Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Niech ktos kto ma juz 4 warny zrobi szpagat za przekrecanie nicka! Kalafior

Opublikowano

jezu jaka piatka bedzie dobra i bedzie na xone wygladac jak rozmaznae gooowno - takie to piekne

Opublikowano

720p ...

To nie jest nawet rozdzielczosc :yao: :yao: :yao: :yao:

@Figaro

Jest :(... na szczescie mozna wylaczyc

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

można je wyłączyć. t.j. te matrixowe paro sekundowe zwolnienia czasu po zauważeniu. 

Opublikowano

Jestescie gotow na nastepny klip xD ?

http://i.4cdn.org/v/1419342212500.webm

Jak fajnie jeep sie ugial pod naporem spadajacej ciezarowki. Choc ten lot to troche przesadzony byl xD... z drugiej strony, eksplozja tez byla spora :reggie:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

t.j.

Tekst jednolity? Tak jak? Błędnie napisane tj. (to jest)? <gramatycznynazista>

Opublikowano

Gry powinny częściej szaleć z fizyką. Realizm jest nudny i mam go pod dostatkiem.

Opublikowano

co bedzie mozna w fullu robic to bedzie poezja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dawac mi ta gre....nawet jakbym mial jechac po nia do sosnowca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Nie no, może do premiery The Phantom Pain bonerowi uda sie dociągnąć do tych żałosnych 900p, to wtedy boty odtrąbią progres, jak 12 letni karzeł któremu przybyło w gimnazjum 7 cm i ma teraz prawie prawie 160 cm wzrostu.  :pawel: 

*tak jak

Opublikowano

Gry powinny częściej szaleć z fizyką. Realizm jest nudny i mam go pod dostatkiem.

Sunset Overdrive :)

Opublikowano

Te magiczne 10% mony uwolnione z Kinecta <3

Bansai ale SO tez wyglada jak (pipi) 

Opublikowano

Te magiczne 10% mony uwolnione z Kinecta <3

Bansai ale SO tez wyglada jak (pipi) 

Pisalem do Figaro, w odpowiedzi do szalejacej fizyki i realizmie w grach :wujaszek:

SO wyglada spoko, ale 900p, co to za rozdzialka w ogole jest :yao:

co bedzie mozna w fullu robic to bedzie poezja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dawac mi ta gre....nawet jakbym mial jechac po nia do sosnowca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

To co, ubieramy sie w moro i siedzimy przed sklepem w SC w dzien premiery ? Potem oczywiscie do mojego domu i cioramy do nieprzytomnosci przy okazji krecac beke z Xboxa.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Ja sie ciesze ze mam jedna gre dla ktorej warto bylo kupic PS4 

Prawda, każdy szanujący się gracz powinien posiadać w kolekcji Knacka.

Opublikowano

Mowilem ci juz ze masz sobie isc 

GGXrd <3 Takie dobre 

Nie złamiesz mojego ducha.

Opublikowano

Mowilem ci juz ze masz sobie isc 

GGXrd <3 Takie dobre 

Podejrzewam ze 99% osob pomyslalo Bloodborne jak napisales o tej jednej grze dla ktorej cieszysz sie ze masz ps4 :P

GG na US PSN sie chyba pojawilo, kurcze kusi mnie, ale nie mam sklonnosci sado-maso i boje sie.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Taa w USA jest dostepne od 16/12

Bansai kupuj im wiecej graczy tym poziom wyzszy a bijatyki to gry w ktorych na prawde chce sie byc lepszym i widac progres jak nigdzie indziej

Opublikowano

Sprzedać xboxa i nawet nie spojrzeć stronę niebieskiego strumienia. Polecam taki styl życia :fsg::czezky:

Opublikowano

WiiU juz masz nie nie interesuja cie bijatyki wiec do czasu BB w sumie powaznie mozna olac PS4 ;f

( gz za sprzedanie (pipi) rozmazanego )

Opublikowano

Czemu dajecie screeny z photo mode jako wyznacznik mocy konsoli?

Photo mode to taki konsolowy odpowiednik push up. W rzeczywistości wcale tak nie jest, ale fajnie sobie zwalić do obrazków.

Blachary mają ból dupy, ze słabiutkie PS4 ma najładniejszego racera na rynku, jak miło :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.