Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

z tej takiej rzeczy - "ukradzione z gafa, nie wiem" :Coolface:

Dałem Ci minusa, koleżko, tak na przyszłość.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Za prawde minusujo :( co za betoniarnia

Opublikowano

nie pamietam bo lek mnie lekko sponiewierał... kubson był wcześniej friend czy nie?

chyba mówił kiedyś zle o PlayStation

kubson to jeden z głównych botów, nienawidzić i zwalczać żołnierzu Fanek.

Opublikowano

eno Yeti :( myslalem ze pogramy razem w tlou hd i poscigamy sie w dc - lamiesz mi serce bracie :beksa:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Prędzej mi bateria padnie w DS4 niż zagram z botem w TLoU.

Opublikowano

Czyli dosc szybko pogracie :reggie:

oh wait, padnie, nie rozladuje sie :frog: - choc z drugiej strony, kto to wie z ta jakoscia dualshockow 4 :kaz:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Grałeś ze mną na PS3 i co terasss? :kaz:

Opublikowano

zagra, zagra za niedlugo bedziemy best friends i bedziemy razem rozkoszowac sie the last guardian :platinum::good:

Opublikowano

Uf, GTA V kupione!

Nie będę wspierał remasteròw, a przy okazji zagram przed blaszkami, win-win ;)

Opublikowano

Czekam od nowo niebieskich na wyzwania w DC, zobaczymy czy to taka Janusz friendly produkcja.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

kubson czyli wbijaj ok 22 na psn, yeti też człowiek, pogra na 1m kablu  :)

yeti pograsz w końcu z dorosłymi ogarniętymi osobami a nie to co zawsze:

KidsPlayingVideoGames_full.jpg

Idą święta, może nawet sonyboty przemówią ludzkim głosem, gracze to jedna rodzina  ;)  

Opublikowano

Chciałem tylko sprostować jedną rzecz jako członek zielonej rodziny nie obraziłem nikogo w cw za przynależność do innego obozu, ale szpagaciarze czaili się na mnie w ciemnej uliczce w dzień 6 grudnia i zostałem błyskawicznie zamknięty na 16 dni na terapię przymusową na której gestapo sony katowało mnie swoimi reklamówkami, trailerami nadchodzących crapów pokroju The Order 1886, kazali oglądać jak jeden z ziomków przechodził Knacka 6 raz aby zdobyć jakiś tam pucharek, kazali studiować dokładnie plan wydawania kolejnych elementów do DriveCluba (budzili w nocy i musiałem wyrywkowo odpowiadać kiedy będzie dodatkowy samochód a kiedy paczka z nowymi trasami).

A-Clockwork-Orange-1971.jpg

Kazali mi również chodzić w czapce i rurkach a do tego musiałem codziennie odmawiać litanię, którą każdy sonoklap zna na pamięć, na kolanach dwa razy dzień odmawianie jak zdrowaśki

mEgilxG.jpg

No i codzienne podsumowywanie wyników z vgc, wszyscy z uśmiechem na ustach powtarzali "dominacja jak za czasów ps2, xboty na kolanach i mają pełne usta". Brr strasznie mnie to obrzydzało, a zarazem trochę smieszyło jak patrzyło się na line up gierek na ps4 a ps2.

Najgorzej jak nie chciałem przyznac im racji, że gameplay Uncharted 4 jest znakomity graficznie (kazali oglądać bo kilka razy i przyglądać się wszystkim detalom w 1080p) a jeszcze do tego musiałem przytakiwać im kiedy pytali czy sam rdzeń gamepleju mi się podoba i to, i wypytywali czy to, że nie ma już kapiszonów mnie satysfakcjonuje. To była tortura. Tortura dla umysłu.

W weekend na szczęscie dali mi już zestaw gierek i konsole do swobodnej zabawy, cały dysk wypełniony gierkami z plusa, które ograłem już dawno w cebulowym bundlu albo coś dziwnego co było zdecydowanie mało grywalne (Secret Ponchos), pad bardzo wygodny niestety mieli premierowego i guma schodziła mu już na jednej gałce a po chwili grania była już tylko jedna kreska baterii, ale na szczęscie starczało na circa 6h grania w wątpliwej jakość tytuły na pierwszy ogień poszedł Killzone Shadowfall doszedłem do 3 etapu (ten w którym dostajemy dostęp do drona) i trochę przysnałem, kolorowa i futurystyczna oprawa to nie było to za co nawet lubiłem uniwersum Killzone, ale fakt wyglądało to ładnie, ale nie robiło żadnego wrażenia dla mnie bo ogrywałem już kiedyś Crysis 2 i 3 na dobrym piecu, system jest fajny, szybki i przejrzysty, działa podobnie szybko jak na xboxie360 a nawet lepiej. Pograłem również w nowego Far Crya no i cóż, śliczne widoczki, fajnie się lata bzyczkiem i to by było na tyle gra to kalka poprzedniej części, której fanem nie jestem. Sprawdziłem też AC Unity w tym paskudnym 900p i niestety gó.wno rozmazane, ale przynajmniej w 7 dużej odsłonie o skrytobójcy można wreszcie kucać i skradać się, animacja postaci fajna, 3 przyciski do poruszania się po budynkach no i generalnie nic ciekawego, do tego mgła w paryżu mnie irytyowała. Niestety nie dane było mi sprawdzić DriveCluba po patchu z deszczem gdyż gestapo sony nie miało na tyle szybkiego łącza żeby pobrać potrzebną łatkę i mogłem tylko deszcz podziwiać potem jak wypuscili mnie ze swojej tajnej siedziby i kazali wracać autobusem do domu. Aha grałem jeszcze w GTA V, wygląda super, trawy od cholery w której można było nawet się chować, do tego widok FPP super trochę zbyt blisko kamera w aucie była, ale fajny ficzer nie mogę się doczekać GTA VI bo jednak tryb fpp w nowym RDR to nie będzie to chyba, że wprowadzą możliwośc jazdy autami ale tego bym nie chciał. Propaganda sony kazała mi brac udział w konkursach na instagramie sony, ale powiedzieli, że i tak nie wygram tej szarej plejki bo dają ją tylko bogatym celebrytom reszte rzucili do kilku sklepów żeby plebs się rzucał. Musiałem podpisać pewien pakt, w którym jestem zmuszony kupić ps4 razem z Bloodbornem na premierę oraz nie mogę już nic pisać na temat XO ani nie mogłem zakupić w tym tygodniu swojego egzemplarza konsoli microsoftu (sorry Niewidoczny). Także tego tylko 1080p, tylko sony.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Czesc bluber, kope lat.

Opublikowano

Uf, GTA V kupione!

Ogrywałem GTA V w dzień premiery. Przegrałeś. :taknieco:

Opublikowano

Kolejny bot kupił nadkonsole, razem z gta5 gdzie jest trawa a nie go.wno rozmazane.

Opublikowano

Bluber przyjacielu!

Tęskniliśmy!

Nie

Opublikowano

Uf, GTA V kupione!

Z pewnością na konputrzr , co nie?

Opublikowano

Bluber przyjacielu!

Tęskniliśmy!

Nie

a żeby ci dziecko stało się osobą nintendo

Opublikowano

Uf, GTA V kupione!

Co ma za znaczenie na czym? Ważne, że jako pecetowiec ograłem szybciej od Ciebie, konsolowca. :reggie:

TLOU zresztą też. :kaz:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Och, i pewnie masę innych gier też, bo jednak ten Twòj piecyk to lipa straszna, że musisz na konsoli grać by coś ograć. Good for you! Jesteś żywym przykładem, że nie posiadanie konsoli to fail, a posiadanie tylko pc do gier to fail jeszcze większy.

Opublikowano

Uf, GTA V kupione!

obstawiam ze ogrywal nawet przed premiera, razem z uzytkownikiem raven

Opublikowano

Bluber why... , bedzie musial stac pod tv bo splawilem juz wszystkich chcacych podjechac z 1000 od reki juz juz.

Opublikowano

obstawiam ze ogrywal nawet przed premiera, razem z uzytkownikiem raven

Założymy się, że nie?

Opublikowano

Bluber przyjacielu!

Tęskniliśmy!

Nie

a żeby ci dziecko stało się osobą nintendo

Oby, bo patrząc na ta branże to zanim zacznie grać to tylko Nintendo zostanie na rynku.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.