Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

mimo ze to blacha dostaje ostatnio najbardziej syte gry to mam nadzieje ze w koncu w 2015 konsole sie obudza bo narazie to wstyd robia mlodszym siostrom

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano
bierzcie i grajcie z tego wszyscy, to są bowiem kody moje, które dla was zostały wydane 

WYDTW-JG2YC-Q6KM6-FFYFB-WVYP8

8YD7D-7G86W-36HRW-G9M3W-V6H9T

CQK2W-98Q6D-HGCPF-D4W6M-W6DVJ

7XJW8-M6Q4D-P3T79-HKD6Q-HW4V3

GGW9W-W2GVK-H28MW-TDYCV-766PM

24Q3P-PKG8R-Y62JK-H8J44-HWJQW

nie działają na gó.wnie obes... a no tak, świeta. Nie działają na konsoli Sony Playstation trzy oraz cztery.

Opublikowano

z okazji CW off chciałbym żebyście poświęcili chwilę i wyjaśnili mi aferę z użytkownikiem kidnap(p)a w roli głównej. jakoś mnie to ominęło, a wyczuwam bekę dodatnią.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Wszystkiego konsolowego bracia.

Musze powiedziec, ze zycie bez forumka byloby inne. W zasadzie to jedyne forum w internecie do ktorego sie tak przywiazalem. Nie wyobrazam sobie nie sprawdzic codziennie Facebooka i forum.

Wszyscy jestescie GOTG bo niewazne od obozu, laczy nas jedna pasja. To najlepsza branza rozrywki i ciesze sie, ze ta wlasnie pasja nas wszystkich laczy.

Wszystkiego Najlepszego!

Opublikowano

@waldus

Bardzo dobra decyzja nt tego pieca, jestem pewien ze na grach typu Wasteland, Total War czy Civilization sie nie zawiedziesz :)...

Skoro wszyscy wyrzucaja z siebie jakies cieple wyznania to moze tez cos skrobne. Tak na dobra sprawe szanuje bardzo obie konsole, z obiema spedzilem sporo czasu i z obiema bardzo dobrze sie bawilem. Jednak w sercu od zawsze i na zawsze ... TYLKO

Playstation :sir:

Oczywiscie planuje posiadac wszystkie konsole przez cala generacje - GAMES BEFORE CONSOLE WARS koledzy, taka prawda.

@tk

Od zarania tej edycji CW mowil ze mial Xbona, kazdy go meczyl zeby podal GT, w koncu sie zlamal i zarzucil screena ze strony MS na ktorym widnieje jego avatar, oczywiscie zaslonil nick, czego jednak nie zaslonil, to liste znajomych przez ktorych latwo bylo zlokalizowac jego nick - jak sadzisz, mial xbona czy nie :> ?

To jeszcze raz, wszystkiego naj chlopaki !

7faa138e030090df888c97b8b526d551.jpg

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Z okazji świąt, dwóm pierwszym osobom, które zacytują tego posta, kupię po ps4, dwóm kolejnym po WiiU, a piątej gapie za karę Xboksa.

Opublikowano

Z okazji świąt, dwóm pierwszym osobom, które zacytują tego posta, kupię po ps4, dwóm kolejnym po WiiU, a piątej gapie za karę Xboksa.

Poprosze 2 ps4 :Coolface:

Opublikowano

Też wygrałeś 30 tys w zdrapce? 

Edytowane przez Cosmos

Opublikowano

Nic ciekawego nie ma w tym artykule, ale ja zrobilem kiedys rozlegly risercz po internetach o Rockstar. :P

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Z okazji Dzisiejszego Dnia chciałbym w tym miejscu podziękować wszystkim za pokłady beki dodatniej i ujemnej, których byłem tutaj niejednokrotnie świadkiem, a czasem sam miałem okazję w nich uczestniczyć. 

Tym samym, pomimo okresowych posuch forum PPE, oraz temat Console Wars uważam za jedno z najbardziej zabawnych, intensywnych, oraz najbardziej aktywnych miejsc o dyskusjach około growych, ze wszystkich growych forów w ogóle.

Dużo epickich beefów, gifów, popularnych postów, oraz ciekawych przemyśleń n.t. growej branży w nadchodzącym 2015.

Wszystkiego GOTY.  :buziak: 

Opublikowano

Dobrze, że ktoś już wziął PS4, bo ja bym nie chciał :obama:. Ale Wii U to chętnie przytulę c'nie.

Wszystkiego dobrego, konsolomaniaki. Fanom Xboksa życzę powtórki z dobrego roku. Fanom PS4 życzę dobrych gierek (bo na razie z tym ciężko heheh). Fanom PC nie życzę nic, jest już zaje,biście 8).

Nie no, tak na serio, to wszystkiego dobrego. Wszystkiego PlayStation.

Opublikowano

Tez wezmę Wii U, albo Xboxa, bez znaczenia, mógłbyś wysłać do Irlandii?
Opublikowano

święta spędzam z CoD: Black Ops 2 na multi, piszcie jakie gierki będą u was górować :cool:

Opublikowano

Wigilia na szybkensie i wracam do Inkwizycji.

Opublikowano

Zdrowych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia wszystkim konsolowym zapaleńcom. Dzięki Wam niejeden dzień w pracy i niejeden wieczór po niej przeminął pod szyldem beki i niespodziewanego parskania w monitor lub wyświetlacz telefonu.

A po świętach powrót do inkwizycji.:)

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Dark Souls, z okazji świat życzę wam trzeciej części na takim poziomie jak pierwsza.

Opublikowano

U mnie dzisiaj wieczor bez gierek. :taknieco:

Opublikowano

U mnie Far Cry 4 i droga po platynke, R&C Nexus po Swietach, a w miedzyczasie wykonczenie kilku zaleglych gier do platyn, ktore z nie pamietam nawet jakiego powodu porzucilem, min. Golden Abyss, GoW Wstapienie.

Opublikowano

Ja skonczylem GTA V w 2,5 dnia na XOne. Teraz Far Cry 4 ogrywam na XOne a po swietach wracam do festiwalu Forzy Horizon 2 i czekam na kuriera z DriveClub.

Opublikowano

Drive Club, PES2015 i coś jeszcze się znajdzie pewnie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.