Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Fajna fotka Yeti, dawno nie widzieliśmy tego wielkiego super telewizora.

Opublikowano

Figaro jakbym miał czas na gierki to bym Dark Soulsa ogral też. Ledwo starcza sił i czasu na parę partyjek tytanowego janusza wieczorami w tygodniu.

Szkoda, no ale zrozumiałe. Też mam tak, że po ciężkim dniu mam siłę tylko na chwilę pifpafu albo partyjkę w wolnego rpga. Szkoda że tak mało już jest tych turowych.

Opublikowano

ja po prostu kocham ten ubiart framework - najlepszy engine 2d ever, a ja dodatkowo wychowalem sie na grach 2d wiec jaram sie jak pochodnia kazda pozycja jaka na nim powstala - rayman origins, legends, child of light czy valiant hearts, jeszcze kazda z tych gier nie dosc ze cudownie piekna to jeszcze swietna

Opublikowano

Mysle kupić to Valiant Hearts,takie dobre?

Tą grę można postawić obok takich cyfrowych perełek jak Journey czy Brothers, jeden z tych tytułów, które oferują coś więcej niż przyjemny gameplay.

Opublikowano

Znów pudło, w DC zagram bo będzie za darmo :)

fajnie, że ~200zł/rok to za darmo :)

Opublikowano

Po 2-3 miesiacach (chyba ze masz wszystkie konsole sony wtedy nawet 1 miech) wartosc tego co dostajesz spokojnie przekracza wejsciowe ~200zl wiec ... wiekszosc rzeczy jest za darmo, kind of.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Po 2-3 miesiacach (chyba ze masz wszystkie konsole sony wtedy nawet 1 miech) wartosc tego co dostajesz spokojnie przekracza wejsciowe ~200zl wiec ... wiekszosc rzeczy jest za darmo, kind of.

no ja nie mówie, że to się nie opłaca, ale bzdura jest z tym "za darmo", opłacasz plusa do grania online i subskrypcji gierek, które da ci sony (a ostatnio to srogi let down) nie płacisz - nie ma online, nie ma gierek. Faktycznie darmo wszystko, kind of.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Dokładnie, a że jako DC wychodzi w październiku, a nie w terminie od stycznia do marca, to jest za darmo. Bluber znów przegrał, a tak się starał. :confused:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

ja po prostu kocham ten ubiart framework - najlepszy engine 2d ever, a ja dodatkowo wychowalem sie na grach 2d wiec jaram sie jak pochodnia kazda pozycja jaka na nim powstala - rayman origins, legends, child of light czy valiant hearts, jeszcze kazda z tych gier nie dosc ze cudownie piekna to jeszcze swietna

Dlatego trzeba spalić Ubisoft
Opublikowano

Dokładnie, a że jako DC wychodzi w październiku, a nie w terminie od stycznia do marca, to jest za darmo. Bluber znów przegrał, a tak się starał. :confused:

Inaczej, hipotetycznie kupuje w październiku ps4 (o ile w końcu ten DC wyjdzie w terminie) odpalam konsole i co mogę za free sciągnąć DriveClub?

Opublikowano

Inaczej, hipotetycznie kupuje w październiku ps4 (o ile w końcu ten DC wyjdzie w terminie) odpalam konsole i co mogę za free sciągnąć DriveClub?

Jak masz PS+.

Opublikowano

iOE7wdszHJCqz.gif

6/10 c'nie Easye?

SO pewnie tak - Forza strzelam 8+, gra bedzie na pewno przekozaczna, 100% wygodniejsza na padzie. Nie zmienia to faktu. ze DC ma szanse takze byc porzadnym racerem.

easye: przykro mi że co dwa dni się pogrążasz pisząc kolejne bzdury. O tym Halo lepiej nie przypominaj, bo zaraz znowu będą się z Ciebie podśmiewać, że nie potrafiłeś znaleźć kolegów do grania, gdy nikt z tym nie miał problemów.

Tak, tak - napisz mi jeszcze, ze pewnie Ty akurat na kierownicy nie grywasz.

Edytowane przez easye

Opublikowano

No popatrz, Fic a podobno Ubi same crapy wydaje...

Tak serio to od kilku lat nie zawiodła mnie żadna gra od Ubi a trochę ich ograłem. Teraz mam zamiar zabrać się za Raymany. Szkoda, że te zremasterowane wyszły tylko cyfrowo.

Opublikowano

Jak masz PS+.

No i tutaj jest sedno, żeby pograć muszę wydać hajs na subskrypcję więc no do cholery jakie za darmo?

Opublikowano

Gry na rok w PS+ to przyjmijmy kwota 600zł, więc 400zł dostajesz za darmo. Pasuje?

Opublikowano

Gry na rok w PS+ to przyjmijmy kwota 600zł, więc 400zł dostajesz za darmo. Pasuje?

Nie dostajesz, wypożyczasz.

Opublikowano

Nie dostajesz, wypożyczasz.

Bez różnicy, po ograniu gry i tak ląduje do kosza, a te tytuły które wyjątkowo cenie, stoją na półce.

Opublikowano

Ubisoft wydaje wiele dobrych gier, i ma masę dobrych nieużywanych IP, ale wszystkie ich AAA obecnie to trzepacze kasy. Ale to już wina graczy, że jedna część AC schodzi lepiej niż cała masa dobrych gier. Przejrzeli na oczy i przestali się kopać z koniem. To samo można powiedzieć np o Blizzie, że robią proste gry, ale inaczej tych nie będzie tych 16 milionów w tydzień.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Czemu wszyscy widzą tylko Asasyna? Ostatni Far Cry to dziesiątki godzin solidnej gry. Misje główne bardzo dobrze wplecione w masę aktywności pobocznych, na które schodzi jakieś 70% czasu gry. Raymany to wielki powrót platformerów poza konsolami Ninny. Black Flag to z kolei najlepszy Asasyn od lat.

Opublikowano

Rayman jest spoko ale Far Cry to jeszcze wiekszy syf niz Asassiny.

Opublikowano

Nie inaczej, ale muszę przyznać, ze prezentacja nowego AC na E3 spodobała mi się na tyle, że nawet sprawdziłbym to.

Opublikowano

Nie inaczej, ale muszę przyznać, ze prezentacja nowego AC na E3 spodobała mi się na tyle, że nawet sprawdziłbym to.

Ja mam tak samo, pewnie sprawie sobie tego nowego Assassina. Ostatnia czesc jaka przeszedlem to AC2 wiec mysle ze mialem odpowiednia dluga przerwe. Ogolnie po E3 mam jeszcze hajp na Evolve, chociaz gra w ogole mnie przedtem nie obchodzila.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Rayman jest spoko ale Far Cry to jeszcze wiekszy syf niz Asassiny.

nie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.