Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

ps now kolejny dobry temat do beki xd

słuchamy.

Nie wiem do czego on zmierza ... ALE, zalozmy ze ps now jest dostepną uslugą na rynku, zaplaciles za gre na tydzien, akurat na swieta, PSN lezy, czyli ps now prawdopodobnie tez nie dziala, I CO TERASS ?

Dlatego streaming gier to guwno i niech nawet nie probuja isc w tym kierunku przy nastepnych konsolach.

Edytowane przez Bansai

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

dokladnie tak, jak sie nie myle poki co to narazie tylko tv, pozniej maja dojsc tablety, telefony, lodowki, mikrofalowki i kalkulatory

Czy to znaczy, że Playstation jednego dnia straci większość ex'ów?

Czy lodówki i mikrofalówki będą od tej chwili należały do rodziny Playstation?

Pytanie skierowane do Teoretyków xboxowych ekskluzywności

Opublikowano

w takim wypadku powinni umożliwić przedłużenie okresu wypożyczenia. jeśli tego nie zrobią, wtedy będzie powód do beki. 

Opublikowano

czym jest ten ps now? stream gier z ps na innych urządzeniach? 

nie interesuj się

muszę, zawsze kolejny powód do kręcenia wiecznej beczuni z $ony i podgraczy ;)

Opublikowano

ps now kolejny dobry temat do beki xd

słuchamy.

Nie wiem do czego on zmierza ... ALE, zalozmy ze ps now jest dostepną uslugą na rynku, zaplaciles za gre na tydzien, akurat na swieta, PSN lezy, czyli ps now prawdopodobnie tez nie dziala, I CO TERASS ?

Dlatego streaming gier to guwno i niech nawet nie probuja isc w tym kierunku przy nastepnych konsolach.

jezeli playsation now okaze sie sukcesem to niestety mozna zakladac ze beda probowac pojsc w strone streamingu gier, dla korpo bedzie to tansze rozwiazanie niz robienie nowej generacji konsol

wiec trzymam kciuki zeby playstation now bylo go,wnem

Opublikowano

Nie wyobrażam sobie gorszego scenariusza :(

Opublikowano

Rowniez trzymam za to kciuki, wszyscy gracze powinni. Bo potem dojdzie do sytuacji gdzie grupa pryszczatych trolli pusci ddosa i sobie nie pograsz, weekend, swieta, nope, siedz i probuj sie polaczyc z usluga.

Wspolczuje graczom Destiny w tym momencie, always online dziffki xD

Opublikowano

Świat nie jest gotowy na streaming, a Sony pokazuje jak dbać o lokalne rynki mniej zamożnych krajòw. Przecież streaming zburzyłby pozycję choćby w Polsce. Może co najwyżej wypuszczą osobnysprzęt dedykowany pod to, taki kombajn rozrywki VOD, grania i serwisòw muzycznych...

Opublikowano

Wyobrażacie sobie streaming gier przy serwerach Sony?

Jeden solidny włam i wszyscy nie mogą grać nawet w singla przez miecha.

:kaz:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

I tak hakerzy uratują console gaming. 

Opublikowano

Wyobraźcie sobie always online DRM który przeszedł u MS jak planowali i dziś ktoś by chciał sobie coś pograć i bynajmniej nie byłby akurat na grzybach...

Opublikowano

Wyobraźcie sobie always online DRM który przeszedł u MS jak planowali i dziś ktoś by chciał sobie coś pograć i bynajmniej nie byłby akurat na grzybach...

DRM pokonany zanim się jeszcze wykluł, znacznie poważniejszym wrogiem w przyszłości może pokazać się ps now i arcadia.

Opublikowano

arcadia ?

Opublikowano

Kraina szczęśliwości w której żyją posiadacze Playstation

Opublikowano

mikrosoft mówił że rezygnuje z drm ale nie wyklucza ze może powrócić do tego pomysłu w przyszłości

- o siema masz te nowe halo 7?

- no mam XD

- to pożycz janusz, też obczaję

- nie bo mogę tylko ja w to grać, ty se musisz kupić swoje halo XD

- :smutas: :smutas: :smutas:  to chyowo, a w co teraz grasz, multi czy singla?

- w nic bo nie mam neta :kaz:

mikrosoft najbardziej zajszczana guwnem firma z pomysłami które w jak największym stopniu chcą uprzykrzyć życie graczom  :czezky: 

Opublikowano

o jaaaa..... drajfklup 2

grasz online, nie.... psn nie działa

aha, fajny ten singiel - tylko czemu brakuje otoczenia

wyjdzie w paczu za 2 mies.

tak że tego...

Opublikowano

Jeszcze musi PSN działać by sobie go ściągnąć :kaz:

Opublikowano

DRM ma sporo wad ale ma też zalety. Podoba mi się udostępnianie biblioteki gier Steamowych rodzinie na przykład. Bodajże do 10 osób. Co do wymogu online - jak braknie internetu to chyba tylko z powodu wojny, a wtedy będzie call of duty na żywo, więc konsolki pójdą w odstawkę.

Opublikowano

o jaaaa..... drajfklup 2

grasz online, nie.... psn nie działa

aha, fajny ten singiel - tylko czemu brakuje otoczenia

tak że tego...

postaraj sie bardziej chuopcze :newell:

Opublikowano

Dlaczego w ogole PSN nie dziala?

Tez jakis atak, czy przeciazenie ludzi na serwerach? ^^

Opublikowano

nie wiem, ale wyobrazam sobie miny osob ktore dostaly pod choinke ps4 i nie moga sie zalogowac xD

Opublikowano

Ale moga sobie puszczac swiateczne zyczenia PS Polska.

Opublikowano

a wyobraźcie sobie ich miny jak wreszcie im się uda zalogować do PSN, ta radość to w sumie jak kolejny prezent pod choinke.

Można powiedzieć dobroczynny gest ze strony Sony

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.