Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

@Bansai

tak dla formalności gracze z kolei ocenili na 8.3 oraz 8.5 dla Vesperii.

trzeba zrobić w końcu beef Ni No Kuni vs Lost Odyssey, oraz Valkyria Chronicles vs Tales of Vesperia.  :shotgun:  

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

wracam szczęśliwy do domu że pogram sobie na nadkonsoli a tu xbl leży   :/  jebane azjaty

star warsy? nigdy nie oglądałem 

serio

terminatora 1,2 też

Opublikowano

nie ogoladac terminatora 1,2, nie ogadac star warsow i wielbic xboxa - mozna upasc nizej????

Opublikowano

wracam szczęśliwy do domu że pogram sobie na nadkonsoli a tu xbl leży   :/  jebane azjaty

serio

terminatora 1,2 też

Ale jak to xlive nie działa co sie stalo jak to dlaczego czemu?

Opublikowano

@Bansai

tak dla formalności gracze z kolei ocenili na 8.3 oraz 8.5 dla Vesperii.

trzeba zrobić w końcu beef Ni No Kuni vs Lost Odyssey, oraz Valkyria Chronicles vs Tales of Vesperia.  :shotgun:  

Nawet jako zagorzaly klap uwazalem ToV i LO za najlepsze jrpgi minionej generacji, wiec tutaj zdania nigdy nie zmienie, z kolei VC to wg mnie troche inna dzialka i nie pasuje przyrownywac do ToV - obie gry sa inne, obie po rowno zayebiste w swojej dziedzinie.

Ni no kuni przegrywa dla mnie klimatem, swietna mechanika, walka, ogolnie gameplay, ale ten klimat ... kompletnie nie ME GUSTA

nie ogoladac terminatora 1,2, nie ogadac star warsow i wielbic xboxa - mozna upasc nizej????

To zalezy, ciekawe czy ogladal Pulp Fiction?

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Nie szanuje ludzi ktorzy nie ogladali Star Wars, a ich ksywa zaczyna sie na literke F :reggie:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

pewnie, można grać na złomie ps4 bez gier i jarać się żelkami na szybie w patchu   ^_^

o już działa XBL, Król Spencer szybko reaguje :sorcerer:  a sonyboty wracać do układania puzzli pod choinką!

@bansai - PF minimum z 6x

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

tak. można nie jarać się mgsami. 

@Bansai

Mi NNK cholernie przypomina DQ8 ze względu na muzykę, klimat, klasyczną mapkę rodem z FF7-9 i wspomnianego DQ, no i fakt że robili go jego współtwórcy z Level 5. <3

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

podobno twisted pixel robi nowe battletoads, jaranko 110%

Opublikowano

grales w ogole w to?

Opublikowano

kto nie grał w kosmiczne żaby na pegazusie nie może twierdzić, że miał udane dzieciństwo

Opublikowano

Oby tylko było jak najbliżej klasyki, 2D, wysoki poziom trudności, co-op na 2 i ten humor. 

Ostatni Banjo dziwnie skończył ze śrubkami odchodząc od klasycznego platformera.

Opublikowano

Star Wars tylko 3 część z starej trylogii handlujcie :hi:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

serio

terminatora 1,2 też

Je.bne minusa, jak tak można,wstyd  :down:

Opublikowano

Star Wars tylko 3 część z starej trylogii handlujcie :hi:

pewnie przez ewoki c'nie? 

handluje: imperium kontratakuje >> powrót jedi > nowa nadzieja 

Opublikowano

handluje: imperium kontratakuje >> powrót jedi > nowa nadzieja 

Zgadzam się.

Opublikowano

niestety sony sieciowo dalej tkwi w sredniowieczu, do tego siec zmuszona do obslugi 3 konsol - ps3,vita,ps4 jest stale poddana wysokiemu obciazeniu i coraz bardziej uwidacznia sie przewaga microsoftu i jego dlugoletniemu doswiadczeniu wyciagnietemu z rynku pc i windowsow

najbardziej zalosne w tym wszystkim jest to ze oni maja mega parcie na Playstation Now, ostantio widzialem juz reklame ze tv od samsunga na poczatku 2015 beda wspierane xD

Opublikowano

czym jest ten ps now? stream gier z ps na innych urządzeniach? 

Opublikowano

dokladnie tak, jak sie nie myle poki co to narazie tylko tv, pozniej maja dojsc tablety, telefony, lodowki, mikrofalowki i kalkulatory

haha jaki dramat xbox live lezy, psn lezy, chyba ide dokonczyc ogladac gre o tron :frog:

Edytowane przez kubson

Opublikowano

czym jest ten ps now? stream gier z ps na innych urządzeniach? 

nie interesuj się

Opublikowano

też nie oglądałem w całości żadnych star warsów ale nie zaliczyć T2 przynajmniej 4 razy to niezła żenada

Opublikowano

Miało być CW off przez święta, ale nie sposòb tego nie skomentować. Wielu się wydawało, że prężna architektura XBL z serwerami na Arktyce i wspomagana mocą chmury, oprze się ddosom jakiś pseudohakerskich siusiumajtkòw. Wystarczyło jednak by się po prostu wzięli za sieć Microsoftu i tak upadł mit o niezawodności i geniuszu Microsoftu w tej dziedzinie :)

Dobrze, że wyczaiłem fajną karciankę na Androidzie i kupiłem sporo gierek do single playera ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.