Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

2516571-6805659098-25163.gif

1419522952789.jpg

Edytowane przez Bansai

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

niestety sony sieciowo dalej tkwi w sredniowieczu, do tego siec zmuszona do obslugi 3 konsol - ps3,vita,ps4 jest stale poddana wysokiemu obciazeniu i coraz bardziej uwidacznia sie przewaga microsoftu i jego dlugoletniemu doswiadczeniu wyciagnietemu z rynku pc i windowsow

Opublikowano

Dlatego zamiast bawić się w jakieś PS Plusy niech z góry ustalą płatny online a nie tą iluzję opcjonalności. Przecież każdy kupujący PS4 weźmie sobie Plusa, żeby pograć online. Wtedy więcej kasy od klientów może wpłynęłoby na lepszą stabilność. Chociaż miesiąca przerwy w 2011 chyba już nic nie przebije. Ale wtedy były jaja xD

Opublikowano

niestety sony sieciowo dalej tkwi w sredniowieczu, do tego siec zmuszona do obslugi 3 konsol - ps3,vita,ps4 jest stale poddana wysokiemu obciazeniu i coraz bardziej uwidacznia sie przewaga microsoftu i jego dlugoletniemu doswiadczeniu wyciagnietemu z rynku pc i windowsow

Sony z PSN to taki renesans, Nintendo tkwi w sredniowieczu

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Ale to wiemy już od dawna, że Ninny leje na online. Chociaż teraz trochę się poprawili.

Opublikowano

muszą wzmocnić PSN jak obiecywali bo do maja przybędzie pewnie z 10mln konsol jak w końcu zaczną wychodzić gry

dziś był DDOS padła połowa sieci, ciekaw jestem tylko czy Xbox live wytrzymało

padło komuś?

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Nie da sie obronic przed ddosem, mozna cos wzmocnic przed shackowaniem i wyciekiem danych, ale jak ktos ci robi ddosa, to praktycznie zawsze bedzie on skuteczny.

Opublikowano

Trzeba tych koreańczyków dojechać, nie moge sobie sciagnac the wolf among us

Opublikowano

Hmm... Xbox Live chwilowo nie wyświetla znajomych, ale oprócz tego wszystko działa - sklep działa, net działa, achievy działają - pewno zaraz będzie ok ;)

Ogólnie cały dzień siedziałem przed konsolą i żadnych problemów. Teraz coś dopiero się skasztaniło.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

W jaki sposob dzialaja ? Przegladajac je offline na konsoli ? Synchronizacja u Ciebie dziala, bo nawet GT w podpisie sie nie wyswietla...

Ogolnie dwie konsole jak my na poprzednich stroniach swietuja wspolnie. Nic nie dziala ^^

Edytowane przez easye

Opublikowano

No aktualnie nic nie działa :/ Ale przeglądałem achievy z Watch_Dogs jeszcze jakoś 30 minut temu. Tylko nie było znajomych, ale widziałem ich osiągnięcia. Teraz nic nie widzę.

Opublikowano

Bardzo dobrze, święta są po to aby spędzić je z rodziną, a nie na lajwie czy psn.

Ps. Wasze żony, dziewczyny, zapewne są zadowolone, hehe.

Opublikowano

psn mi nie działczy, wczoraj elegancko, widać hakery i mnie dopadły, mam nadzieje że ich złapią i wsadzą na krzesło elektryczne 

Opublikowano

Połącz się z Xbox Live.

Aby uruchomić Osiągnięcia Twoja konsola Xbox musi być połączona z Xbox Live (0x87dd001a)

Zaraz zaraz, czy przez te wszystkie strony botki smiejac sie z sycnchronizacji trofeow nie twierdzily, ze osiagnieca na Live dzialaja zawsze - nawet offline ?

Swieta sie chyba dla nich w tym roku bardzo szybko skoncza !

Opublikowano

Dobrze M$ mówił, że jak chcecie konsoli do grania w lesie, to musicie sobie kupić X360. 

Opublikowano

Bardzo dobrze, święta są po to aby spędzić je z rodziną, a nie na lajwie czy psn.

Ps. Wasze żony, dziewczyny, zapewne są zadowolone, hehe.

otóż to, nie zapominajmy również o kolekcji filmów na blu-rej która przecież sama się nie obejrzy. w dobrych sklepach internetowych fostępne jest również niesławne the interview z powodu którego to właśnie kim dżong un zamknął dzisiaj PSN.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

A propos filmów na BR, mi Mikołaj przyniósł coś takiego.

:fsg:

Opublikowano

still better than go.wno obesrane rozmazane KI :reggie:

Opublikowano

Lost Odyssey miało 78, a ToV 79. co o tym myśleć?  :dog:

Opublikowano

To boty oceniały, oni graja tylko w pifpafy

Opublikowano

Zestaw SW fajny, sam taki kiedyś planowałem skołowac ale potem doszedłem do wniosku,że ep1-3 i tak nie będę oglądał bo to góvno nieziemskie więc wole sobie sprawić tylko Starą Trylogię.

Opublikowano

Lost Odyssey miało 78, a ToV 79. co o tym myśleć?  :dog:

Az mnie w sercu zabolalo.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.