Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Sprzedalem Xboxa w nadziei ze bede mogl dolaczyc do szlachty a tu szlachta takimi tekstami rzuca :/

UneMbNV.png

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

@Ukyo

To bardziej chodzi o to, że pier,dole granie w Halo, które raz działa, a raz nie. Czekałem rok na tę grę, a wyszło jak wyszło. Bijatyki jak najbardziej mnie interesują, dlatego biorę SFV na STEMIE. BB średnio mnie grzeje, także z PS4 poczekam jeszcze kilka lat.

No chyba, że Persona wyjdzie jakoś niedługo. To wtedy może.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Ragus przejrzal na oczy, szybko poszło

Opublikowano

Słyszeliście, że nowym FW ma wprowadzić dość ciekawą funkcje w PS4? Otóż Sony widzi co się dzieje na rynku, ciągła emigracja botów w stronę Królestwa Niebieskiego, przypływ chorągiewek itp. Otóż teraz nasza lista znajomych będzie przyozdobiona ikonkami. Osoby, które przesiadły się z Xona na PS4, takie jak w przyszłości Macio, obok swojego nicka będą posiadać ikonę mycki, rozdeptanego zielonego robaka, czy kwadrata w rozdzielczości 720p. Dodatkowo gry będą samoczynnie przeskakiwały z rozdzielczości full hd na 720p, tak aby boty nie zapomniały skąd pochodzą. Chorągiewki takie jak Bansai, będą mogły pochwalić się chorągiewką (co logiczne) lub nożem wbitym w plecy lub żebra. Bonus jaki przewidziano dla nich, to 4 razy nie działający psn w tygodniu. Osoby, które zaś od początku szanują plajstejszon i gardzą takimi wybrykami ludzkiego umysłu jak xbon, będą mieli możliwość umieszczenia ikonki z kominkiem, banderasem czy lampką wina rocznik 1886.

4theplayers.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Sprzedalem Xboxa w nadziei ze bede mogl dolaczyc do szlachty a tu szlachta takimi tekstami rzuca :/

UneMbNV.png

Ah ta wyższa kultura. xD

Opublikowano

@Ukyo

To bardziej chodzi o to, że pier,dole granie w Halo, które raz działa, a raz nie. Czekałem rok na tę grę, a wyszło jak wyszło. Bijatyki jak najbardziej mnie interesują, dlatego biorę SFV na STEMIE. BB średnio mnie grzeje, także z PS4 poczekam jeszcze kilka lat.

No chyba, że Persona wyjdzie jakoś niedługo. To wtedy może.

Ja kazdemu bede mowil zeby dolaczac do sekty Guilty Geara <3

Opublikowano

UneMbNV.png

W imię sprawiedliwości!
Opublikowano

kolejne boty zachwycone driveclubem i jego grafika - bomby prawdy od kubsona, megatony od maciomaniaka

Opublikowano

Tak wlasnie sobie teraz przegladalem eventy i widze ze YETI to taki troche jednogwiazdkowiec w DC XD

Yeti baronie, poprawiaj te wyniki !

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

ty grasz na jakims innym koncie w dc? bo jak robilem dzis wyzwanie forumkowe to chyba miales 1lvl

Opublikowano

Tak, na Bansaia mi nic nie wysylajta

W DC jest trofeum za przejechanie wyscigu z 12 AI i nie obicie sie o nich ani razu, trofeum oczywiscie zlote, wiec smialo mozna rzec biorac po uwage AI, ze evolution wie jak zrobic hardkorowe trofea xD

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

:cebula:  :cebula:  :cebula:  :cebula:  :cebula:  :cebula:

Opublikowano

:kaz:

oczywiscie zadne lewizny z allegro :shotgun:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Tak, na Bansaia mi nic nie wysylajta

W DC jest trofeum za przejechanie wyscigu z 12 AI i nie obicie sie o nich ani razu, trofeum oczywiscie zlote, wiec smialo mozna rzec biorac po uwage AI, ze evolution wie jak zrobic hardkorowe trofea xD

Akurat trofik mega prosty :)
Opublikowano

Czyli co warto dla dc kupić konsole?

Opublikowano

ty grasz na jakims innym koncie w dc? bo jak robilem dzis wyzwanie forumkowe to chyba miales 1lvl

Przyganiał kocioł garnkowi...
Opublikowano

@blu... cos tam ;d

Oczywiscie, bedzie pan zadowolony.

DC, Playstation, wygrywanie zycia no i w ogole :banderas:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

jak nie patrzeć DriveClub system seller

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Przyganiał kocioł garnkowi...

od czasu kupna vity czyli luty 2013 byla tylko jedna cebula i to forumkowa na gta5 na ps3, procz tego vita jednokontowa(choc tu akurat inaczej sie nie da) i ps4 tez jednokontowe i zmieniac tego nie zamierzam - mozna wiec rzecz ze goty vitka mnie odcebulowala

zatem podsumowujac - in your face :kaz:

Opublikowano

Bansai sprzedales juz go.wno rozmazane?

Opublikowano

Nie o to mi chodziło Ficuś. Pamiętam jak tutaj hajpowałeś te wyzwania, że forumek ciśnie rekordy, a wczoraj patrzymy, a tu wyzwania porobione na minimum...

Opublikowano

Jeśli w marcu i tak planujesz grać w bloodborne to warto.

Opublikowano

Nie o to mi chodziło Ficuś. Pamiętam jak tutaj hajpowałeś te wyzwania, że forumek ciśnie rekordy, a wczoraj patrzymy, a tu wyzwania porobione na minimum...

do konca nie wiem o co ci chodzi :P co dzien pisze ze skilla nie mam za duzego, w podstawowej kampanii ale i tak mam chyba 202/225 gwiazdek, a lacznie 47lvl na 50lvl mozliwych 

Opublikowano

Nie ważne, idę na GOTY posiadki do Masorza i Pleja. Będą pokazy gier i nowy film Nika kejdża. Tylko dla koneserów PS4

w aqs cze e

Opublikowano

Mając na uwadze bloodborna to tak.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.