gdy walczymy o ulamek sekundy. Sam na poczatku mialem mieszane odczucia, bo ta gra na starcie niczym nie rozwala - pewnie dlatego, ze nie byla skonczona na czas, bo gdyby zamiast pierwszego wyscigu daliby chocby BMW M4, dynamiczna pogdoe, to gra urwalaby leb nawet malkontentom.

Edytowane przez easye

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

;( Chyba trzeba pokochać drajwsrake i zrobić kilka dobrych czasów bo inaczej forumek nie ogarnie. 

PS. Wyzwania nie działały, ale podejrzewam jak to działa bo nie zacząłem ogrywać gierek w zeszłym roku.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Raczej tak:

10860913_1529483223966141_56440380055207

bo człowiek niedowierza, że z crapa robią drugiego PGRa 

Ja pie.rdole, czemu Ty dalej w to brniesz, w DriveClubie jest cała masa powiązań z PGR-em, dużo osób mówi o feelingu PGR-a a Ty ku.rwa wpadasz tu i starasz się podważyć czyjeś słowa przy tym się kompromitując i wychodząc użyje tu Twojego słownictwa barana.

To tak jak bym wpadł do tematu Forzy Motorsport, uruchomił wszystkie wspomagacze i napisał że ni ch.uj czuć symulacje w tej grze, a gra nie ma nic wspólnego ze wcześniejszymi cześciami.

Opublikowano

do tego samochody lekke jak kartony ! 2/10 !  xD

Opublikowano

w DriveClubie jest cała masa powiązań z PGR-em, dużo osób mówi o feelingu PGR-a

xD przestań, jest zbyt śmiesznie iksde

To teraz możemy porozmawiać, czy Zelda WW to najładniejsza gra ever.

Cudowna gra, w przepięknej oprawie. Jedyne co może przebić awesomenowość tego tytułu to rimejk Szenmu i Okaryny. Dwie najlepsze gry ever.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Panowie, jutro wychodzi dodatek do Sunset Overdrive, przygotowani na kolejna wizyte w Sunset City? Pysznie bedzie znowu zanuzyc sie w cudownym gameplayu goty 2014.

Przypominam, ze klapy dodatek do infamous traktowaly jako wakacyjny dealbreaker :reggie:

Velius:

283495-h1.jpg

Edytowane przez Copper

Opublikowano

w DriveClubie jest cała masa powiązań z PGR-em, dużo osób mówi o feelingu PGR-a

xD przestań, jest zbyt śmiesznie iksde

On tylko piszę to co pisało w temacie mnóstwo osób, które trudno uznać za fanboyów, czy stałych bywalców CW. 

Czy widzisz w grze podobieństwa do PGR?

Hmmm no nawet kilka. Ten system punktacji wciąga jak kiedyś kudosy w pgr. Ja naprawdę nie lubię symulacji a z arcade też mało grywałem. TDU, Ridge Racer 6, PGR2 ,PGR3, PGR4  i Forza Horizon - to jedyne gry wyścigowe w jakie grałem z przyjemnością na ostatniej generacji  :)  Drive Club przypomniał mi ten fun  :)

Dla mnie DC to najlepszy arcadeowy racer od czasów PGRa, którego uwielbiam. (...) Model mazdy wymagajacy a przy tym dający mega frajdę z jazdy.

Chyba rownież wezmę tego season passa. Niech dają jeszcze te prywatne lobby. Na plus dobry kod sieciowy, brak lagow, teleportow i nie jest łatwo zepchnąć kogoś z trasy, nawet jak ktoś nas uderzy to nie obraca nas o 180 stopni.

Dalej w sumie nie chce mi się szukać, ale te porównania towarzyszą mu od premiery. Ja rozumiem że nie chcesz wyjść z roli, ale być takim 24/7, seriously?  

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Sam się zaorał, to teraz brnie w to bagno. Taka natura xbotów. Czasów pewnie nie wyśle ale na pewno wie co mówi. Ja mu wierzę, w końcu skończył rekruta.

Opublikowano

To teraz możemy porozmawiać, czy Zelda WW to najładniejsza gra ever.

Najładniejsza jest Muramasa: The Demon Blade.

Opublikowano

skończył rekruta, teraz w ustach ma fi*ta

klasyka w wykonaniu xbotów

wpadam tu raz na ruski rok, ale za każdym razem solidna beka jest toczona z tych zielonych parobków

Opublikowano
Najładniejsza jest Muramasa: The Demon Blade.

Którakolwiek część Crysisa zjada to na śniadanie.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Z dziennika gracza.

Klapy po 19latach od powstania marki playstation dostaja gre ze skillowym multi. 12lat po xboksie.

Klapy po 19latach odkrywaja, ze ksztalt ds1-3 wcale nie byl idealny. 10lat po xboksie otrzymuja w koncu cos lepszego, ale dalej gorszego niz na xboksie.

Klapy po 10latach odkrywaja, ze mozna grac przez neta. Problem w tym, ze srednio to dziala. 10lat pozniej nic sie nie zmienilo, poza tym, ze trzeba za to placic.

2 lata po starcie ps3 klapy odkrywaja trofea. 4lata po xboksie.

Koniec transmisji.

Nono chlopaki, tak trzymac, moze niedlugo przestaniecie kroic chleb kamieniem.

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Mimo że PSX nie był najmocniejszy, mimo że PS2 nie była najmocniejsza, mimo że PS3 nie była najmocniejsza boty odkrywają po 20 latach że liczy się gameplay a nie grafika.

Opublikowano

Mimo że PSX nie był najmocniejszy, mimo że PS2 nie była najmocniejsza, mimo że PS3 nie była najmocniejsza boty odkrywają po 20 latach że liczy się gameplay a nie grafika.

Klapy po 19latach odkrywają grafike :reggie:

mimo wszystko jestem ciekaw co bylo w tamtym czasie mocniejszego od psxa

Edytowane przez Copper

Opublikowano

@Copper

- Metal Gear Online -2006, dodatek do MGS3 Subsistence na ps2

- Motorstorm i Resistance 1 -2007, 60 graczy na arenach, praktyczny brak lagów

- Metal Gear Online 2 (1 w łeb, pół magazynka w klatę) - 2008

- Wipeout HD i Motorstorm Pacific Rift

Killzone 2 (pół roku po premierze wyszedł patch naprawiajacy jego input lag. potwierdził to user ragus, chwalą jego rozgrywkę... i olewając z powodu pada) i Uncharted 2 (4 strzały ze startowej beretty i 6 z AK47, brak loadoutów) -2009

Pady MS to najgorsze możliwe goowno do grania w bijatyki. Do czasu multi TLOU co najmniej 8 skillowych pvp przez 8 lat. Fail za failem dzisiaj xboty. :daddy:

Opublikowano

koper, niech Mazeo ci powie :reggie:

Edytowane przez maciucha

Opublikowano

Klapy po 19latach odkrywają grafike :reggie:

mimo wszystko jestem ciekaw co bylo w tamtym czasie mocniejszego od psxa

N64?  :reggie:

Opublikowano

Jest 7 rano a ja dalej czekam az mazzeo sie polaczy w multi z halo 5 #thisiswaiting.

Opublikowano

Dobra klapki zamówiłem DriveClub zobaczymy czy gra była warta tych groszy.Forzy Horizon 2 i tak pewnie nie pobiję, ale ok

Opublikowano

Dobra klapki zamówiłem DriveClub zobaczymy czy gra była warta tych groszy.Forzy Horizon 2 i tak pewnie nie pobiję, ale ok

Czekam na jakieś wyzwanie.
Opublikowano

juz teraz kazdy wie ze bedziesz ja hejtowac, przeciez bot nagle nie napisze, ze jednak ten driveclub nie jest crapem i sa to super wyscigi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.