Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Coś tam coś tam, głupia gazeta

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

DC i Agresywne AI XD ? No tak to tylko zaslepiony fanboy moze napisac. AI w tej grze kompletnie cie nie widzi, jak gdzies maja pojechac, to tam pojada, nie zwolnia, nie skreca, wjada prosto w ciebie lub sprobuja cie zepchnac zeby nie wypasc ze swojej zaprogramowanej linii. Zeby faktycznie zaczeli cie wymijac to chyba trzeba statnac w miejscu i dac im z 200 metrow do namyslu co maja zrobic.

AI w DC to jest nastepna rzecz do poprawy, cale szczescie Evolution sie z tym zgadza i zapowiada ze w nastepnym patchu znacznie je poprawia.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Ficuś 6-7 gier na krzyż,reszta gier z plusa :) Nie dziwię się, że srasz się tak DC. Kupić ci jakąś grę ?

Opublikowano

DC i Agresywne AI XD ? No tak to tylko zaslepiony fanboy moze napisac. AI w tej grze kompletnie cie nie widzi, jak gdzies maja pojechac, to tam pojada, nie zwolnia, nie skreca, wjada prosto w ciebie lub sprobuja cie zepchnac zeby nie wypasc ze swojej zaprogramowanej linii.

Nie kompromituj się.

Edytowane przez Lem

Opublikowano

Prawilnie przypominam: Edge: U2 9/10, LBP 10/10 i tytuł GOTY. :reggie:

Dla LBP 3 też dali 9/10, Sunset i Infamous 7/10, Dead Rising 8/10, Titanfall 8/10, Knack 3/10 i Killzone 6/10 i czego to ma niby dowodzić? :reggie:

Lem sam się nie kopromituj z tego co wiem to Bansai ma ps4 i grał w DC ty tylko na gifach na forum więc wiesz :kaz:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Stanie w miejscu ... XDDDDDDDDDDDD

Tutaj masz podczas wyscigu:

I niech osoby ktore graly sporo mi powiedza ze nie dochodzi do takich sytuacji w tej grze.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

AI w DC jest zdecydowanie lepsze niz w FH2 i Forzie 5*

* - trzeba ukończyć rekruta

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Ficuś 6-7 gier na krzyż,reszta gier z plusa :) Nie dziwię się, że srasz się tak DC. Kupić ci jakąś grę ?

tak kup mi, jesli nie kupisz to usun konto

Bansai jak bede mial chwile przy ps4 to ci nakrece filmik gdzie zobaczysz ze ai nie jezdzi po sznurku , oczywiscie ze wymijaja, oczywiscie ze kombinuja - nie wiem skad wy bierzecie te info ze to jazda po zaprorgamowanej linii jak w gt

Opublikowano

Czyli co exact, nie miales takich sytuacji w DC ? AI jest za(pipi)iste tak ?

Opublikowano

Exactowi ciężko wierzyć bo jest zaślepiony tym DriveClubem, ale niech ktoś obiektwyny się wypowie czy AI w Forzie 5 z Drivatarami jest gorsze od #dc?

Opublikowano

@bulababa
dowodzi tego że nawet wśród Edge zdażają się pomyłki w obie strony. Ten sam Edge dał np. Smoczej Koronie 6/10. Jaczes, Willy czytacie to?

Edytowane przez wet_willy

Opublikowano

Bansai strasznie słabo trolluje co do DC. Chyba chce powtórzyć kompromitacje Insa.

Opublikowano

Bansai jak bede mial chwile przy ps4 to ci nakrece filmik gdzie zobaczysz ze ai nie jezdzi po sznurku , oczywiscie ze wymijaja, oczywiscie ze kombinuja - nie wiem skad wy bierzecie te info ze to jazda po zaprorgamowanej linii jak w gt

Ok, tylko nie stoj w miejscu prosze.

"Wy bierzecie?"

Ja pisze z wlasnego doswiadczenia Ficek, dla mnie to AI to jest porazka i ciesze sie ze Evolution (ktore jak widac jest bardziej obiektywne od sony slave'ow) planuje zmiany. Ale co ja w CW bede sie produkowal, tutaj przeciez to AI to jest najlepsze i bezbledne i w ogole, DESZCZ !!!!

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Stanie w miejscu ... XDDDDDDDDDDDD

Tutaj masz podczas wyscigu:

I niech osoby ktore graly sporo mi powiedza ze nie dochodzi do takich sytuacji w tej grze.

Widzę, że na przeciwników nie działają zasady fizyki. Good job. :good:

To samo było w GRID 2, co wkur.wiało niemiłosiernie.

Głupia sprawa DC prowadzi na forumku jako wtopa roku, a od tygodni działa (i wygląda) idealnie. Ludzie bawią się i chcą tworzyć osobne tematy na ustawki.

Co ma jedno do drugiego? Nagle jak naprawili DC to należy zapomnieć o całym failu, który ciągnął się przez praktycznie 2 miesiące?

Opublikowano
Stosowanie lub pomijanie spacji między literami a znakami interpunkcyjnymi

Między literą kończącą wyraz a znakiem interpunkcyjnym (z wyjątkiem myślnika, nawiasu otwierającego i cudzysłowu otwierającego) nie stosujemy spacji, np.

Powtarzał, spacerując. Marsz! Skąd wiesz? Miał okazję, ale...,
ale: Wyrazy: czarny — biały to antonimy. Rzygacz (in. gargulec) to ozdoba architektoniczna. Samochody „Peugeot” cieszą się dużą popularnością.
UWAGA 1: Wstawka w nawiasie oraz tekst cytowany w cudzysłowie nie są oddzielone odstępem od przylegających do nich znaków interpunkcyjnych (zob. przykłady powyżej).
UWAGA 2: W odróżnieniu od myślnika spację pomijamy w obrębie łącznika, np. Wyrazy czarny – biały to antonimy, ale: Moja babcia ma czarno-biały odbiornik telewizyjny.
UWAGA 3: Między znakami interpunkcyjnymi także pomijamy spację, np.: Kto jest autorem poradnika „Gdzie postawić przecinek?”? Pozostała nam zaledwie jedna godz., czyli 3600 sekund.

Niektórym się bardzo przyda.

Edytowane przez Lem

Opublikowano

@bulababa

dowodzi tego że nawet wśród Edge zdażają się pomyłki w obie strony. Ten sam Edge dał np. Smoczej Koronie 6/10. Jaczes, Willy czytacie to?

Daj adres wysle im waglika

Opublikowano

Czemu dajecie screeny z photo mode jako wyznacznik mocy konsoli?

Photo mode to taki konsolowy odpowiednik push up. W rzeczywistości wcale tak nie jest, ale fajnie sobie zwalić do obrazków.

Opublikowano

Bansai, patrz jak AI ominęło auto, które obróciło na środku drogi:

Ja nie zdążyłem :teehee:

Niemożliwe !!! AI nie ma zaprogramowanego omijania !!! Jedzie po sznurku !!!

Edytowane przez Lem

Opublikowano

@bulababa

No dlatego fapanie nad ocenami jest zje.bane, ale to wy sami zaczęliscie :lapka:

Opublikowano

ile ja mialem sytuacji ze AI wypada z trasy, nawet mi koziolkowalo, walcza, omijaja itp, a ci co lizneli tylko ta gre nagle wyskakuja z haslem ze to wypisz wymaluj gran turismo jesli chodzi o jezdzenie po sznurku, co wiecej po twitterze evolution widac, ze oni jeszcze te i tak juz dobre AI chca podkrecic

Opublikowano

Jak dla mnie to wygladalo na fart XD ...

Anyway, nagrywalem doslownie 5 minut temu:

Takze skonczmy juz te pierdoły. AI do poprawy i ciesze sie ze w nastepnym patchu maja byc zmiany :)

Do tego czasu, nie wracam do kampanii bo ssie kule z tym ai.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

jak pokazałeś mu podczas wyścigu fuckena Bansai, to nie dziwie sie że chciał Cie zepchnąć z drogi

Opublikowano

konsola z pierwszej rewizji, do tego nie przystosowana do pradu w sosnowieckich kontaktach, do tego pewnie gra nie zaktualizowana do najnowszej wersji bo sosnowiec jest w martej strefie - potem wychodza takie zaklamane filmiki

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.