Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

No dlatego fapanie nad ocenami jest zje.bane, ale to wy sami zaczęliscie :lapka:

@bluber jaromiej bulababa

Nie no, ale recenzowanie mainstreamowych gierek im zazwyczaj wychodzi.  :obama:  

Jeśli o mnie chodzi to zawsze biorę pod uwagę min. 5 recek ze sprawdzonych periodyków. Branie za wyznacznik tylko jednego źródła to totalny debilizm. W końcu nie zawsze recenzję dostaje "nasz zaufany człowiek", a notabene wspomniany tytuł to totalny oldskul, który swój pazur pokazuje dopiero po kilku h w co-opie.

@bulababa

dowodzi tego że nawet wśród Edge zdażają się pomyłki w obie strony. Ten sam Edge dał np. Smoczej Koronie 6/10. Jaczes, Willy czytacie to?

Daj adres wysle im waglika

http://n4g.com/news/1363007/edge-dragons-crown-review

:shotgun: im wyślij.

Edytowane przez nobodylikeyou

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Jak dla mnie to wygladalo na fart XD ...

Anyway, nagrywalem doslownie 5 minut temu:

Takze skonczmy juz te pierdoły. AI do poprawy i ciesze sie ze w nastepnym patchu maja byc zmiany :)

Do tego czasu, nie wracam do kampanii bo ssie kule z tym ai.

Masz racje, ale można to zrzucić na agresywną jazdę xddd

Jednak czemu ciągle ujemne punkty wpadają za kolizje jak nie ma sie na to wpływu?

Aha i popup jest w grze duży, jak na wyscigowke. Po za tym 8/10. Chciałbym aby DC było w settingu Gran Turismo, czyli części licencje itd

Opublikowano

konsola z pierwszej rewizji, do tego nie przystosowana do pradu w sosnowieckich kontaktach, do tego pewnie gra nie zaktualizowana do najnowszej wersji bo sosnowiec jest w martej strefie - potem wychodza takie zaklamane filmiki

¯\_(ツ)_/¯

Poki co ta gra sprawia mi wiecej radochy robiac non stop single eventy na czas (a z reguly preferuje wyscigi z AI lub multi), jak mam sie scigac z AI to az mnie sciska. Szkoda ze wg was to AI nie zasluguje na zmiany, bardzo mnie to smuci, deszcz wam kompletnie zmyl resztki obiektywizmu jesli chodzi o te gre.

Kur&a, teraz zauwazylem ze na koncie znajomego zrobilem ten filmik i na jego YT poszlo XDDDD

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

ja szanuje recki eurogamera, a z polskich taka stronka jak onlygames - koles z reguly bardzo rzetelnie recenzuje i prawie zawsze pokrywa sie to z moim odczuciem na temat danej gierki

Opublikowano
Masz racje, ale można to zrzucić na agresywną jazdę xddd

xD

No to juz zalezy kto jak interpretuje "agresywna jazda" :D

Jednak czemu ciągle ujemne punkty wpadają za kolizje jak nie ma sie na to wpływu?

Gra bardzo lubi Cie karac za swoje bledy, jak w ciebie wjada z jeszcze wieksza predkoscia to dostaniesz nawet blokade na gaz na chwile.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Exactowi ciężko wierzyć bo jest zaślepiony tym DriveClubem, ale niech ktoś obiektwyny się wypowie czy AI w Forzie 5 z Drivatarami jest gorsze od #dc?

Drivevatary to juz dawno potwierdzona ściema, mowię tylko ze AI w DriveClubie nie jest (pipi)owe.
Opublikowano

ja sie super bawilem przy dragons crown przez 30h ale grac tyle co Janczes czy Ukyo nie potrafilbym - pozniej to sie sprowadza do monotonnych rajdow przez te 8 krotkich lokacji w kolko i kolko byle wpadl jakis rare itemik i tak do zakichanej smierci

Opublikowano

DLC do Forzy Horizon ma lepszy oceny niż całe DC. Smutne.

No dlatego fapanie nad ocenami jest zje.bane, ale to wy sami zaczęliscie :lapka:

blubi jak zwykle logiczne podsumowanie.

Opublikowano

Gra bardzo lubi Cie karac za swoje bledy, jak w ciebie wjada z jeszcze wieksza predkoscia to dostaniesz nawet blokade na gaz na chwile.

Dokładnie, mogli bym nad tym popracować, te kary w wielu momentach są bez sensu.

Opublikowano

Czyli tak jak w Diablo ;d

niktcienielubi chodzilo mi raczej o adres redakcji Edga ;d a nie ich strony 

Opublikowano

Czyli tak jak w Diablo ;d

rzut izometryczny > zwykłe 2D w takiej sytuacji

Opublikowano

w co-opie ze znajomymi mógłbym w to wyciągnąć i ze 100h. zwłaszcza po dodatkowym patchu który dorzucił jeszcze poziom Inferno oraz nowy labirynt na 50 pięter. i tak mam z 60.  :obama:

Opublikowano

Ja bym odkurzyl DC znowu w jakims dobrym party Support Sorc to the Rescue <3

Te (pipi)e Czerwone Piraty mi zawsze krew podgrzewaly 

Opublikowano

Nie szanuje smoczej korony i uważam, że tylko SONY. Tutaj bijcie!

Opublikowano

Figlarz wez wyjdz

Są milsze sposoby.

Np ban :kiss:

Opublikowano

Figlarz wez wyjdz

Są milsze sposoby.

Odjedź na eponie w stronę zachodzącego słońca misiaczku:*

Opublikowano

Nie szanuje smoczej korony i uważam, że tylko SONY. Tutaj bijcie!

moja diagnoza jest prosta: 

1. nie rozwijałeś umiejętości postaci 

2. lamiłeś na normalu, gdzie przez pierwsze 4h wystarczy  :square18x18:  :square18x18:  :square18x18:  :square18x18:  :square18x18:  :DpadUp:  :square18x18:  :square18x18:  :square18x18:  :square18x18:  :square18x18:  :DpadUp:  :square18x18:  :square18x18:  :square18x18:

3. nie grałes w co-opie, 

4. nie grałes ze znajomymi, 

5. nie masz znajomych

6. chcesz być alternatywny

7. odp. 1-6 są poprawne.

Opublikowano

Figaro to Figlarz czy Faber?

Gifaro.

Przekrecil nick uzytkownika Figaro, ja bym dal warna.

Opublikowano

8. nie szanuje vity

9. nie spozywa alkoholu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.