Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Blant czegoś tu nie rozumiem ? Piszesz, że multiplatformy tyle lepsze na PC a dużo, jak nie większość ogrywasz na PS4.

No kupiłem tą gównianą konsole to w coś muszę na niej grać. :P

Cw mode off: gramy w 1 dzień świąt w far cry?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Blantman, wymień jakieś duże tytuły AAA na pc z tego roku, ktòre nie wyszły/nie wyjdą na konsole?

O multiplatformach nie wspominaj, bo wiemy jak sprawa wygląda z wycinanymi shaderami, schrzanionymi optymalizacjami, drm-ami na premierę, i setkami innych problemòw przez ktòre pc powinien być na ostatnim miejscu w Twoim zestawieniu...

Tryb sony slave wyłączony.

Dobrze, że nie zadałeś pytania o dobre, duże tytuły AAA, bo byłoby ciężko wybrnąć, gdyby ktoś zapytał o to samo względem konsol. No ok, może łącznie z 3 platform można by było uzbierać kilka gierek, ale po co się blaźnić, skoro można pominąć "dobre".

Pewnie dlatego, że w tym roku wyszło TYLE exów na konsole(w domyśle, wiadomo którą) dużo osób z forumka, w tym ja, kupiło ją dopiero z końcem roku. Pomimo łaknienia nowej generacji, trwającej od dobrych dwóch lat... Nie znam nawet jednej osoby, która uważa ten rok za dobry pod względem jakości exów na konsole i raczej nikt z wyjątkiem Mendrka nie wojnie tymi Infamousami. Ostatnio dużą wartość w oczach fanów gierek na konsole zyskał deszcz i kolorowe pif paf do stworków. Faktycznie, tyle tego... Gdybyś jednak chciał pogadać o dobrych grach na PC i konsole, to śmiało.

O jakich problemach multiplatform na PC mowa? Optymalizacja i wycinane shadery? To w końcu piszesz o PC czy o konsolach? Problem z DRM na premierę? Tak całkiem serio, to nie rozumiem czy chodzi o samo to, że jest DRM (i nie można się wymieniać gierkami 2-3krotnie tańszymi na premierę niż na konsolach) czy chodzi o jakieś błędy związane z DRM (coś jak z SIM CITY,no ale to jest jedna sztuka). Jak to drugie, to chyba każdy pamięta problemy z działaniem online na konsolach za które dodatkowo się płaci, a które ma już nawet Microsoft w gejlo.

Wytykanie problemów technicznych PC w 2014, stawiając na szali konsole? Grubo. Może i odważnie.

Tryb sony słave włączony.

Masz 100% racji. Siadam przed konsolą i nie wiem za jakiego exa na PS4 się zabrać, bo tyle tego. Do tego wkładam sobie płytę i gram, zero problemów, gierki śmigają, a na PC co? windows 10 i patche już ściągnięte z torrentów?

Opublikowano

wybor drivecluba failem roku to kolejny dowod tego jak obiektywni sa baroni - to skandal jak ta gra dzialala i jak zostala wykastrowana w dniu premiery i to jest fakt i wlasnie tym glosowaniem pokazalismy, ze pomimo pozniejszej pelnej rekompensaty to dajemy czytelny przekaz, ze branza jak ognia powinna sie powstrzymywac od podobnych zagrywek w przyszlosci

Opublikowano

Dla mnie najlepszą grą w 2014 było Destiny, a jest to mega niedorobiona gra - niech to świadczy o 'poziomie' jaki nam zaserwowano w 2014. Oby w 2015 faktycznie zaczęła się nowa generacja, czego sobie i Wam życzę. 

Opublikowano

w 2015 jeszcze bedzie niestety kilka middlegenow, chyba dopiero 2016 sie od ps3x360 calkowicie odetnie

Opublikowano

Ficuś serio żyjesz marzeniami. Dobrych gier w 2015 nie zabraknie(zwłaszcza jak się ma do dyspozycji coś więcej niż czarne pudełko pod TV), ale na tych sprzętach middlegenowość będzie ci towarzyszyć i w 2016.

Wczoraj widziałem w końcu Deszcz w 1080p.

Opublikowano

kupiles drivecluba? wrrrrr jakas e-randka w czasie swiat ? jakie wrazenia?

Opublikowano

U Masorza obczajałem. Gierka wiadomo git, ale ja tutaj nie o tym. Po samym deszczu spodziewałem się więcej, może przez ten cały hajp na forumku. Na pewno w znacznym stopniu maskuje niedostatki techniczne w stylu doczytywania obiektów (chociaż mam wrażenie, że też je potęguje) , dodaje klimatu itp. ale to jest kurde jeden efekt i nie wyobrażam sobie jeździć w deszczu cały czas.

Opublikowano

Nie wiem, czego jeszcze mozna bylo sie spodziewac, faktem jest jednak to, ze tak zrobionych warunkow pogodowych nie bylo jeszcze w zadnych wyscigach. Druga sprawa, ze wiele tras nawet bez efektow pogodowych wyglada oblednie, a samochody sa wykonane znacznie lepiej niz u konkurencji.

Warto również zaznaczyć, że w owym rankingu klapkowo - mesjaszowe DC okazało się być największym fuckupem tego roku...

widac malo osob gralo w MCC ^^

Edytowane przez easye

Opublikowano

doczytywanie obiektow w dc? o_O

Opublikowano

Ej no nazywanie Rime i No man Sky indykami jest troche no nie bardzo a i w tym czasie jaranie sie Ori jako mega eksem na Xo.

Opublikowano

Blantman, wymień jakieś duże tytuły AAA na pc z tego roku, ktòre nie wyszły/nie wyjdą na konsole?

O multiplatformach nie wspominaj, bo wiemy jak sprawa wygląda z wycinanymi shaderami, schrzanionymi optymalizacjami, drm-ami na premierę, i setkami innych problemòw przez ktòre pc powinien być na ostatnim miejscu w Twoim zestawieniu...

Tryb sony slave wyłączony.

Dobrze, że nie zadałeś pytania o dobre, duże tytuły AAA, bo byłoby ciężko wybrnąć, gdyby ktoś zapytał o to samo względem konsol. No ok, może łącznie z 3 platform można by było uzbierać kilka gierek, ale po co się blaźnić, skoro można pominąć "dobre".

Pewnie dlatego, że w tym roku wyszło TYLE exów na konsole(w domyśle, wiadomo którą) dużo osób z forumka, w tym ja, kupiło ją dopiero z końcem roku. Pomimo łaknienia nowej generacji, trwającej od dobrych dwóch lat... Nie znam nawet jednej osoby, która uważa ten rok za dobry pod względem jakości exów na konsole i raczej nikt z wyjątkiem Mendrka nie wojnie tymi Infamousami. Ostatnio dużą wartość w oczach fanów gierek na konsole zyskał deszcz i kolorowe pif paf do stworków. Faktycznie, tyle tego... Gdybyś jednak chciał pogadać o dobrych grach na PC i konsole, to śmiało.

O jakich problemach multiplatform na PC mowa? Optymalizacja i wycinane shadery? To w końcu piszesz o PC czy o konsolach? Problem z DRM na premierę? Tak całkiem serio, to nie rozumiem czy chodzi o samo to, że jest DRM (i nie można się wymieniać gierkami 2-3krotnie tańszymi na premierę niż na konsolach) czy chodzi o jakieś błędy związane z DRM (coś jak z SIM CITY,no ale to jest jedna sztuka). Jak to drugie, to chyba każdy pamięta problemy z działaniem online na konsolach za które dodatkowo się płaci, a które ma już nawet Microsoft w gejlo.

Wytykanie problemów technicznych PC w 2014, stawiając na szali konsole? Grubo. Może i odważnie.

Tryb sony słave włączony.

Masz 100% racji. Siadam przed konsolą i nie wiem za jakiego exa na PS4 się zabrać, bo tyle tego. Do tego wkładam sobie płytę i gram, zero problemów, gierki śmigają, a na PC co? windows 10 i patche już ściągnięte z torrentów?

Pajgi powiem tyle po co się produkujesz do mendrka? On nie ma styczności z światem innym niż plejstejszon. Kupił GTA V może przynajmniej zniknie na kilka dni. Szczerze to ten mimo wszystko mi się podoba gierkowo, nadal odkopuje się zaległości z lat poprzednich więc mi to nie robi posiadacze PC i WiiU mieli bardzo dobry rok (ale bym grał jak zły w bayo 2, ale ja jeszcze SMG 2 nie skończyłem lol) dobry posiadacze XO a taki na naciągane 3 posiadacze ps4.

W forumkowym goty 2014 2 eksy na xboksa, 2 na wiiu i 0 na ps4, coz za zaskoczenie :reggie:

Zapomniałem dodać do opcji wybóru patcha z deszczem do DriveCluba

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

jestes klapkiem nie znasz sie

Opublikowano

Ej no nazywanie Rime i No man Sky indykami jest troche no nie bardzo a i w tym czasie jaranie sie Ori jako mega eksem na Xo.

Rime i NMS wychodza w pudelkach?

Rayman Legends i Origins to indyki?

Opublikowano

W forumkowym goty 2014 2 eksy na xboksa, 2 na wiiu i 0 na ps4, coz za zaskoczenie :reggie:

Nawet na pc sie zalapal 1 eks xDD na pc!! Na konsolowym forum. A na ps4 0. Konsola roku.

Dominacja. Jak. Za. Czasów. PS2.

:kaz:

Ważne że się dobrze sprzedaje. :kaz:

Opublikowano

Rime i NMS wychodza w pudelkach?

Rayman Legends i Origins to indyki?

Child of Light i Valiant Hearts to indyki. Outlast to AAA bo w 3D.

Opublikowano

Oddworld N'Tasty indyk?taknieco?

Opublikowano

Piękne, w temacie DC ciągle jakieś ustawki, dzień w dzień, community kwitnie, a Forza Horizon 2? Wszystkie boty zapomniały, wszystkie. Smutne.

Opublikowano

jak nie mają w co grać to co się dziwić że ustawki kwitną :Coolface:

Opublikowano

Piękne, w temacie DC ciągle jakieś ustawki, dzień w dzień, community kwitnie, a Forza Horizon 2? Wszystkie boty zapomniały, wszystkie. Smutne.

Najważniejsze, że wszystkie mapety jak jeden zagłosowały na GOTY 2014 :kaz:

Opublikowano

nie obrażaj szlachty

Granat.jpg

Opublikowano

Doprawdy żałosne i godne pogardy.

Paczcie jakie piękne PS4ki :3

gallery_l_img_01.jpg

torops4-1nxszv.jpg

torops4-39ysul.jpg

Opublikowano

jak nie mają w co grać to co się dziwić że ustawki kwitną :Coolface:

I kto to piszę. :yao:

Przez najbliższe pół roku będzie w modzie widzieć xbota na głodzie.

:kaz:

PS. Jest pierwsza ocena DC w formie obecnej.

http://www.paradiger.com/driveclub-after-the-1-09-patch-in-a-league-of-its-own-review/

9/10

Edytowane przez YETI

Opublikowano

DLC do Forzy Horizon ma lepszy oceny niż całe DC. Smutne.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.