Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Nawet kidnappa nie był tak zaorany jak Rayos.

Trzeba lubić klapsy z niespodzianką od donkey konga i łaskotanie anusa wąsem mariana podczas rimmingu żeby gardzić MGS i HL2.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

OMFG Rayos ja po przeczytaniu najpierw:

21cfb1e6462b09e827d00c25d18cf97f.png

A później zamknąłem pokrywę od lapka. ENOUGH IS ENOUGH

Opublikowano

Dobra Rayos, ostatnia szansa:

Czy czekasz na Metal Gear Solid V: The Phantom Pain?

Opublikowano

Czyim alterem jest K0ntra?

Dobra Rayos, ostatnia szansa:

Czy czekasz na Metal Gear Solid V: The Phantom Pain?

Obejrzałem Ground Zeros na YT (niestety, jeszcze nie mam Xboxa One) i po tym filmie - czekam. Gameplayowo mi się podoba, fabułę doczytam co się działo wcześniej ew. zmuszę się do przejścia PW na psp (tak - mam) i powinno być git.

Opublikowano

Czyli jeszcze jest nadzieja.

Opublikowano

A shining light to our brothers in arms.

Opublikowano

jeszcze nie mam Xboxa One i fabułę doczytam co się działo wcześniej

zaorać

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

No przecież nie kupię tego gó.wna obes.ranego Plejstejszyn 4 zwanym :reggie: Choć przyznaję, edycja na 20 lecie mnie kusiła

Opublikowano

brakuje tylko bys o jakiejs bylej wspomnial... :facepalmz:

Edytowane przez easye

Opublikowano

:obama:  Hardy zawodnik.

Opublikowano

ŁOOO była dyskusj o Hotline Miami, a mnie nie było. :frog:

Chyba pora na kolejny playthrough w takim razie.

Opublikowano

Ja po tej rozmowie mam ochotę pograć i dziś wieczorkiem ubiorę słuchawki i będę przechodził na Vicie <3 

Opublikowano

Łatwa gra na pięć godzin (w pięć godzin można wymaxować/zrobić platynę). Fajne, ale za mało poziomów i muzyki.

Opublikowano

Łatwa gra na pięć godzin (w pięć godzin można wymaxować/zrobić platynę). Fajne, ale za mało poziomów i muzyki.

Spędziłem przy tej grze z ~70h minimum ziomuś.

Opublikowano

To tak 10x za długo. Masterowanie klasyki gamingu takiej jak Vagrant Story, Finale, Legend of Mana i inne cudowne tytuły okraszone cudowną grafiką i materiałami audialnymi to ja rozumiem, ale 70 godzin w łupankę zrobioną przez dwóch szwedzkich hipsterów plus umpa umpa na soundtracku? Nie. Po prostu nie.

Opublikowano

Na ppe najlepsze gry akcji wedlug uzytkownjkow to 1st infamous 3, 2nd ac: unity.

To forum i ten portal to tak jakby dwa alternatywne wszechświaty, chyba juz wiemy gdzie podziala sie ta cala antymateria.

Opublikowano

To tak 10x za długo. Masterowanie klasyki gamingu takiej jak Legend of Mana

Nigdy nie przeszedłem, wkręciłem się w robienie golemów, hodowle petów a fabuły nie dociagnalem do konca ;/ musze kupic na amerykanskim ps store, bo tak jak chrono cross czy xenogears oczywiscie gra nie wyszla w europie. Dobrze ze PE zawsze sciagalo kopie z usa do recenzji ;)
Opublikowano

Na ppe najlepsze gry akcji wedlug uzytkownjkow to 1st infamous 3, 2nd ac: unity.

To forum i ten portal to tak jakby dwa alternatywne wszechświaty, chyba juz wiemy gdzie podziala sie ta cala antymateria.

Ying Yang :Coolface:

Opublikowano

Ying Yang :Coolface:

zobaczcie sobie co jest w kategorii Rozczarowanie Roku.  J e b a ć logikę  :reggie:

http://www.ppe.pl/news-32578-debesciaki_2014__najwieksze_rozczarowanie_2014_roku_to_.html

Edytowane przez chris85

Opublikowano

SONY akurat wrzuciło dobre promo na PESa w czasie kiedy nie można tego kupić :/

Opublikowano

Jingle bells, jingle bells padaaa pe-e-seee-nem. :frog:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

beka trwa ciekawe ile nieudacznikom z sony zajmie uporanie sie z psn. najlepsze ze wysmiewany przez tutejszy beton live hula az milo.

Opublikowano

beka trwa ciekawe ile nieudacznikom z sony zajmie uporanie sie z psn. najlepsze ze wysmiewany przez tutejszy beton live hula az milo.

Wyśmiewany, bo podobno niezawodny, a też padł. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.