Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Asasyn >>>>> Far Kraj

Nawet beznadziejne AC3 jest lepsze od tego nudnego pifpafka.

EDIT:

@easye

Zaraz odpalam pożyczone demko MGS GZ. Zaraz sprawdzę to twoje minimum 15H gejpleju ...

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Asasyn >>>>> Far Kraj

Nawet beznadziejne AC3 jest lepsze od tego nudnego pifpafka.

Zdecydowanie

Opublikowano

Obie są tak samo (pipi)owe tyle że AC atakuje co roku w przeciwieństwie do FC.

Edytowane przez Karas

Opublikowano

iOE7wdszHJCqz.gif

Jeszcze raz wrócę do tego tematu.

Tak się pokazuje gry

ifgVwNyKdhvTZ.gif

izMCA3EAV7Dwi.gif

Już pomijam fakt że grafika nie zachwyca, podobny poziom co Need For Speed ten Horizon 2 trzyma

2igCB7X.jpg

d5xb09a.jpg

iGYAChpLO1VJ8.gif

SUPER!

18efnafphzfp5gif.gif

%C2%A3%C2%A3%C2%A3-Andre-Wisdoms-Porsche

Opublikowano

Far Kraj skończył się w 2004, Asasyn w 2009. Dziękuję.

Opublikowano

To na jakiej kierze grałeś easye w FH

MIalem Logitecha i Thrustmastera - co za roznica jaka, na kazdej w ta gre gralo sie 2 razy gorzej niz na padzie - taki typ gry! To tak jakbys napisal, ze w Rivals gra sie super na kierownicy. :teehee:

@easye

Zaraz odpalam pożyczone demko MGS GZ. Zaraz sprawdzę to twoje minimum 15H gejpleju ...

Kwestia gustu - dla mnie FC 3 byl o wiele lepsza szpila, 4ka zapowiada sie rewelacyjnie.

http://youtu.be/egrtMng83RU

(Dla mnie nawet WD jest znacznie przyjemniejsza gra niz Assasyn.)

No i koniecznie napisz ile zajela Ci sama glowna misja w MGS i czy za pierwszym razem uwolniles wszytskich w 7 minut  :teehee:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ten pierwszy FC Cryteka jeszcze się bronił kapitalną technologią, ogromnymi levelami, co w tamtych czasach w FPS-ach było rzadkością i bardzo mocnym AI. To była gra bardziej nastawiona na taktykę. Mutanty wszystko popsuła ale i tak była spoko. No i PC Only.

Opublikowano

Widzę że niektórych już coś naprawdę bardzo boli skoro porównują poziom grafiki gierki z otwartym światem (FH 2) z korytarzową gierką (DC) :pinch:

Opublikowano

Sony is looking to expand their existing studios. and the company being reviewed right now is in big trouble. #PS4

but what I hear Sony will be interested in buying a big company fot it´s studios #PS4

but they are checkin if there is any profit to buy this company right now #PS4

Thats all fokes #Crytek

źródło: twittera... Tiduxa xD

Tak, Sony i Crytek. Fuj.

Opublikowano

Na (pipi) im miałby być Crytek przecież mają już GG od benchmarków , no chyba że zrobili by ostrą selekcją i zostawili np. byłych pracowników Vigil Games ;)

Opublikowano

Ten pierwszy FC Cryteka jeszcze się bronił kapitalną technologią, ogromnymi levelami, co w tamtych czasach w FPS-ach było rzadkością i bardzo mocnym AI. To była gra bardziej nastawiona na taktykę. Mutanty wszystko popsuła ale i tak była spoko. No i PC Only.

Wyszedł na konsole jako FC Classic, ale nadal paździerz. Nie no tak looknałem na ten Ubisoft Montpellier i oni robią dobre gry gdyż są odpowiedzialni za całą serię Raymana i Beyond Good & Evil (no tutaj akurat Ancel to główny mózg), From Dust, ZombiU, nowe Raymany Legends i Origins oraz wlasnie Valiant Hearts. Lecz ch.uj im w krzyż bo pracują nad nowym AC i BG&E2 równoczesnie więc zanim dostaniemy sequel przygód Jade to se ku.rwa poczekamy.

Odnośnie newsów to Cliff B (ten od girsów) założył jakieś studio z ziomeczkiem (współzalozycielem) z Guerrilla Games i bodajże z kimś z Visceral i dłubią coś pod nazwą Boss Key Productions. Pewnie strzelanke jakąś <ziew>

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Ryse 2 jako exc na PS4, hihih.

Tak na serio, to niech te pieniądze lepiej przeznaczą na premierę dla ND, albo wykupią Capcom.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Co do Crytek i Capcomu to szczerze wątpię by ktoś kupił ich w całości , jeśli już to czeka ich to samo co THQ.

Opublikowano

Mówiłem Ci Figaro żebyś przestał wrzucać tweety tego pajaca tiduxa... Nawet dla żartów tego nie rób.

Przeproś.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

eX4cT - twoje posty osiągają niebezpieczny poziom dna.

czemu?

Opublikowano

eX4cT - twoje posty osiągają niebezpieczny poziom dna.

czemu?

bo nie ma dżemu

Opublikowano

No i koniecznie napisz ile zajela Ci sama glowna misja w MGS i czy za pierwszym razem uwolniles wszytskich w 7 minut  :teehee:

efnll2.jpg

Zwykłe demko ...

Opublikowano

Sony is looking to expand their existing studios. and the company being reviewed right now is in big trouble. #PS4

but what I hear Sony will be interested in buying a big company fot it´s studios #PS4

but they are checkin if there is any profit to buy this company right now #PS4

Thats all fokes #Crytek

źródło: twittera... Tiduxa xD

Tak, Sony i Crytek. Fuj.

Pewnie Capcom xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.