Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Jack Daniel's + chinskie bajeczki, a potem moze Valkyria Chronicles na PC

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Testowanie Turtle Beach XO Four na XOne w różnych grach w trybie multi + przechodzenie Dead Rising 3 :)

Opublikowano

@Bansai

konwersja Valkyrii na pc doczekała się multiplayera, ale jakiś istotnych dopałek?

Opublikowano

@Bansai

konwersja Valkyrii na pc doczekała się multiplayera, ale jakiś istotnych dopałek?

Jeszcze nie odpalalem wiec ciezko mi cokolwiek powiedziec, ale na pewno zadowole sie 1080p/60fps :reggie:

Opublikowano

Ah ten świąteczny klimat w CW bez CW.

Ekoledzy no jak bym nie chciał być miły to po prostu nie brakuje mi konsoli i nie ciągnie mnie do konsol które obecnie są na rynku. Wiem, że każdy z was pewnie ma sentyment do konsol ze względu na przeszłość. Ja również ale wiem też, że te czasy po prostu są już przeszłością i nie wrócą choćby nie wiem co. Ogólna sytuacja konsol, całej branży i interesów jakie za tym stoją oraz zupełnie inny odbiór "grania" i graczy przez większość społeczeństwa składają się na to, że o tym co kiedyś można zapomnieć. Niestety.

Życzę wam, żeby moje powyższe słowa okazały się nieprawdą, jak najmniej odgrzewanych kotletów za to dużo gier zapadających w pamięć na lata, dużo gier które skłonią do kupna konsoli nawet takiego rycerza blachy jak ja. Natomiast gdy CW wróci do normy, życzę wam aby wasi wodzowie dostarczali wam jak najwięcej argumentów związanych z gameplayem i jak najmniej wojenek o piksele.

Tak więc wybór prezentu który chce sobie kupić na święta nie mógł być inny. Lord Gaben mnie potrzebuje u swego boku.

Kratos również życzy wesołych świąt

GU91qOv.jpg

Opublikowano

cześć "chłopacy"

dziś wigilia więc nie wypada się kłócić, dlatego nie zamierzam nikogo atakować a zamiast tego pozdrawiam wszystkich, szczególnie blubera, don sterydo, daddy'ego, mazzeo i jeszcze na dokładke ravena pecetowca (jeśli kogoś pominąłem to przepraszam, pozdrawiam wszystkich szczerze i ciepło. wymieniłem największych botów żeby pokazać że pozdrowienia są ponad podziałami)

ale wpadłem tu na chwilę tylko żeby powspominać.

już przechodzę do rzeczy

dawno temu w latach 90' chyba jednak było inaczej, dziś są wojenki, dziś zamiast grać ludzie wolą sie przekrzykiwać która konsola jest lepsza.

ja ostatnio przez kilka dni katowałem mocno TTT2 (tekken tak tournament2). w kilka dni nabiłem z 25 godzin, grałem do 4-5 rano.

to mi przypomniało stare czasy...

a dokładnie dziś sobie tak wspominałem w świątecznym klimacie stare czasy

i przypomniałem sobie tekkena3 - przypomniałem sobie moj pierwszy kontakt z nim na automatach w jakimś wagonie, i przypomniałem sobie (to mnie mocno poruszyło) że trafiłem na jakieś miejsce gdzie można było "wynająć" konsole na czas, nie wiem już czy to były wakacje czy co, ale pamiętam to że wykupiłem godzine gry za kilka zł, i na PSX dostałem tekkena3! kurfa mać jaka to była moc, sikałem po nogach z wrażenia. pamiętam że odrazu zacząłem przechodzić arcade żeby odblokować postacie (jacka - ulubieńca z automatowego tekkena2)

to było niesamowite doznanie i serio sikałem po nogach z radości!

niedługo potem dostałem swojego własnego tekkena3 na psx, i zaczeło się. oczywiście na samym początku zacząłem przechodzić arcade by odblokować postacie. a potem przez kolejne 2 lata katowałem go ile wlezie, prawie codziennie zapraszając kumpla z liceum który też jarał się tekkenem ale miał tylko PC.

to były piękne czasy.... i dziś naprawde trudno o takie doznania, chociaż musze powiedzieć że nawet dziś miewam takie przebłyski zachwytu nad jakąś grą :)

wiem że ten post szybko zginie w wojence konsolowej ale chciałem go napisać mimo to.

pozdrawiam wszystkich graczy, nieważne jaką konsole preferują, pecetowców też

w końcu nasze hobby ma już ponad 30 lat, i już kolejne pokolenia na nim wyrastają, i mimo wielu zmian poprzez lata nadal chodzi o to by czerpać przyjemność z gry!

dlatego czerpmy tą przyjemność a nie bawmy się w niepotrzbne wojny. każdy sprzęt ma swoje zalety, każdy gracz ma swoje preferencje, dlatego cieszmy się tym co kto lubi.

pokój i świątecznie życze wam dobrej zabawy z grami, bo w końcu o to chodzi w naszym hobby

Opublikowano

Ploty o odgrzaniu Xenosagi w HD, ale bym grał w takiego kotleta.

Opublikowano

To skoro nastroj pokoju i pojednania to zapytam o jakas dobra strone z newsami o gierkach. Czesto pada odpowiedz eurogamer.pl? Dobre to? Moze byc tez cos z twittera.

Opublikowano

To skoro nastroj pokoju i pojednania to zapytam o jakas dobra strone z newsami o gierkach. Czesto pada odpowiedz eurogamer.pl? Dobre to? Moze byc tez cos z twittera.

eurogamer to obecnie najlepszy portal w Polsce

Opublikowano

A co za tym przemawia?

Opublikowano

A co za tym przemawia?

Polygamia - pro xbox

Pssite - pro playstation

gry-online - pro sprzet do pracy

eurogamer - newsy i artykuly o grach bez faworyzowania

Opublikowano

mazzeo ty patafianie! ja cie szczerze pozdrawiam i próbuje napisać posta łączącego wszystkich graczy a ty dajesz mi minusa?

tumblr_lpw84fxvSG1qh4i0n.gif

od teraz jestes moim wrogiem numer jeden na forum, obyś sczezł w piekle!

Opublikowano

O, Yano

Yebne minusa

Yeblem

xD

Nie no, w swieta ci daruje.

Opublikowano

Raz na kilka dni im coś wypadnie, czasem piszą też recenzje gier unplugged jak np. ostatnio rpg planszowe w uniwersum Call Of Cthulhu. A skoro o Polygamii mowa; ranking Top 10 VII generacji wg jego redaktora naczelnego, poznaniaka Koso;

http://polygamia.pl/Polygamia/1,96455,17171855,Najlepsze_gry_minionej_generacji__Rock_Band__L_A_.html?bo=1

Opublikowano

Troszkę wypiłem przechodząc z kuzynem i wujkiem walking dead więc krótko.

Wesołych Świąt, zdrowia szczęścia i górę kasy aby stać was było na wypasionego pc i 5 konsol.

Do tego życzę wam masy dobrych gierek w nowym roku. Oby bloodborn i halo były system sellerami bo to że zelda będzie to jasne już teraz hehe.

A tym co jeszcze nigdy nie zamoczyli życzę pięknych dziewczyn patrzacych życzliwie na nasze hobby. (Poza pingiem bo mu życzę spokoju aby mógł ogrywac swoją kolekcję)

P.s. Nintendo rulez , pc master race!

Opublikowano

a ja życzę sobie i wam żeby w nadchodzącym roku pańskim 2015 pingoviron pokazał wreszcie swoją kolekcję.

Opublikowano

ja serio chciałem napisać posta który łagodzi sprawy i łączy zwaśnone strony chociaż ten jeden dzień w roku..

naprawde dziś sobie przypominałem zachwyty nad tk3 jakie miałem dawno temu i naprawde na tym przykładzie chciałem dać jakiś pozytywny przekaz, pokazać że wszyscy jesteśmy graczami

dlatego tak mnie rozdrażnił mazeo, zamiast miłej atmosfery chociaż raz do roku strzelił minusa, ale jednocześnie nie napisał żadnego kontr argumentu

niektórych może sie nie da zmienić, szkoda.

ja uciekam z tego tematu w takiej sytuacji, ale mimo wszystko pozdrawiam wszystkich i apeluje o to by dostrzegli ze wszyscy jesteśmy graczami, i być może nie warto się tak bezsensownie kłócić

pozdro, oby dobrze nam się grało

Opublikowano

Wole sprawdzone angielskie w dodatku z filmikami ktore czarno na bialym wszystko pokazuja a nie rzucaja krotkim filmikiem a nizej yebna screen z analiza XD

Opublikowano

Bansai - chodziła fama na forum, że jesteś "specjalny", ale nic nie dorówna sprawdzeniu tego osobiście. 

Piszemy w czasie przyszłym, gdyż ten artykuł to jedynie wstęp do wielkiego projektu: przez wiele miesięcy będziemy porównywali konsole i pecety z punktu widzenia gracza

Edytowane przez MiK86

Opublikowano

Daruj sobie te suche jak piety Cejrowskiego teksty.

Tak jak napisalem, na chwile obecna wole sprawdzona juz marke niz to co oni zaprezentowali + obietnice - nie sprecyzowali czy ich sposob analizy sie zmieni, jesli nie, to beka dalej obecna. Rozumiem ze mogles nie zrozumiec wiec postanowilem napisac ponownie i bardziej klarownie.

Wchodzisz tez podniecony jakbys w totka wygral i piszesz ze "Mamy polskie Digital Foundry ! ! !", zapominajac chyba o jednej bardzo waznej rzeczy, polskie digital foundry mamy juz od dawna ... http://www.eurogamer.pl/?topic=digital_foundry  panie specjalny :yao:.

Ciekaw tez jestem jak wypadna konsole w porownaniu z PCami na stronie PClab :reggie:

Edytowane przez Bansai

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.