Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Mniejsza o to, teraz trzeba wprowadzić uniki do Cywilizacji, żeby dobrze grało się na padzie.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Mniejsza o to, teraz trzeba wprowadzić uniki do Cywilizacji, żeby dobrze grało się na padzie.

W CIV są uniki przecież (w pewnym właściwym dla strategii sensie). Koleżka teoretyk PC widzę. Już jeden taki tu jest znawca PC.

Opublikowano

Kolejny bot sprzedał go.wno rozmazane i wstąpił do królestwa niebieskiego. Został jeszcze heaven, daddy, mazz., zeratul i tych dwoch nowych randomow.

Opublikowano

Diablo 3 to i tak góvno obesrane przy drugiej odsłonie. Tyle lat czekania i dostać takie coś to był niesłychany strzał w pysk. Pół biedy,że jest Path of Exile,które dobrze zastąpiło D2 na miejscu najlepszego hack&slasha.

Opublikowano

Ja ci dam teoretyka! Taka potwarz w taki ładny dzień :(

Opublikowano

Moje niebieskie 1080p leży w pokrowcu od tygodni. Postawiłam warunek powrotu do niebiańskiego królestwa - miesiąc bez awarii PSN i wysyłania MSG dłużej niż 5 sekund. Na razie nie zanosi się na poprawę :-)

Opublikowano

No ale zaczalby dzialac ten psn juz, chce sobie pyknac w plantsy coopa :/

Opublikowano

Jest zapewne tyle fajnych forumkow dla społeczności PCtowej ale nie lepiej się męczyć na największym forum konsolowym w Polsce i przekonywać rasistów żeby nie mówili murzyn w sensie że pcty to fajne platformy do grania.

Opublikowano

Ważne, że abonament zapłacony i człowiek ma czyste sumienie na święta.

Edyta. Balon jest tyle fajnych forumków dla fanów Man Utd, PlayStation, białej rasy, kremów Nivea i masła czosnkowego,ale nie wolą tutaj przekonywać, że to cacy i dobre.

Opublikowano

Jest zapewne tyle fajnych forumkow dla społeczności PCtowej ale nie lepiej się męczyć na największym forum konsolowym w Polsce i przekonywać rasistów żeby nie mówili murzyn w sensie że pcty to fajne platformy do grania.

Ale czy na tych innych forumkach są równie dobre historie o sraniu?

Opublikowano

Nie mówię, że sobie nie poradzili, wszak gra od samego początku była planowana (czyt. zubożana) tak, aby dało się w nią grać na padzie. Przy czym to wcale nie wyklucza tego, że na myszce wciąż jest wygodniej.

tak, tak, oczywiście raven, oczywiście <klepie po plecach>

No a nie xD. Choćby zmniejszenie liczby graczy w jednej grze czy liczby aktywnych skilli z powodu ograniczeń architektury konsol i liczby przycisków na padzie.

Opublikowano

Chodziło mi bardziej o CW, broń Boże nie chcę nikomu odbierać przyjemności z obcowania z tematami o kupie lub jurnym dziadku copyright by Schabek!

Opublikowano

Czyli pytasz po co jedni przekonują drugich w CW? Hmmm....

Opublikowano

Musisz zrozumiec balon ze w tym temacie udzielaja sie sami entuzjasci don kichota.

Opublikowano

PC?

CW Consol Wars? Hmmm...

Opublikowano

Predziej figaro kupi WiiU niz ja sprzedam Xboxa :yao:

#tylkoXbox

#sonowcysezonowcy

Opublikowano

Przecież klapy w czasach premiery pierwszego xboxa stwierdzili jasno - sprzęt z HDD to pecet. Tak więc wojna jest między trzema pecetami (dwa z windowsem i jeden oparty na unixopodobnym free bsd) oraz konsolą Wii U.

Edytowane przez Wieslawa

Opublikowano

PC?

CW Consol Wars? Hmmm...

Najlepsi admini we wszechświecie zgodzili, że temat dotyczy też PC. Zwłaszcza, że jak jest to potrzebne stronie SONY, to sama pisze o PC(patrz Mendrek)
Opublikowano

Jak admini i mendrek tak mówią to ok.

Opublikowano

ŁOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

10866213_895734157133684_179744730745215

:fsg::banderas:

Opublikowano

Pierwsze screeny z tego niby pełnoprawnego Fajnala na iOS, na którym pracuje wielu ważnych osób z SE, w tym Kitase.

mevius-final-fantasy_a6jqs.jpg

mevius-final-fantasy_7djxz.jpg

mevius-final-fantasy_n2jxe.jpg

mevius-final-fantasy_8ojvd.jpg

mevius-final-fantasy_pljie.jpg

mevius-final-fantasy_ffky1.jpg

Poważnie najgorszy character design jaki w życiu widziałem.

Opublikowano

Najgorsze że tym projektem marnują talent Nojimy, bo on pisze scenariusz.

Opublikowano

Lol, a przed paroma minutami skonczylem czytac artykul o upadku Squere.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.