Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Proponuję przyznawać specjalną rangę dla wyjątkowych gier/wydarzeń/streama Masorza.

QCOMs2V.jpg

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Troche sie usmialem (polecam od 30 sekundy zaczynac):

Opublikowano

w 2015 - ratchet, uncharted4, rime, no mens sky, mam nadzieje ze persona5 lub ffxv wpadna w 2015, wiedzmin3, mgs5, batman + pewnie jeszcze jakas niespodzianka, ordera pewnie obadam po taniosci dla grafiki, podobnie jak until down bo lubilem heavy rain, do tego zaleglosci jak evil within czy alien

do tego na vicie - grin fandango, hotline miami2, banner saga, bastion i jeszcze kilka

Gra z ps2, Uncharted 5, 2 indyki, gra z ps3 i reszta multiplatformy.

Faktycznie warto miec ps4.

A vity w to nie mieszaj, bo sony sie wyparlo tego sprzetu :/

Ogolem Ficus jest dla mnie wielka niewiadoma, w przypadku vita vs 3ds stoi mocno za mniej popularna konsola z ciekawszymi grami, a w przypadku ps4 vs xbone woli popularny gadzet bez gier.

Chociaz jednak nie, jest wspolny mianownik, Ficus gra tylko na sprzecie od Sony :(

juz chyba 13 razy pisalem, ze multiplatformy i ich jakosc na ps4 to mocny argument przy wyborze konsoli (np watpie by jakikolwiek ex na 2015r w obu obozach podskoczyl mgs5), do tego wypisalem kilka exow - ich liczba i tak jest wieksza niz exow jakie jaraja mnie na xone(napisze jeszcze raz bo beton lubi wybiorczo czytac posty - horizon2, ori, cuphead, quantum break, za 20zl ogralbym ryse bo lubie klimat rzymu), do tego jak pisalem multiplatformy na xone z powodu gorszego dzialania sa nikogo - wniosek jeden, to xone dalej jest konsola bez gier jak juz mam uzywac tego glupiego zwrotu wymyslonego przez was

Jak w poprzedniej generacji konsol multiplatformy (w tym najwieksze i najbardziej znaczace jak np Call Of Duty) wygladały i dzialaly w wiekszosci na PS3 w porownaniu do X360 jak kupa łajna to klapki twierdziły,że przeciez najwazniejsze sa EKSY!! Dzis w obliczu spodziewanej  porazki Uncharted 4 a raczej U 3,25 (Imprezka PSE pokazałą nagie du.psko króla Nathana D.) to teraz licza sie MULTIPLATFORMY!! Typowa dla sonokmiockiej klaperii logika i rozumienie sprawiedliwosci dziejowej...

Opublikowano

Jak w poprzedniej generacji konsol multiplatformy (w tym najwieksze i najbardziej znaczace jak np Call Of Duty) wygladały i dzialaly w wiekszosci na PS3 w porownaniu do X360 jak kupa łajna to klapki twierdziły,że przeciez najwazniejsze sa EKSY!! Dzis w obliczu spodziewanej  porazki Uncharted 4 a raczej U 3,25 (Imprezka PSE pokazałą nagie du.psko króla Nathana D.) to teraz licza sie MULTIPLATFORMY!! Typowa dla sonokmiockiej klaperii logika i rozumienie sprawiedliwosci dziejowej...

xD

Opublikowano

w 2015 - ratchet, uncharted4, rime, no mens sky, mam nadzieje ze persona5 lub ffxv wpadna w 2015, wiedzmin3, mgs5, batman + pewnie jeszcze jakas niespodzianka, ordera pewnie obadam po taniosci dla grafiki, podobnie jak until down bo lubilem heavy rain, do tego zaleglosci jak evil within czy alien

do tego na vicie - grin fandango, hotline miami2, banner saga, bastion i jeszcze kilka

Gra z ps2, Uncharted 5, 2 indyki, gra z ps3 i reszta multiplatformy.

Faktycznie warto miec ps4.

A vity w to nie mieszaj, bo sony sie wyparlo tego sprzetu :/

Ogolem Ficus jest dla mnie wielka niewiadoma, w przypadku vita vs 3ds stoi mocno za mniej popularna konsola z ciekawszymi grami, a w przypadku ps4 vs xbone woli popularny gadzet bez gier.

Chociaz jednak nie, jest wspolny mianownik, Ficus gra tylko na sprzecie od Sony :(

juz chyba 13 razy pisalem, ze multiplatformy i ich jakosc na ps4 to mocny argument przy wyborze konsoli (np watpie by jakikolwiek ex na 2015r w obu obozach podskoczyl mgs5), do tego wypisalem kilka exow - ich liczba i tak jest wieksza niz exow jakie jaraja mnie na xone(napisze jeszcze raz bo beton lubi wybiorczo czytac posty - horizon2, ori, cuphead, quantum break, za 20zl ogralbym ryse bo lubie klimat rzymu), do tego jak pisalem multiplatformy na xone z powodu gorszego dzialania sa nikogo - wniosek jeden, to xone dalej jest konsola bez gier jak juz mam uzywac tego glupiego zwrotu wymyslonego przez was

Boty wypominające komuś hipokryzję to chyba najzabawniejszy punkt dzisiejszego programu. Dzięki Czezare.

Opublikowano

Przeczytałem tylko pogrubione literki. Można się rozejść. [*]

Opublikowano

Jak w poprzedniej generacji konsol multiplatformy (w tym najwieksze i najbardziej znaczace jak np Call Of Duty) wygladały i dzialaly w wiekszosci na PS3 w porownaniu do X360 jak kupa łajna to boty twierdziły,że przeciez najwazniejsze sa MULTIPLATFORMY!! Dzis w obliczu go.wna rozmazanego obseranego na xbonie licza sie EXY!! Typowa dla bociarni hipokryzja i rozumienie sprawiedliwosci dziejowej...

Opublikowano

Te w wykonaniu Ludwesa ofkors. Nie dość że bomby goowno prawdy n.t. "większości", czy choćby połowy, to jeszcze Call Of Duty jako deal breaker. xDD

Dobrze, może temat znów ożyje. :banderas:

Opublikowano

Prawda jest taka, ze obie strony betonu w obliczu tego zwrotu akcji z multiplatfomami exami wykazaly sie hipokryzja. Swiadomi konsumenci natomiast nie przywiazuja sie do marki lecz kieruja sie nadrzednymi growymi preferencjami. Dlatego szanuje easyego ktory okazal sie wierny ideom multiplatform i jako nastepce 360 wybral PS4, bylo to jedne z najrozsadniejszych posuniec w tym temacie. Nie szanuje natomiast mendrka dla ktorego exy i kapelusze do mafii 2 byly dealbreakerami w obliczu slabszych multiplatform, a teraz w kazdym poscie pisze o przewadze w tym aspekcie ps4 ( ale w sumie nie szanowanie mendrka to zadna nowosc)

Opublikowano

xD

Jakies wątpliwości?

Opublikowano

Jako przykład podaj jeszcze Fify, Assassiny i Battlefieldy. Dawaj.

Opublikowano

Jako przykład podaj jeszcze Fify, Assassiny i Battlefieldy. Dawaj.

Podalem przyklad najbardziej dobitny. Co by nie mowic o EA to oni nieomal zawsze radzili sobie dobrze z trudna architektura PS3.

Opublikowano

Typie zamiast podawać choojowe marki jako przykład super gier, po prostu leć sobie na por. DF jak działały poszczególne multiplatformowe hity od Rocksteady, EA, Capcom, 2K itd. Zanim znów wyskoczysz z większością wyglądającą jak "kupa łajna". Jeśli RDR w 640p i z brakami trawy względem 360-tki wyglądał jak goowno, to jak nazwać MGS GZ, czy remaster GTA V względem bonera? :reggie:

Opublikowano

tylko xbox

Niewierne botki skoncza jak ten lokudt!

294085.jpg

Krol dla was taki dobry...

Opublikowano

to swiateczny przypadek bo kazdy sprzata zamiast grac czy naprawili przesywlanie wiadomosci i dochodza w miare normalnym czasie a nie po 15minutach?

Opublikowano

cos za cos - jak widac gubia sie alerty dolaczania do naszefo forumkowego wyzwania w driveclub :P

Opublikowano

Takie prawdziwe.

Opublikowano

25.12.14 Kojima-senpai pyerdolnie bombe w postaci daty premiery MGSa V TPP - mowie wam to juz teraz!

#believe

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Bloodborne, MGS 5, Persona 5, Xenoblade X, Zelda, Disgaea, ależ silny rok od Japońców się szykuje....

Opublikowano

W ogole 2015 szykuje sie mocarnie, dodaj do tej listy jeszcze Wiedzmina, The Division (choc to ubishit, kto wie...), Batman, Tomb Raider, Halo, Quantm Break Uncharted, mozliwe ze Persona 5, Yakuza 5 na PS3

rdIsTE2.gif

Choc w sumie nic dziwnego skoro wiekszosc hiciorow ktore mialy wyjsc w tym roku przesuneli do hiciorow w 2015 :reggie:

Zeby byc spelniony jako gracz, chce zobaczyc wreszcie jakas zapowiedz Fallouta 4, a zeby byc calkowicie spelniony to:

Shenmue 3 :frog:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Zayebisty rok przed nami, panowie :D W dodatku klaperski fuel, czyli GDC, E3, Gamescom oraz Playstation Exp 2015. Będzie się działo.

Opublikowano

Bansai za wymienianie ścierwa od Ubi przy Wiedźminie jest :shotgun:

Opublikowano

To co dzień cw off?

Z okazji świąt pragnę złożyć wszystkim prawdziwym graczom najlepsze życzenia. Zarówno klapom jak i botom życzę aby przyszłoroczne eksy nie zawiodły, aby online zawsze działał, aby padały w tym temacie mądre i racjonalne argumenty. Botom życzę aby poziom graficzny gier zbliżył się do obecnego driveclubu ( o ile xbone to potrafi) wtedy poprzeczka dla Sony zostanie podniesiona i wszyscy na tym skorzystamy. Mam nadzieję, że ten rok pod względem multiplatform będzie świetny i oby eksy dostarczyły nam mnóstwo frajdy. Wesołych Świąt ! Nie napinajcie się tak i grajcie w gry :)

Edytowane przez Cosmos

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.