Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Kojima gra na nas jak na cholernych skrzypcach!!!

doyebane wymagania

Demo ma niskie wymagania i jest rewelacyjnie zoptymalizowane.

to jak MGSV GZ jest zoptymalizowane i jak dobrze działa to poezja, no ale nie będziemy tutaj chyba wymagać rzetelności i sprawdzania tego się pisze c'nie

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

ebb526ade5905bc7d58c09b.png

Jasne, że nie.

Opublikowano

I tu jest dla mnie mindfuck, Japonia umie zrobić dobrze zoptymalizowaną grę na PC, a Europa nie umie. XD

Rozumiem na PS, w końcu to "narodowy" sprzęt, ale PC? A tu wychodzi takie GZ i :mog:

A Xbone 720p. Czasem się zastanawiam czy tego specjalnie nie zrobili. xD

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Chowanie się po obsranych kartonach i wysyłanie przeciwników w kosmos przy użyciu baloników, czarnuchy prosze xDDD

Opublikowano

ku,rwa tommo do ch,uja :facepalmz: :facepalmz: :facepalmz:

Opublikowano

Fajna ta czwórka, ale tak poważnie? Bo wczoraj dostałem i się zastanawiam.

Opublikowano

chodzisz starym dziadem i sapiesz.

Opublikowano

jarasz szlugi i chodzisz po mikrofalówce

7/10

Opublikowano

Niby mówili przy premierze że gunwo obesrane, a jednak nagroda GOTY na gafie i to podwójnie <papież>

Opublikowano

kiedyś fajnie podsumowali czwartego mgsa w review territory:

Opublikowano

To już nie leci co nie? Lubiłem RT. Siedział sobie blacharz, siedział konsolowiec i sobie gadali. Dobry był odcinek z recenzją 3DSa:

"No możecie wymieniać się StreetPassami ze swoimi kolegami, którzy też mają 3DSa. Najbliższy jest w Mongolii hehe."

Opublikowano

Niby mówili przy premierze że gunwo obesrane, a jednak nagroda GOTY na gafie i to podwójnie <papież>

Dla mnie drugi najlepszy MGS. Graj i nie sluchaj narzekaczy. czytałes juz o grze jakies spoilery ?.

Opublikowano

A to nie wiedziałem, mam tylko telewizję z anteny jak u Yana :reggie:

Opublikowano

@Figaro

Jak dla mnie miodzio. Jednak wiecej w tym ogladania/sluchania - ogolnie fabuly niz gry jako ze mialo to byc zwienczenie przygod Snake'a i sporo watkow trzeba bylo zamknac wiec ... tak wyszlo :reggie:

Oczywiscie cutscenki sa zrobione mistrzowsko wiec nidy specjalnie mi to nie przeszkadzalo. Ale moge zrozumiec wkurzonych ludzi ktorzy mowia ze film kupili a nie gre, nie jest to tez dobry zakup dla kogos kto w ogole nie wie/nie pamieta co sie wczesniej dzialo w serii.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Dla mnie drugi najlepszy MGS. Graj i nie sluchaj narzekaczy. czytałes juz o grze jakies spoilery ?.

Podobno jest najlepszy na świecie ślub. I chyba była to ironia. I coś z małpką.

Opublikowano

W miarę okej pograć można, ale obok mesjasza z dwójką w tytule to to nawet nie leżało :wujaszek:

z trojka w tytule chciales napisac kolego :wujaszek:

y462QUi.png

(here we go again :Coolface:)

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Graj, głupot jest sporo, ale i tak warto.

Opublikowano

Podobno jest najlepszy na świecie ślub. I chyba była to ironia. I coś z małpką.

Czyli jak nie znasz fabuły spoilerów i grałes w poprzednie czesci to graj koniecznie. Chocby nawet dla tego jednego rozdziału w grze.

Opublikowano

No dobra, ja tam lubie te absurdalne scenki póki są fajnie wyreżyserowane, więc będzie dobrze :thanks:

Opublikowano

No dobra, ja tam lubie te absurdalne scenki póki są fajnie wyreżyserowane, więc będzie dobrze :thanks:

No to bedzie pan zadowolony.

Opublikowano

W miarę okej pograć można, ale obok mesjasza z dwójką w tytule to to nawet nie leżało :wujaszek:

Koło mgsa dwójki to leżą takie hity jak Knack. :kaz:

Opublikowano

Nie ma tez co porownywac Snake'a do Big Bossa ... (Figaro nie klikaj w spoiler)

Solid Snake - mimo dwuznacznej nazwy nie ma solidnego weza w spodniach :reggie:

Kojima dzisiaj chyba tez nie poday premiery, nastepna stacja dopiero 22 stycznia :/

mROA4xl.jpg

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

1. MGS

2. MGS3

3. MGS4

4. MGS2

fixed

gadanie ze dwojka jest najlepsza z serii tak samo alternatywne jak bycie pulchnym weganinem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.