Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Obie konsole wyświetlają grę w rozdzielczości Full HD (1920 × 1080 pikseli). Nie widać też znaczących różnic w szczegółowości otoczenia oraz jakości oświetlenia i efektów.

I następny akapit:

Płynność także jest porównywalna, jednak ze względu na niższą rozdzielczość gry w wersji dla Xboxa One jakość obrazu jest w niej nieco gorsza. Zwykle trudno to zauważyć w czasie zabawy, ale w bardziej statycznych momentach, jeśli dobrze się przyjrzeć, można dostrzec rozmycie.

W ogóle piszą artykuł konsole kontra PC i zaczynają od analizy GTA V :yao:

Zestawy testowe też niczego sobie. Jeden nadaje się do gry w sapera, a dwa pozostałe sporo droższe - ledwo ~2.2 TFLOPS'a i 2 GB VRAM.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano
 polskie digital foundry mamy juz od dawna ...

Tłumaczenia tekstów z anglika nie robi roboty. Upsss. Sorry! Zapomniałem, że nie znasz tego języka. No cóż, to mogłeś się pomylić. 

Przykład:

Assassin's Creed Unity has had a rocky time since its launch in late October. Despite a substantial day one patch on release and additional updates, the game continued to be plagued by performance issues, glitches and bugs.

Assassin's Creed Unity od dnia premiery w listopadzie boryka się z problemami. Pomimo aktualizacji dostępnej już w dniu debiutu, grę trapią błędy i niska wydajność, a kolejne patche zmieniły ten stan rzeczy w minimalnym stopniu.
Opublikowano

Lem byla ps4 pod choinką?

Opublikowano

Cześć Blubson, w co grasz w te święta?

Opublikowano

Bayonetta, Xenoblade.

Opublikowano

polskie digital foundry mamy juz od dawna ...

Tłumaczenia tekstów z anglika nie robi roboty. Upsss. Sorry! Zapomniałem, że nie znasz tego języka. No cóż, to mogłeś się pomylić.

A na reszte juz nie odpowiedziales bo zatkalo xD ?

Skoncz juz temat bo wszyscy maja to w (pipi)e, nikogo taka amatorszczyzna nie interesuje :yao: Lem dobrze napisal, prownywanie PC i konsol i od GTA V zaczynaja, no ku..a XD

Zestawy testowe też niczego sobie. Jeden nadaje się do gry w sapera, a dwa pozostałe sporo droższe - ledwo ~2.2 TFLOPS'a i 2 GB VRAM.

2gb vramu w 2015 to sie chyba do filmow bedzie tylko nadawac.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Najgorszy rodzaj zbrodni, to próba w miarę obiektywnej oceny, bez popadania w skrajności. Ja tam uważam, że miło poczytać na pececiarkiej stronce o tym, że konsole nie nadają się tylko na podstawkę pod piwo. Wiadomo, że można się czepiać przyjętych kryteriów, ale chciałbym kiedyś coś podobnego poczytać na stronce poświęconej konsolom.

Opublikowano

No, Kojima, zaskocz nas jakoś.

edit: tak, już... emm zaskakuje...

mYQfL88.jpg

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

wtf Kojima xD

No to teraz tylko czekac na date premiery ... #believe

don't play me like a damn fiddle Kojima

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

o czym gadają niech tłumaczy ktoś

Opublikowano

nie powiem ci, uzyj wyobrazni :reggie:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

on jest w formie zycia jesli chodzi o trolling i budowanie napiecia - cala reklama ground zerous, teraz pelnego mgs5, dwuznacznosci na trailerach, oczka puszczane fanom, PT i demo zwiastun nowego projektu - no (pipi)a guru

mgs5 przejdzie do historii branzy, zobaczycie ze tak narzekacie na ta generacje a ona w drugim roku swojej obecnosci dostanie turbo tone

Opublikowano

Nie mogę się doczekać \o/ chyba odświeżę sobie wszystkie części.

Opublikowano

zrozumiałem tylko dwa pytania:

- czy to prawda, że gra będzie działała na Xbox One w 720p?

- tak, zrobiliśmy takie g.obesłane, taki żarcik, heheszki hehe

- czy duża różnica będzie pomiędzy PC a nadkonsolą PlayStation?

- nieduża, ale będzie, musieliśmy troche doyebać blacharzom bo Intel i Nvidia nas sponsoruje, i7 i GTX-y same sie nie sprzedadzą, ale mamy dla nich także żarcik, doyebane wymagania i gra będzie zawsze w 60fps, heheszki

mogłem coś zle zrozumieć, i dont write good and understand japanese and not good read

Opublikowano

tak sie bijemy o exy w 2015r a zaden (pipi)a zaden nie ma startu do tego co sie szykuje w mgs5 - po tym co juz teraz wiadomo to bedzie arcydzielo a Kojima jest w takiej formie ze pewnie 90% informacji o tej grze ukrywa - o tej czesci bedzie sie gadac latami, zobaczycie

szkoda jedynie ze bedzie na pc (zarcik) wtedy kazdy blacharz by mial pstryczka w nos bo konsole w drugim roku dostaly by krolewskiego pokera do reki

Opublikowano

Kojima gra na nas jak na cholernych skrzypcach!!!

doyebane wymagania

Demo ma niskie wymagania i jest rewelacyjnie zoptymalizowane.

Opublikowano

Kojima gra na nas jak na cholernych skrzypcach!!!

doyebane wymagania

Demo ma niskie wymagania i jest rewelacyjnie zoptymalizowane.

Mieli PRAWIE ROK na optymalizację. Tak wygląda to wasze master race? Czekanie rok/dwa lata na swoją wersję (jak GTA V) i jaranie się, że jest zoptymalizowana?

A niby to konsolowce zbierają okruchy z blacharskiego stołu, dostając indyki parę miesięcy po premierze steama.

Opublikowano

Bym Ci napisał coś niemiłego, ale jeszcze mi 3DSa porysujesz.

Opublikowano

A propos PC, bedzie mozna modowac MGS'a, boje sie pomyslec jak to bedzie wygladac na PC zmodowane.

Ktos dobral sie tez do plikow ktore wskazuja na mission count w phantom painie, na chwile obecna wartosc ta wynosi:

149

To bedzie mega giera, niech tylko Wiedzmin jeszcze zerwie pape z dachu.

Opublikowano

fiddle.png

I pomyśleć, że są osoby, które nie jarają się V (!), a nawet nie zagrają (!!!).

A shining light, to out brothers in arms.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

STANDIN

ON THE EDŻE...

Opublikowano

Bym Ci napisał coś niemiłego, ale jeszcze mi 3DSa porysujesz.

Minus za zasugerowanie, że kiedykolwiek zrobiłbym cokolwiek złego nintendo.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.