Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

ale swiateczne zmiany na forumku - podziekujmy botom bo to przez nich od tak dlugiego czaus nie mozna bylo tu merytorycznie porozmawiac

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

ty chyba serio tego nie piszesz? to przez klapkow wszystko padlo na pysk

Opublikowano

To nie klapy siedza za kratami za nazywanie innych "zj.ebami" i inne kwieciste epitety gdy brak argumentow.

Opublikowano

bociarnia dostawala bany, jedyne dwa klapy, ktore nie ogarnialy to byly wyrzutki z gameonly, procz tego od zawsze kultura co bylo widac w ostatnich dniach kiedy znowu bylo merytorycznie jak botki rzucily parudniowego foszka

Opublikowano

"Przed wyjściem z piaskownicy wytrzepcie buciki"

Śmiechłem. Moim zdaniem dobra zmiana. Skończyło się nabijanie postów :)

Opublikowano

bociarnia dostawala bany, jedyne dwa klapy, ktore nie ogarnialy to byly wyrzutki z gameonly, procz tego od zawsze kultura co bylo widac w ostatnich dniach kiedy znowu bylo merytorycznie jak botki rzucily parudniowego foszka

pokaz merytorycznej dyskusji wg klapeczków:

zieloni bracia - dziś rusza beta halo 5, jeśli jesteście w preview (a każdy chyba jest już w tym preview) testujcie do niedzieli

i co najlepsze, nie trzeba posiadać kolekcji szefa patchy

A to wszystko w 720p. 720p w niemal 2015 roku!!1111

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

to stary build bez mocy z kinnecta, na premiere bedzie 4k!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Matchmaking niech zrobia taki jak w MCC! w koncy niektorzy sa zadowoleni i nie szukaja problemow na sile !

Opublikowano

Jesli chodzi o kulturę w cw, to zdecydowanie wygrywają niebiescy.

E: Oj, Kermit posty, które przytoczyłeś to takie typowe cw. Co w tym dziwnego. Po prostu nie chcemy agresji personalnej, za co właśnie boty mają odsiadkę. Bez postów o klatkach, 720p, "xd" i go,wna obersanego" ten temat nie istnieje.

Edytowane przez Cosmos

Opublikowano

przeciez to jest trolling i podsmiech.ujki oparty o fakty bo przeciez beta halo chodzi w 720p i sa problemy z polaczeniem i ponoc jest to stary build

wy za to wyzywanie od zje,bow, dostajecie bany, co dziennie czytam, ze klapy na kolach z pelnymi ustami itp itd

Opublikowano

Serio Ficek, 30stka na karku i nadal tłuczesz takie (pipi)ety? czy Sony Ci płaci?

Edytowane przez ChevChelios

Opublikowano

sony placi mi cialami botow ktorymi pale w piecu w mojej pieczarze w mordorze

Opublikowano

wymyśl coś swojego

ja do klapów nic nie mam, dają dużo ciepła i tylko trochę śmierdzą jak pale nimi w kominku

Opublikowano

pierwszy post w betoniarni i w zasadzie moze byc ostatnim.

Przejdźmy od razu do konkretów. DigitalFoundry twierdzi, że "obie konsole są do siebie bardziej podobne, niż się może wydawać, patrząc na suche dane techniczne". Kto okazuje się zwycięzcą pod względem jakości graficznej? Redakcja wskazuje na PlayStation 4.

DigitalFoundry przeanalizowało 40 gier wydanych na obu platformach. Oto wnioski z tego badania w skrócie:

- 13 gier oferowało identyczną jakość graficzną, albo minimalne różnice w oprawie.
- 6 gier z porównywalną jakością graficzną (pewne rzeczy lepiej wyglądają na XONE, a inne na PS4).
- 6 tytułów, w których jedyną zauważalną różnicą jest przejście od rozdzielczości 900p do 1080p, co zapewnia małą przewagę PS4.
- 14 gier, które działają widocznie lepiej na PS4 i nie chodzi tu tylko o wyższą rozdzielczość natywną.
- 1 gra z wyraźną przewagą Xbox One
.

Opublikowano

Boty poszly z tematu i kiedy zostaly same klapki nagle CW znalazlo sie w dziale BETONIARNIA, przypadeq ? :reggie:

betoniarnia XDDDDDDD

Opublikowano

Przeciez caly czas tu piszesz razem z insem, daddym i daddym2

Opublikowano

Wojna rozstrzygnięta, Xbox przegrał, można zamykać.

Opublikowano

ahahah "Samo zliczanie postów nie jest tu aktywne."

idealnie to tutaj pasuje :reggie:

Opublikowano

Przeciez caly czas tu piszesz razem z insem, daddym i daddym2

:yao:

Od zawsze na zawsze tylko Playstation kolego.

Opublikowano

easye chwali gierki w 720p i 900p - co będzie nastepne? nintendo?

Opublikowano

Sprzedaż ps4. :shotgun:

Opublikowano

easye już grał na Wii :)

Opublikowano

o patrz jak pochwalil to easy super, easy fajny, easy obiektywny ale jak wczoraj lub przedwczoraj lub jutro bedzie pisac jaki xbox jest zacofany, jak nie dziala multi halo to znowu bedzie easy klapers, easy ktory kipil xboxa by go hejtowac

ogarnijcie sie boty!!!!!!!!!

Opublikowano

easy super, easy fajny, easy obiektywny 

tak ficuś, dokładnie to napisałem w swoim poście, czytasz ty w ogóle czy te klapki nawet to ci utrudniają?

Opublikowano

Ficus lubi nadinterpretowac posty, oj lubi.

Edytowane przez Bansai

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.