Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Tez juz mi nie wchodzi, jeszcze z 10-15 minut temu dzialalo, pewnie sony sie kapnelo ze ich gry sa za free i postanowili wylaczyc store'a

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

xD jezus maria ta usługa jest tak śmiesznie żałosna, że powinni nam płacić odszkodowanie za używanie tego, a nie zdzierać haracz wysokości prawie 200zł rocznie

Opublikowano

ciekawe czy jutro bedzie chodzic czy dopiero po nowym roku xD mega zalosc

Opublikowano

Jeszcze trzeba placic za to go.wno, dobrze ze gram glownie w singlowe tytuly. Polski profil playstation tez pełen klapów z wypranymi mozgami co mowia ze nic sie nie stalo.

Opublikowano

Polski profil playstation tez pełen klapów z wypranymi mozgami co mowia ze nic sie nie stalo.

Nie wiem o co ci chodzi.

"Szczyt idiotyzmu niektórych tutaj ludzi przechodzi ludzkie pojęcie. Ludzie nie zachowujcie się jakby PS4 był waszym życiem. Naprawią problem to naprawią. Święta sa, posiedzcie z rodzina, wyjdzcie gdzies. Na PS4 sie jeszcze nagracie. Nikt wam tego raczej nie zabierze. A największym szczytem głupoty jest pisanie do Playstation Polska. Ludzie skąd oni mogą wiedzieć kiedy to naprawia!? Oni to naprawiaja!? Nie zyjcie tylko wirtualnym swiatem. Wesołych Świąt."

W sumie z ostatnim zdaniem ma rację.

Opublikowano

Czekam na pakiet "Welcome Back 2.0" :Coolface:

Opublikowano

Obczaiłem na jutubie kanał tego Bunnyhopa. Obejrzałem recenzję FC4 i aż wskaźnik myszy zaczął mi krążyć wokół opcji zatrzymania pobierania gry :frog:

Opublikowano

Mi starczyły 2 minuty z tą grą (na PS Evencie) by stwierdzić mesjasz obsrany.

Opublikowano

Ustalmy kilka faktòw.

PSN jest wciąż atakowane, przez jakąś inna grupę ktòra też się nazwała Lizard Squad.

Oryginalna grupa LS zaprzestała atakòw.

Kim Dotcom (właściciel MEGA) wybłagał zaprzestanie atakòw na XO oferując hakerom premium konta, by mògł grać w Destiny.

Kim-Dotcom-Likes-Destiny.jpg

To nie zasługa mitycznej usługi sieciowej MS-u ktòra była, jest i będzie tak samo podatna jak u konkurencji, tylko jakiegoś bogatego Janusza ktòry przekupił przestępcòw...

Opublikowano

Jak już rozmowiamy o grach, a nie o rozdzielczości to skorzystam z okazji i zapytam was o wasze zdanie w temacie najlepszych shotgunów w grach. Resident Evil 2/4? Splatterhouse?  Każdy przecież uwielbia shotguny w grach.

Dziękuję za uwagę. Ta gra kopała konkurencję w dniu premiery. Pod względem AI, robi to i dzisiaj.

Już wrzucałem screena z tym szotem :frog:

Mi starczyły 2 minuty z tą grą (na PS Evencie) by stwierdzić mesjasz obsrany.

Ta ja pograłem trochę więcej, ale oprócz widoczków to taka sama sr.aka jak FC 3. Sugar jak nie dałeś $$$ za tę grę to olej serio.

Mendrek daruj sobie już.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

bym obstawiał, że to potrwa kilka dni, może do poniedziałku ogarną

ciekawe czy będzie jakieś zadość uczynienie bo jak nie patrzeć x dni nie można było grać za online, za które sie płaci

a XBL działa w tej chwili na XOne?

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Wziąłem za 6 dyszek.

Opublikowano

Prawilnie przypominam:

cd1fa63f6f70b6e030a5501e0875caf3.png

A teraz możecie wrócić do kręcenia beki z PSN.

Opublikowano

Lem dostałes te ps4 po choinke?

Opublikowano

Blablabla dostałeś tę kość pod choinkę?

Opublikowano

Nie odpowiada się pytaniem na pytanie. :taknieco:

Opublikowano

XBL też nie działa w tej chwili?

działa, wczoraj był mały problem  ;)

Opublikowano

XBL też nie działa w tej chwili?

działa, wczoraj był mały problem   ;)

tak, padło mi na 20 minut i zaraz wstało

Nie odpowiada się pytaniem na pytanie. :taknieco:

no kolejny po kidnappie bajkopisarz i koniobijca do gifów

Opublikowano

To napisz do microsoftu, bo chyba sami nie wiedzą, że im live działa.

http://support.xbox.com/pl-PL/xbox-live-status

Przecież wszystko działa jak należy.

Mam nadzieję, że jak wrócę o 15 z pracy, zasiądę do fotela obleczonego atłasem, skinę ręką na zielonego niewolnika, żeby rozpalił w kominku i podał mi lampkę wina, to PSN będzie chulać jak ta lala.

Opublikowano

To napisz do microsoftu, bo chyba sami nie wiedzą, że im live działa.

http://support.xbox.com/pl-PL/xbox-live-status

synek, widzę że całe życie tyrany byłeś gównem obesranym ale nadkonsoli z XBL w to nie mieszaj, działa jak należy, możesz wracać do układania memo pod choinką  ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.