Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

W miarę okej pograć można, ale obok mesjasza z dwójką w tytule to to nawet nie leżało :wujaszek:

Mesjasza z dwójką w tytule XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

:fsg:

ale bedzie grane, nie moge sie doczekac. :banderas:

Opublikowano

trailer kozacki ale nic po nim dalej nie wiadomo - to ze grafa i klimat beda fenomenalne wiadomo od pierwszej prezentacji, tu sie rozchodzi o to, ze na pokazynych gameplayach granice liniowosci,korytarzykowosci, qte i scenek na metr kwadratowy przesuneli do niebotycznej granicy przyzwoitosci

Opublikowano

Prosto z ust troljimy: "can't say the release date yet." - uwaza tez ze Vtka bedzie najlepszym MGSem jaki powstal, mocne slowa.

image_1.jpg

Stroj ktory dostaniemy jak zginiemy sporo razy:

R4XCPgh.jpg

Ponoc ma nam dac przepustke lub dwie jak nas ktos zobaczy, lol.

Kojima played us like a damn fiddle, again :(

iYy4q0pQ9Tk6t.gif

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Kojima teraz (spoiler z MGS4):

1214265096127.gif

Opublikowano

Kojima moj bog, po MGS3 wybudowalem mu oltarzyk i sie codziennie modle i pale kadzidelka.

Tylko ku.rwa on juz chyba cala fabule Vki na twitterze strescil.

Opublikowano

Tylko ku.rwa on juz chyba cala fabule Vki na twitterze strescil.

Nie pierwszy raz, przy MGSIV też tak było dlatego ja staram się niczego nie oglądać z piątki choć czasem jakieś urywki się zobaczy. Wiadomo coś czy premiera ma być w 2015roku czy później?

Opublikowano

No chyba mówił, że na bank w 2015. Ale w końcu to Kojima. :cool:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

A zapytam, jak już jesteśmy przy em gie esach. Nie ograłem Peace Walkera i już raczej nie ogram, a warto by wiedzieć, o co tam chodziło. Oto plan wydarzeń, który skleciłem na kolanie na podstawie wikipedii i streszczenia w GZ. Czy w miarę nadążam :cool::lapka: ?

1. Po Trójce Big Boss obraził się na Zero i zrobił sobie swoją piaskownicę
2. Przychodzi do niego doktorek z Paz i mówią mu, że trzeba pomóc jakimś brudasom.
3. Okazuje się, że doktorek i Paz są z KGB, a brudasów atakują amerykańce
4. Big Boss miał już ich olać, ale usłyszał na nagraniu głos The Boss i mówi "a chu,j JADE"
5. Big Boss ratuje brudasów, werbuje ich do Mother Base
6. Amerykańce budują broń Peace Walker, która niby ma być super, no ale nie koniecznie.
7. Big Boss niszczy Peace Walkera
8. W Mother Base Big Boss buduje własną broń
9. Paz okazuje się podwójną agentką (nene)hera (Zero) i ma wykraść broń Big Bossa po to, aby przekabacić naszego herosa do powrotu do Zero
10. Paz coś spie,rdoliła i wpadła do morza czy tam oceanu
11. Chico poleciał za nią, bo jest tak bardzo zakochany
12. Tadam, witamy w demie MGS V

Opublikowano

Troche szczegolow Cie ominelo ale z grubsza jest O-KEJ, tutaj na szybko co mi do glowy przychodzi:

Coldman - sprawdz sobie jego, on byl glownie odpowiedzialny za PW i dzialal raczej poza jurysdykcją US

BB wyławia atomowke z wraku PW i Huey wraz ze Strangelove zaczynaja robic MG Zeke'a

Paz nic nie spyerdolila, tzn spyerdolila, ale umyslnie, bo tak naprawde BB ja przekabacil na swoja strone - taki watek tutaj kojima wcisnal roztargnionych uczuc, duty vs feels c'nie (odsluchaj sobie Paz Tapes)

Jakos krotko przed PW, okazuje sie ze Paz nie zginela i zlapal ja Skullface, Chico dopiero wtedy postanowil za nia poleciec, tak bardzo zakochany (szkoda ze friendzona ma od Paz)

TA-DAh, witamy w demie GZ

Polecam sobie obejrzec:

I wszystko powinienes wiedziec.

Mimo to, bardziej polecam zagrac, PW jest swietnym MGSem jesli chodzi o grywalnosc.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Ja utknąłem na walce z Peace Walker mk.2 i tyle z ukończenia gierki :/

Choć może jak teraz mam tyle wolnego to jeszcze raz spróbuję te ustrojstwo rozwalić i popchać fabułę do przodu.

Opublikowano

Musiałeś dawać tego linka? Siedzę z PS3 w rodzinnym domu i zamiast w czytniku mieć MGS PW, mam GT5 bo zapomniałem płytę zmienić ;////. Teraz pewnie zamiast ograć gierkę obejrzę ten film, szczególnie, że 3h to trochę szybciej, a człowiek jak ma 14 lat na karku, to czasu nie ma już gierki.

Opublikowano

ku,rwa tommo do ch,uja :facepalmz: :facepalmz: :facepalmz:

tommo niestety brak gustu potwierdzony, dark souls mu się nie podobał za to nowe DmC to najlepszy slasher poprzedniej generacji xD (dobrze, że nie god of war 3)

Opublikowano

A ja sobie sprawilem na swieta Portable Ops i PW. Ale ku.rwa mrozow nie ma to nie mam motywacji aby zaszyc sie w koldrze i bigbossowac. Dawno tez nie gralem w MGSa i troche mi zaczyna glos Haytera nie pasowac do postaci BB (do Solida tak).

Opublikowano

I co klapeczki ? Za lizanie dupki dla Sony i ich nad konsoli dostaliście prezent w postaciu konserwacji PSN XD Życzę miłego grania. Idę grać na XOne

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

graj ragus w PW, bardzo fajna gierka i na phantom pain bankowo będzie rozbudowaną wersją tego.

Opublikowano

Sutherland > Hayter

Teka nie mam na czym. Zresztą nie masz ty przypadkiem ostatniego boss do pokonania xD?

Edytowane przez ragus

Opublikowano

pokonałem po trzech miesiącach chyba xD. ale już z łapaniem ruskiego i budowaniem Zake'a dałem sobie spokój - obejrzałem ostatnie 20 minut filmików w PEACE WALKER: THE MOVIE :P.

Opublikowano

Swieta, czas wolny od pracy, wszyscy maja czas na granie - umawiam sie na jakas rundke w drajwklapie ze znajomym ... service undergoing maintenance

<wraca do serialu> :frog:

Opublikowano

:kaz:

u2yBFcR.gif

kaz-hirai-laugh.jpg

Edytowane przez suteq

Opublikowano

na mojej vitusi psn smiaga caly cas a jak patrze na friendliscie to teraz chyba z 20znajomych siedzi na psn i pogrywa w gierki na ps4

Opublikowano

Całość można podkreślić tagiem #tangodown. Pisaliśmy kilka tygodni temu o groźbach grupy Lizard Squad, chcącej „zniszczyć PSN i Xbox Live”. Cóż, zniszczyć się im nie udało, ale usługi leżą.

Atak został dokonany za pośrednictwem mało finezyjnej metody DDoS

Próba zalogowania do sieci PSN kończy się uroczym komunikatem, że "trwa właśnie konserwacja". Osoby, którym udało się zalogować wcześniej, mogą korzystać z usługi w ograniczonym zakresie i z lagami. Xbox Live powoli się już podnosi.

http://www.pssite.com/news-38611-lizard_squad_spelnil_swoje_grozby__psn_i_xbox_live_shakowane.html

mi przez moment też przestało działać, teraz wchodząc w ps store pisze konserwacja

Xbox live też wam przestał działać?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.