Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

W tego WipEouta na Vitę grałem kiedyś w Sony Centre - świetnie to wygląda.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

ale 30fps :( i to nie takie 30fps jak w driveclub gdzie jakos tego sie nie odczuwa

Opublikowano

Minutowe loadingi w grze handheldowej to nie jest nic fajnego.

Opublikowano

Najlepszy RPG Lorods of the Fallen ,

to prawda

:yao: :yao: :yao: :yao: :yao: :yao: :yao: :yao: :yao:

Tylko Dragon Age!

Opublikowano

Po spędzeniu ok. 25h z RE Outbreak na PS2 nic mnie już nie wyprowadzi z równowagi jeśli chodzi o loadingi.

Opublikowano

Najlepszy remaster to Metro Redux. Nie dość że jako jedyni oprocz SE i ich FFX-X-II HD wrzucili więcej niż jeden tytuł, to jeszcze naprawili całą masę błędów pierwowzoru na ps360. chętnie zakupię po sprawieniu sobie nowego sprzętu.

W kolekcji szefa kuchni masz az cztery gry! To ze bugi naprawili dopiero przy remasterze tez deal breaker, miło z ich strony.

Opublikowano

ja kocham Wipeouty i dlatego zastanawiam się nad PSV 

wersja na Vite nie zawiera dodatku Fury który dorzucił naprawdę sporo stuffu, nie działa w 1060/60, oraz nie pograsz na splicie z ziomkiem. :smutas:   

Opublikowano

to prawda

:yao: :yao: :yao: :yao: :yao: :yao: :yao: :yao: :yao:

Tylko Dragon Age!

a nie bo Darks Souls 2 :P

wersja na Vite nie zawiera dodatku Fury który dorzucił naprawdę sporo stuffu, nie działa w 1060/60, oraz nie pograsz na splicie z ziomkiem. :smutas:   

no nad ps3 też myślę . Wypadało by ograć TLOU, Killzony, Motorstormy, Uncharted i Okami w HD

Opublikowano

Wipeout 2048 to pierwsza i ostatnia bardzo dobra gra 1st party na Vitę.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Wipeout 2048 to pierwsza i ostatnia dobra gra 1st party na Vitę.

Miałem kupić dla indyków ale taniej wyszedł mi pad od xboxa na usb do laptopa  :D Guacamelee <3 

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Nie grałem w DS2 ale jak patrzyłem różne gameplaye to ten design świata, kolory, wygląd menusów,interfejs no (pipi)a wszystko było tak odrzucające, że stwierdzam guwno obesrane bez ogrania.

A jedynkę szanuję chociaż była za trudna i zrobiłem duży błąd oglądając tutki i sprawdzając gdzie znajdę najlepsze itemy. Przy BB tego błędu nie popełnię.

Opublikowano

@chris85

Z Motorstormów polecam tylko Pacific Rift. TLOU imo tylko w wersji na ps4, przez płynne 60 fps. Jeśli podobał ci się klimat DS2 to ten Demonów będzie Objawieniem. hehe 

Opublikowano

to prawda

Wasteland 2 kolego, ew. Dragon Age

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Jesli mowimy tez o pc, to tylko Divinity. :reggie:

Opublikowano

Człowiek sobie chciał pograć w Battlefielda na PC, to battlelog też padnięty od 2 godzin :(

Opublikowano

...

Myślałem że kolega wyżej to Ficuś, a nie Figuś.

Opublikowano

zmiencie im nicki na Lech, Czech i Rus i będzie spokój

Opublikowano

Osoby które kiedyś zakupiły Fury na PS3 mogły pobrać za free Fury na Vite :)

Opublikowano

Działanie serwerów zdaje się wracać do normy, a wiele wskazuje na to, że napastników z Lizard Squad zdołał udobruchać Kim Dotcom, oferując... kupony dostępowe do swojego serwisu - Mega.

„Cześć, @LizardMafia. Chciałbym pograć w Destiny na Xbox Live. Dam całemu waszemu zespołowi dożywotnie kupony premium, jeśli dacie nam pograć. Zgoda?” - napisał na Twitterze.

„Dziękujemy Kimowi Dotcomowi za kupony, to przez niego wstrzymaliśmy atak. Mega to wspaniała usługa” - odparł przedstawiciel Lizard Squad.

Co więcej, konta premium pozostaną aktywne, tylko jeśli nigdy więcej w przyszłości nie dojdzie do ataków na usługi Microsoftu i Sony.

http://www.eurogamer.pl/articles/2014-12-26-microsoft-i-sony-walcza-z-atakami-hakerow-na-swoje-platformy-sieciowe

Opublikowano

...

Myślałem że kolega wyżej to Ficuś, a nie Figuś.

ja myslałem, że Figuś to zdrobnienie od Figaro. brakuje tu jeszcze Figlarza.

Opublikowano

Jesli mowimy tez o pc, to tylko Divinity. :reggie:

Zbyt hardkorowe - nie ma przycisku uniku.
Opublikowano

Figlarz, Figaro, Ficuś, Figuś.

Obstawiam, że to jedna osoba, a reszta klony. Tylko, która to ta prawdziwa? :dog:

Edytowane przez suteq

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.