Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

72% z powodu szumu

86% imo

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Dobra, syn marnotrawny wraca. Pora sprzedać xboxa. Czy to czas na nowo konsole?

Opublikowano

ori raczej na bank bedzie mial lepsza srednia niz the order, cud by sie musial wydarzyc by bylo inaczej

ori indyk z pc, ktory pojdzie na 5 letnim złomie, deal breaker.
Opublikowano

Nobody, dalbym Ci plusa jakby mi jeszcze jakis zostal, bo obstawialbym identycznie :D

przypomnę jutro. 

Opublikowano

67% order - gra juz teraz ma za soba fatalna prase, do tego nie bedzie miec multi

82% ori

I to jest ta konsola ficek, która kupiłeś dla gier w przyszłości? Dla tych wybornych eksów? Bloodbornem się nie jarasz, The Order dajesz żenująco niską ocene jak na prasę grową to w co ty będziesz grać w 2015?

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Jeriomiej (pipi)owiej xD

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

może tomik wierszy?

odadoxbotaokladka_zpsdbfcaf8f.png

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

w 2015 - ratchet, uncharted4, rime, no mens sky, mam nadzieje ze persona5 lub ffxv wpadna w 2015, wiedzmin3, mgs5, batman + pewnie jeszcze jakas niespodzianka, ordera pewnie obadam po taniosci dla grafiki, podobnie jak until down bo lubilem heavy rain, do tego zaleglosci jak evil within czy alien

do tego na vicie - grin fandango, hotline miami2, banner saga, bastion i jeszcze kilka

Opublikowano

Przyciski xboxa ci sie pomyliły, chyba ze taki byl ukryty zamysl( xboty sa pomyleni)

Opublikowano

(pipi)a, dla tej gry kupiłem PS3. Niech się (pipi)ą, tyle lat w developingu niczego dobrego nei zwiastuje.

Opublikowano

dla kontrastu na xone z obecnych jara mnie tylko horizon2, z zapowiedzi na 2015 ori,cuphead i quantum break, od biedy obadalbym ryse za 20zl dla klimatu rzymu bo gladiator to moj goty film, multiplatformy nie wymieniam bo kazda lepsza na ps4

halo, titanfalle, gry z zombie jak dr3 mnie nie jaraja i jarac nie beda

Opublikowano

Przyciski xboxa ci sie pomyliły, chyba ze taki byl ukryty zamysl( xboty sa pomyleni)

fixed

Opublikowano
do tego na vicie - grin fandango, hotline miami2, banner saga, bastion i jeszcze kilka

XD goty konsola ta vita nie ma co, ficek bloodborne byś kupił :(

Opublikowano

w 2015 - ratchet, uncharted4, rime, no mens sky, mam nadzieje ze persona5 lub ffxv wpadna w 2015, wiedzmin3, mgs5, batman + pewnie jeszcze jakas niespodzianka, ordera pewnie obadam po taniosci dla grafiki, podobnie jak until down bo lubilem heavy rain, do tego zaleglosci jak evil within czy alien

Gra z ps2, Uncharted 5, 2 indyki, gra z ps3 i reszta multiplatformy.

Faktycznie warto miec ps4.

A vity w to nie mieszaj, bo sony sie wyparlo tego sprzetu :/

Ogolem Ficus jest dla mnie wielka niewiadoma, w przypadku vita vs 3ds stoi mocno za mniej popularna konsola z ciekawszymi grami, a w przypadku ps4 vs xbone woli popularny gadzet bez gier.

Chociaz jednak nie, jest wspolny mianownik, Ficus gra tylko na sprzecie od Sony :(

Opublikowano

Tak, a REmake to gra z psxa.  :pawel: btw Insomaniac mówił że będzie to reboot. 

Skąd w ogóle te magiczne "przecież to multiplatforma", bo chyba nie będzie wyglądać lepiej na bonerze?  :kaz:

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Nobody, takim tokiem rozumowania to wszystkie multiplatformy sa eksami na pc, bo mozna je tam odpalic w 4k :reggie:

Opublikowano

Skąd w ogóle te magiczne "przecież to multiplatforma", bo chyba nie będzie wyglądać lepiej na bonerze?  :kaz:

-Multiplatformy nie były deal breakerem w poprzedniej generacji

-Lepiej wyglądające multiplatformy również

-Indie pierdy czy inne arcade też

-Lepszy system też

-Czasy instalacji także

także tego, nobody w ogóle to jeszcze nie dawno pisałeś, że cię nie jarają wyścigi po asfalcie a nagle DriveClub stał się dla ciebie dużym plusem ps4?

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

z tommo i ragusa też

armia bociarni w kompletnym popłochu

ostały sie tylko betony pokroju daddiego :banderas:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.