Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

9/10 dla dc

jednak niesmak pozostaje

to samo kotlet w zielonym hełmie

ogólnie to beka z tymi powtórnymi ocenami - chwilowo dajemy 7/10 ale za pół roku będzie lepiej tylko zrobimy kilka łatek

Edytowane przez maciekww28

Opublikowano

gdybym nie miał DC i zobaczył te screeny pewnie bym nie uwierzył, że PS4 może generować taką grafike

B5fTGXGIAAAvcyK.jpg

B5dxd2nIAAAgKXU.jpg

B5d2xnXCQAEtBEh.jpg

B5dxdVnIQAE2CmK.jpg

Opublikowano

DriveclubPhotoMode-71.jpg

DriveclubPhotoMode-43.jpg

DriveclubPhotoMode-39.jpg

DriveclubPhotoMode-64.jpg

:banderas:

I taka informacja dla bociarni, na ekranie tv to wygląda znacznie lepiej, bo photo mode w tej grze strasznie kompresuje screeny (mogliby to jakoś poprawić).

więcej

http://www.dualshockers.com/2014/12/22/driveclub-ps4-screenshots-selected-by-evolution-show-the-best-graphics-of-this-generation/

Opublikowano

driveclub pokochalem calym sercerm, kupilem season pass i po prostu uwielbiam ta gre ale jestem katygorycznie przeciwny ponownemu oceniamu - zal mam wielki ze ta gra tak nie wygladala i dzialala w pazdzierniku, zawsze bede sie zastanawiac jakie by wtedy oceny zebrala i zalowal ze podstawowa kampania jest bez zmiennej pogody ale na boga nie wolno drugi raz oceniac tego samego!!!!!!!!! to doprowadzi do chorych sytuacji, gra powinna byc dopracowana w momencie wyjscia do tloczni, ewentualnie jakies drobne poprawki w patchach

Opublikowano

jak nie mają w co grać to co się dziwić że ustawki kwitną :Coolface:

I kto to piszę. :yao:

Przez najbliższe pół roku będzie w modzie widzieć xbota na głodzie.

:kaz:

Jestem w stanie sie zalozyc ze Colin spedzil juz teraz w Forzie Horizon 2 wiecej czasu niz Ty spedzisz z PS4 w 2015 baronie :yao: :yao: :yao:

Czemu dajecie screeny z photo mode jako wyznacznik mocy konsoli?

Spoko, jak bedzie mi sie nudzic zrobie screeny jak to faktycznie wyglada podczas rozgrywki xD

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Głupia sprawa DC prowadzi na forumku jako wtopa roku, a od tygodni działa (i wygląda) idealnie. Ludzie bawią się i chcą tworzyć osobne tematy na ustawki. Zazdroszczę pasji i czekam na cameo Pacific Rift z deszczem Driveclub.

Destiny alias wtopa roku #2 co by o nim nie psioczyć działa stabilnie.

Tymczasem kolekcja Magdy Gesler dalej w(pipi)ia botów w dedykowanym temacie. No ale jednej osobie na forum wszystko działa tip top no i są super customy. <ok>

Opublikowano

doczytywanie obiektow w dc? o_O

No ale to prawda i nie ma to nic wspólnego z moją miłością do SONY. Możemy to nazwać inaczej: obiekty wyłaniają się spod strug deszczu.
Opublikowano

No spyerdalajcie z tą śmieszą samochodówką , jezuu niedługo będzie wklejać screeny z fify.

Opublikowano

Racja, photo mode przekłamuje, bo w rzeczywistości ta gra wygląda 5 razy lepiej.

Opublikowano

a tutaj moje fotki z samego wyscigu bez uruchamiania photo mode, ja gram sobie czesto bez hudu

o220Wrz.jpg

MELzc7H.jpg

tbalzpl.jpg

Opublikowano

Racja, photo mode przekłamuje, bo w rzeczywistości ta gra wygląda 5 razy lepiej.

Ciekawe.

Intrygujące.

Opublikowano

Nic nie widac przez te zbedne krople na kamerze ^_^

Opublikowano

kolejny dzien tygodnia, wtorek to bedzie, ile dzis fotek z dc przybedzie

klapy nie wiedza ale nie szkodzi, kazdy cos wrzuca i temat obrodzi

fanek i yeti orgazm juz maja za kazdym razem jak je wrzucaja

po drugiej stronie zieloni bracia, zerkaja zza rogu i dziwia sie bogu

ze jeszcze z tym deszczem, nie zmyl tego gówna do parowu

niestety sony, g.owno obesrane, trzyma sie mocno bo yanusze sie jaraja

ze im po ekranie krople wody splywaja

Edytowane przez El Loco Chocko

Opublikowano

Ciekawe.

Intrygujące.

Bez trollowania, pisze całkiem serio, photo mode w tej grze strasznie obniża jakość screenów, na ekrnaie tv to wygląda lepiej. Potwierdzi to każdy szlachcic, co nie Ficuś?

PS. Ale boty maja ból dupy, bo doskonale wiedzą, że ich złom nigdy nie pociągnie takiej grafiki, no może w 560p i 15 fps, takie guwno rozmazane wydał microsyf.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

kolejny dzien tygodnia, wtorek to bedzie, ile dzis fotek z dc przybedzie

klapy nie wiedza ale nie szkodzi, kazdy cos wrzuca i temat obrodzi

fanek i yeti orgazm juz maja za kazdym razem jak je wrzucaja

po drugiej stronie zieloni bracia, zerkaja zza rogu i dziwia sie bogu

ze jeszcze z tym deszczem, nie zmyl tego gówna do parowu

niestety sony, g.owno obesrane, trzyma sie mocno bo yanusze sie jaraja

ze im po ekranie krople wody splywaja

:fsg:

Opublikowano

w DC ustawia sie tylko opcje i kamere przez photo mode, a fotki robi przez share z przycisku

share daje strasznie mały bitrate przez co screeny gubią detale

mogli by dodać w share opcje wyboru bitratu robionych zdjęć

Opublikowano

photo mode w DC jest super, podbija tez antyaliasing podobnie jak photo mode w forza horizon2

problem fotek jest to samo co kazdych innych fotek z obojetnie jakiej gry na ps4 - beznadziejna kompresja po share button

Opublikowano

Głupia sprawa DC prowadzi na forumku jako wtopa roku, a od tygodni działa (i wygląda) idealnie. Ludzie bawią się i chcą tworzyć osobne tematy na ustawki. Zazdroszczę pasji i czekam na cameo Pacific Rift z deszczem Driveclub.

Destiny alias wtopa roku #2 co by o nim nie psioczyć działa stabilnie.

Tymczasem kolekcja Magdy Gesler dalej w(pipi)ia botów w dedykowanym temacie. No ale jednej osobie na forum wszystko działa tip top no i są super customy. <ok>

No, ale ile czasu im zajęło połatanie jednego elementu gry? I dodanie patcha nagle wywraca grę do góry nogami? Edge zrecenzował w tym miesiącu DriveCluba i dał mu 7/10 więc jakoś bez rewelacji. Destiny nie jest wtopą a rozczarowaniem, co do kolekcji Halo to i tak ma dużo głosów a trzeba pamietać, że boty na wymarciu więc wiesz :reggie:

Opublikowano

Prawilnie przypominam: Edge: U2 9/10, LBP 10/10 i tytuł GOTY. :reggie:

Opublikowano

Edge wyrocznia tylko jak slabo ocenia exy od sony :P :P :P - typowe botki

Opublikowano

Z LBP troche pojechali, ale z U2 pelna zgoda.

Ogolnie Edge chyba jako jedyni nie rzucaja 8 i 9 na lewo i prawo, maja moj szacunek za to.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

driveclub pokochalem calym sercerm, kupilem season pass i po prostu uwielbiam ta gre ale jestem katygorycznie przeciwny ponownemu oceniamu - zal mam wielki ze ta gra tak nie wygladala i dzialala w pazdzierniku, zawsze bede sie zastanawiac jakie by wtedy oceny zebrala i zalowal ze podstawowa kampania jest bez zmiennej pogody ale na boga nie wolno drugi raz oceniac tego samego!!!!!!!!! to doprowadzi do chorych sytuacji, gra powinna byc dopracowana w momencie wyjscia do tloczni, ewentualnie jakies drobne poprawki w patchach

Biorąc pod uwagę, że DriveClub nie był jechany za brak zmiennych warunków pogodowych czy problemy z online, które w momencie pisania recek nie występowały, oceny raczej mocno by się nie różniły. DriveClub to gra dla pasjonatów, a nie siedzących w branżowych mediach januszy, którym nie pasował model jazdy, agresywne ai czy poziom trudności.

W ponownych reckach nie widzę problemu, bo po aktualizacjach często dostajemy zupełnie inną grę i warto o tym ludzi poinformować. Dla wydawcy wystarczającą karą jest fakt, że jak ktoś kupi pół roku po premierze, to zwykle zapłaci połowę ceny.

Głupia sprawa DC prowadzi na forumku jako wtopa roku, a od tygodni działa (i wygląda) idealnie. Ludzie bawią się i chcą tworzyć osobne tematy na ustawki.

Też mnie to śmieszy, bo po problemach DriveCluba nie ma śladu, a Unity nadal nie działa na przynajmniej akceptowalnym poziomie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.