Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

:obama:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

MGS ssie, chociaż Acid 2 przeszedłem. 

Koper, Ty MGS "przeszedłeś" na YT, dopiero bodaj od 2 części zacząłeś coś tam grać! Trójkę przeszedłeś?! 

A FF nie przeszedłem żadnego, pomimo posiadania wielu części, fakt, ale przeszedłem DraQue 4,5,6 :reggie:

Zresztą nie od dziś wiadomo, że mam kupkę wstydu ogromną...

A Koper potrzebował mnie nawet do pomocy z Brothers, graliśmy we dwójkę na JEDNYM padzie, no homo oczywiście, ale uraz pozostał :frog:

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

A FF nie przeszedłem żadnego, pomimo posiadania wielu części, fakt, ale przeszedłem DraQue 4,5,6 :reggie:

Zresztą nie od dziś wiadomo, że mam kupkę wstydu ogromną

No i taka osoba smie mi zarzucac, ze gram w większość gier na easy, bo nie mam ochoty przechodzic god of warow po 10x zamiast zagrac w cos ambitniejszego, uuf.

Opublikowano

Zresztą nie od dziś wiadomo, że mam kupkę wstydu ogromną

No i taka osoba smie mi zarzucac, ze gram w większość gier na easy, bo nie mam ochoty przechodzic god of warow po 10x zamiast zagrac w cos ambitniejszego, uuf.

Ostatni raz w GoWa grałem wieki temu, już szkoda mi czasu było na tę grę! Ileż można, już w(pipi) Kratosa mnie w(pipi)iał :reggie:

Dobrze, że przynajmniej Ty grasz w poważne i ambitne japońskie gierki, przynajmniej ja nie muszę i się cieszę kolejną gierką na jedynej prawdziwej konsoli tej gerenacji - Wii U- jak przystało na FANA TRU GEJMINGU

A co do Valkyri, bo to jest gra na 8- max. Fabularnie nie porywa, gejplejowo jest w porządku, ale bez szału

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

MGS ssie a  FF nie przeszedłem żadnego

Rayos? Nigdy nie szanowałem.

Opublikowano

SYTUACJA SIĘ ODWRACA. BOMBY PRAWDY OD COPPERA. :obama:

RAYOS ZMASAKROWANY. :dog:

Opublikowano

Czy czyni ze mnie gorszego gracza fakt, że ja gram w gry dla funu i czasem nie zagram w jakiś kultowy tytuł? Czasem nawet jak zagram w jakiś, to dla mnie okazuje się średniakiem, vide HL2 czy CoD 4. 

TAK, jestem takim człowiekiem, który gardzi MGSem, HL2, CoD4, a jara się: Zeldą, Mario, Donkey Kongiem, Metroidem. I indie gierkami i arcade.

DEAL WITH IT

PS Koper kiedyś myślał, że HL2 to GRA LOGICZNA :reggie:

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Half-Life 2 średniakiem. Chyba starczy internetu na dziś.

Opublikowano

Ja (pipi)e Rayos, lepiej będziesz jak znikniesz z tego tematu jak kidnappa, na jakiś czas po tym tekście z HL2. :reggie:

Opublikowano

Takie są skutki przedawkowania Nintendo.

Opublikowano

MGS ssie

A FF nie przeszedłem żadnego

TAK, jestem takim człowiekiem, który gardzi MGSem, HL2

Mark-Wahlberg-Confused-In-The-Happening.

Masz Ty w ogole rozum i godnosc czlowieka ?

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Ja (pipi)e Rayos, lepiej będziesz jak znikniesz z tego tematu jak kidnappa, na jakiś czas po tym tekście z HL2. :reggie:

Mnie nigdy żaden pif paf nie porwał, HL2 nie jest tu wyjątkiem ;) Chociaż przyznaję, że epizod w tym mieście z "mutantami" oraz Episode 1 i 2 miały swoje momenty

Opublikowano

A kogo obchodza jakies kitajskie gry? XDDDDDDDDDDDDDDD

Ale z tym HL2 to troche przegioles :frog:

Opublikowano

HL2

35358n7.gif

Opublikowano

Czy czyni ze mnie gorszego gracza fakt, że ja gram w gry dla funu i czasem nie zagram w jakiś kultowy tytuł? Czasem nawet jak zagram w jakiś, to dla mnie okazuje się średniakiem, vide HL2 czy CoD 4. 

TAK, jestem takim homoseksualistą, który gardzi MGSem, HL2, CoD4, a jara się: Zeldą, Mario, Donkey Kongiem, Metroidem. I indie gierkami i arcade.

DEAL WITH IT

poprawiłem, pozdrawiam serdecznie

Opublikowano

TAK, jestem takim człowiekiem, który gardzi MGSem, HL2, CoD4, a jara się: Zeldą, Mario, Donkey Kongiem, Metroidem. I indie gierkami i arcade.

DEAL WITH IT

Bój się Boga Rayos  :mog:  :facepalmz:  :frog:  :rep_down:  :rep_down:  :rep_down:  :rep_down:  :rep_down:  :rep_down:  :rep_down:  :rep_down:  :rep_down:  :rep_down:  :rep_down:

Opublikowano

Jaka bomba prawdy od Rayosa.

:banderas:

batman66bomb.gif

:reggie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.