Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

pajgi po 15 to juz zapomnij. hamburgery wstana i juz w ogole bedzie (pipi)nia z dolaczaniem do psn. ja od godziny ogladam nw31194-8 nadkonsola (pipi)a

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

U mnie wszystko działa od godziny.

Opublikowano

Jakbym nie czytal tego tematu to bym pomyslal, ze nic sie nie dzieje. Wczoraj caly dzien psn hulal jak zawsze.

Opublikowano

U mnie w tej chwili działa PSN i PSStore na PS4, tak samo działa XBL i Marketplace.

Może powoli FBI już działa z różnymi innymi instytucjami i eliminują po kolei elementy botnetu użytego do ataku.

Opublikowano

Mendrek jeszcze ostatkiem sił hakuje XBL z przeglądarki na PS3.

Opublikowano

xbl juz wczoraj smigalo bez problemow, psn dzisiaj widze ze dziala ale serwery w DC leza xD goty

Opublikowano

jak leza jak jeszcze chwile temu sie scigalem w wyzwaniach i podsumowalem pierwsze wyzwanie klubowe?

Opublikowano

Czy wy na tym forum potraficie ogarnac ze jak komus dziala to nie oznacza ze dziala innym -___-

Opublikowano

nie

Opublikowano

Czasami jest tak, że jak komuś PSN/XBL nie działa, a innym działa tzn. że zapomniał podpiąć neta.

Opublikowano

Czy wy na tym forum potraficie ogarnac ze jak komus dziala to nie oznacza ze dziala innym -___-

Czy Ty potrafisz ogarnąć, że każdy pisze za siebie? Postaraj się :]

Opublikowano

Ja piszę w imieniu prezydenta miasta Krakowa oraz burmistrza Zakopanego. Mam ich pełne poparcie i pomoc finansową w zwalczaniu niebieskiej szarańczy.

Opublikowano

jak leza jak jeszcze chwile temu sie scigalem w wyzwaniach i podsumowalem pierwsze wyzwanie klubowe?

10 minut temu gralem w DC i problem z serwerami, na twitterze duzo osob narzeka ze psn dziala ale np w DC czy Fifa lipa 

Opublikowano

nie szanowalo sie plyastation i puszczalo na boku z xone to potem tak masz  :reggie:

Opublikowano

Coś w tym jest, biorąc pod uwagę moje przeboje z konsolami SONY (albo coś nie działa albo jak działa, to nie ma w co grać)

Opublikowano

Nic nie chciałem pisać, ale mi psn działał przez święta, szanuje się markę.

:kaz:

Opublikowano

mi tylko wczoraj nie dzialalo psn - to znaczy logowalem sie do sieci ale w nieskonczonosc pobieralo liste znajomych itp, procz tego wszystko cacy, teraz sobie pykam wyzwania w goty driveclubie

Opublikowano

Kiedy w ogóle PSN ma zacząć działać dla wszystkich? Czy przez DDos wyłączyli PSN na zawsze? :)

Edytowane przez easye

Opublikowano

Panowie, patrze że na STEM Hotline Miami za 2,12 eurosów, a wstyd się przyznac - jeszcze nie ograłem.

Zdaje się że gra nie jest specjalnie wymagająca graficznie i powinna ruszyc na moim kilkuletnim Samsungu R522. Mam rację?

Opublikowano

Kiedy w ogóle PSN ma zacząć działać dla wszystkich? Czy przez DDos wyłączyli PSN na zawsze? :)

Z gafa:

Go into your Network settings, and change your MTU setting to 1473, leave everything else however you had it. This change has worked for 10 of my friends, really random but try it!

I'm in HK, friends are in Aus.

Hope this works for you guys.

Powinno pomóc, ale zważywszy, że ataki nie ustały, a burgery właśnie wstają z łóżek... niedługo pewnie znowu padnie.

Edytowane przez Lem

Opublikowano

Ładny avatar Figaro, czy w okamidenie też da się kopać buraki?

nie da się :frog:

Opublikowano

Dzięki SONY mogę w spokoju ogrywać exy na PC :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.