Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

pol biedy ze nie dziala mi online mowie dokoncze obcego tiaaa licencje musza zostac odnowione... 4theplayers kur.va... chyba w monopoly..

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Tylko STEM. Czas chyba wymienić pc.

i kupowac gry ktorych sie nawet nie odpali 

Opublikowano

multi offline na tych konsolach? :reggie:

Nie na tamtych. Buzz, Mario Kart itp ale i tak singiel najlepszy...

edit:

No i kolejny raz wychodzi: pudełka >>>>>> sraka >>>>> wersja cyfrowe.

Edytowane przez balon

Opublikowano

Jeżeli dla kogoś wadą są niskie ceny, to ja nie mam pytań.

Balon- no nie wychodzi tak, chyba, że piszesz tylko o konsolach. Od 2 lat nie miałem nawet pół godziny problemów z odpaleniem gierek na PC, nawet jak dostawca neta dał ciała. 

Opublikowano

No ja zawsze wypowiadam się w swoim imieniu a dla mnie nic się nie zmieniło czyli dalej PC to nie jest platforma do grania.

Opublikowano

Sam kiedyś grałem mnóstwo na PC, ale odkąd przeskoczyłem na konsole, to komp przestał dla mnie służyć do grania. Nie wliczam go do "wojenek" konsolowych i nie uznaję, że jakaś konsola traci "exa" bo jest na PC.

Dlatego np. Street Fighter V pozostaje dla mnie exem dla PS4, a Dead Rising 3 czy Ryse exami na Xone ;)

Opublikowano

Sam kiedyś grałem mnóstwo na PC

Ja też jakoś w 1993 r. jak mi rodzice kupili używany komputer do nauki !
Opublikowano

Dlatego np. Street Fighter V pozostaje dla mnie exem dla PS4, a Dead Rising 3 czy Ryse exami na Xone

Zarąbista logika.

I potem to tak wygląda,że kiedyś tam w latach 90tych grali na piecykach i ich stan wiedzy o tej platformie utkwił na tamtym poziomie.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Dlatego np. Street Fighter V pozostaje dla mnie exem dla PS4, a Dead Rising 3 czy Ryse exami na Xone

Zarąbista logika.

I potem to tak wygląda,że kiedyś tam w latach 90tych grali na piecykach i ich stan wiedzy o tej platformie utkwił na tamtym poziomie.

Składam PC dla klientów od wielu lat i programuje sobie od pewnego czasu, a przy tym na co dzień tworzę animacje komputerowe, montuje video i pracuje z dźwiękiem - serio, ostatnią rzeczą, jaką chciałbym robić, jest jeszcze grać na tych PC - nie ma to jak konsola, kanapa, pad i duży TV. Stąd taka logika ;)

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Nadal się siedzi na taboretach przed klawirką esperanza i myszką e5, więc nie wiem gdzie te zmiany.

Opublikowano

No i dlatego mamy CW w którym za speca od Pieca robi Mendrek, który gra w gierki na ukochanym Playstation jak mu SONY da w PS+. Kolejny przykład konserwatyzmu konsolomaniaków. Same Kaczyńskie i Macierewicze :(

Opublikowano

Troszkę pokrętna bo moze być i tak:

piec, kanapa, pad i duży TV

No ale co kto woli. Ja skaczę z pieca na stacjonarki i jeszcze na handheldy więc nie muszę się ograniczać do jakiejś konkretnej maszynki.

Nadal się siedzi na taboretach przed klawirką esperanza i myszką e5, więc nie wiem gdzie te zmiany.

Mów za siebie, a nie wszystkich.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

PSN lezy, moja PS3 jest nawet odlaczona od sieci i pradu, a po podlaczeniu do gniazdka i tak wyje,balo mi jakas automatyczna aktualizacje :pawel:. To jest dopiero potega PlayStation.

(oczywiscie po wlaczeniu do pradu konsola byla wciaz offline)

Opublikowano

Ja wczoraj sprawdzałem sklepik PSN więc może były godziny,że te ustrojstwo działało.

Opublikowano

Zarąbista logika.

Lipcia bo grałem na gó.wnie (to był mój jedeny sprzęt do grania) jeszcze na studiach, w akademiku i na stancji przez 5 lat. Przeszedłem wtedy całe 2 gry. To był najgorszy growy okres w moim życiu. Pozdrawiam.

No tak zapomniałem, oczywiście piękna błyszcząca obudowa PC ze światełkami przy kominku w salonie obok tv lub 30 m kabel hdmi, a potem 90% blacharzy zgarbiona przy biureczku w kolorze jabłoń i z słuchawkami na uszach jak pilot helikoptera...

Edytowane przez balon

Opublikowano

A to ma znaczenie co robi większość? Skoro jest im tak wygodnie. Mam kolegę zapalonego konsolomaniaka, który przerzucił się na fotel, monitor i słuchawki podczas grania na konsoli.

Opublikowano

błyszcząca obudowa PC ze światełkami

Fuj,jedynie matowa bez świecidełek.Najlepiej coś w ten deseń:

fractal-design_define-xl_finished.jpg

Opublikowano

I po takich fotkach nawet xbone staje się piękny.

Opublikowano

i zapewne jeszcze ma myszkę oraz klawiaturę do konsoli żeby być bardzie pctowy.. a tak na serio to śmieszy mnie tylko ak pctowcy walą tymi sucharami z graniem na padzie oraz tv a potem i tak większość gra jak opisałem dlaczemu tak?

edit

Palidor no piękna obudowa a teraz daj fotkę swojej ;) no i te kompaktowe wymiary w sam do szafki pod TV...

Naprawdę nikt mnie nie przekona do ponownego grania na PC dla mne gierki to tylko konsole ale jak ktoś lubi ta grać jego brocha. Dla mnie gó.wno obs.rane.

Edytowane przez balon

Opublikowano

Kumpel na przykład od paru lat ma kompa podpiętego do swojego 42calowego Soniacza,monitor ostatnio używał parę lat temu. Jeśli chodzi o kontrolery do gier to w większość gra na bezprzewodowej klawie+myszka ale są też tytuły, w które nawala na padzie. Ale znów mój brat,który też ma lapka podpiętego pod tv chce sobie monitor kupić bo wygodniej się mu gra przy biurku. Ot gusta i guściki.

Opublikowano

Przeciż wg rycerzy blachy lapek to nie jest sprzęt do grania to jak to w końcu jest?

Opublikowano

Ale skąd Wy niby wiecie jak zachowuje się większość? I co mnie to w ogóle obchodzi? Ja nie pamiętam kiedy grałem w gierkę PC myszką i klawiaturą.

Opublikowano

Ale skąd Wy niby wiecie jak zachowuje się większość? I co mnie to w ogóle obchodzi? Ja nie pamiętam kiedy grałem w gierkę PC myszką i klawiaturą.

Civilization na padzie? Niezły zawodnik jesteś.

Opublikowano

Czyli jak ktoś wspomina, że na PC można grać równie wygodnie na padzie jak konsoli, tzn. że to suchar, bo większość gra na klawiaturze w LOLa? OK.

Sam gram na PC podpiętym pod TV i pada, chyba, że akurat pykam w jakieś Wastelandy, to wolę siąść przed monitorem. Gram jak jest mi wygodniej i ogólnie granie na PC można łatwo dostosować pod własne preferencje czy typ gry. Z konsolami jest trochę inaczej i trzeba sobie wmawiać, że granie na padzie jest dobre w każdym gatunku i dlatego różnorodność tytułów na konsolach jest taaaaka duża. Jak tam wygląda granie w wyścigi na konsoli z podpiętą dobrą kierą ? Kładziesz sobie zestaw na kolana czy jednak wygodniej jest w trochę w innej konfiguracji?

Opublikowano

pol biedy ze nie dziala mi online mowie dokoncze obcego tiaaa licencje musza zostac odnowione... 4theplayers kur.va... chyba w monopoly..

ja Cie rozumiem danielski, święta a tu taka akcja, Ty głównie multi grasz, ja sie ciesze bo mam jeszcze na single Lorda Fallena

wczoraj to nie ich wina bo był ddos, ale naprawiają to już ponad 24h

psn status jakby co

https://support.us.playstation.com/app/answers/detail/a_id/237/~/psn-status%3A-online

Edytowane przez Fanek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.