Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Śmieję się, chociaż to wcale nie jest śmieszne.

Smiech przez lzy :reggie:

Sony wprowadza cinematic emotional experience na kolejny poziom.

A potem pi.erdolną Infamousem dla wszystkich za darmo :P

Wewnętrzne katharsis, szczęśliwe zakończenie, David Cage byłby dumny.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ja chcę zmian na PS+ i to już! Od dawna się domagam, żeby dobre SONY wsadziło sobie te "darmowe" gierki i zamiast tego dało osobom już je posiadającym dostęp do konkretnych zniżek na jeden (do wyboru) z nowszych tytułów. To byłoby coś! Teraz każdy cebuli, żeby nie kupować pół rocznej- rocznej gierki, bo zaraz będzie w plusie, a część praktycznie odpuściła kupowanie gierek, bo i tak dadzo. No ok, w sumie teraz tak było, a nie jest, więc niech tym bardziej zrobią taką akcje, a będę całował pierścień Kaza.

Opublikowano

nic nowego ale:

The video game industry has been experiencing high levels of traffic designed to disrupt connectivity and online gameplay. Multiple networks, including PSN, have been affected over the last 48 hours. PSN engineers are working hard to restore full network access and online gameplay as quickly as possible.

http://blog.us.playstation.com/2014/12/27/playstation-network-update-3/#sf6590558

Opublikowano

ja (pipi)e

edit: ja myślałem że tutaj można normalnie przeklinać :(

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

królestwo niebieskie się spierdoliło klapom na łeb? nie żebym tego nie przewidział.

vqLBb2.gif

Lap plusa, bo nie pamietam czy film dostal, ale za takiego byka powinienes od Miodka dostac po uszach!

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ja drugi plathrough najlepszej gry wszech czasów :fsg:, tym razem na handheldzie w cudownie płynnych i smukłych (jak na tę platformę w kwestii emulacji) 60 klatkach na sekundę dzięki zwiększeniu prędkości procesora do 333MHz. A wy co? Dalej gónwa obes.rane na peesczwórkach i iksbonach, przykro się robi. 

EYxykFk.jpg

Ale poważnie, cieszę się, że udało mi się skonfigurować emulację tej gry na psp. Jak odpaliłem to był masakryczny tearing, spadki fps i spowolnienia, ale trochę posiedziałem w ustawieniach emulatora i cfw i gra się świetnie.

Opublikowano

Czy to już podejście bez upgrade'ów?

Opublikowano
Nie, przechodzenie bez upgrade'ów mnie nie interesuje, przejdę sobie na luzie teraz jak już wiem czego się spodziewać (zbiorę przede wszystkim więcej energy tanków, żeby tak się nie mordować z Ridleyem, miałem tylko z 6 czy 7 podczas walki z nim i nie wiedziałem, że można mieć dwa rzędy zbiorników). Wypróbuję te parę trików, które powodują, że poruszanie się jest o wiele szybsze. A jak mi się po tym czasie nie znudzi, to pewnie przejdę trzeci raz, tylko spróbuję szybciej. Potem czwarty - jeszcze szybciej.

Gra zdaje się mieć ogromne replayability, nie przypominam sobie fragmentu w grze, który miałby powodować myśl typu "no fajnie, że znowu przechodzę, ale trzeba będzie przebrnąć TEN moment".

Opublikowano

Gra zdaje się mieć ogromne replayability, nie przypominam sobie fragmentu w grze, który miałby powodować myśl typu "no fajnie, że znowu przechodzę, ale trzeba będzie przebrnąć TEN moment".

xW2jQMe.jpg

Opublikowano

Sklepik już działa, więc znowu kupiłem gierkę, bo szanuje i dziękuję za trud :fsg:

Opublikowano

Kaziu jak zwykle masakruje. Piekny punch z tym 20 leciem xD

HMk3g5Q.jpg

ten tez jest mocny 

królestwo niebieskie się spierdoliło klapom na łeb? nie żebym tego nie przewidział.

vqLBb2.gif

PIĘKNIE!

sonyboty zaorane, zmiażdżone i zdeptane, na kolanach z pełnymi ustami. Tak trzymać Panowie, bez litości dla podgraczy.

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

W ramach przeprosin za PSN będzie darmowy DriveClub

W wersji demo

Opublikowano

PIĘKNIE!

sonyboty zaorane, zmiażdżone i zdeptane, na kolanach z pełnymi ustami. Tak trzymać Panowie, bez litości dla podgraczy.

I ponownie to samo , wszyscy widzą twe wołanie o pomoc , przykro nam że ktoś cie tak skrzywdził :empathy:

Opublikowano

darmowy drive crap xD

Opublikowano

U mie najlepsza usługa sieciowa ever dalej leży... Ogólnie miałem wyje.bane bo i tak nie gram multi, nie kupuję cyfrowych gierek ale nie działa przez to też appka NBA GAME TIME i nie mogę oglądać meczyków NBA na swoim wielkim TV HD przy kominku tylko muszę męczyć się przy laptopie... :(

Opublikowano

Znowu coś za darmo, a na XBL tylko każo płacić. Przypominam, że to już 3 wydanie DC za darmoszkę.

PSN działa jak działa. Nie da się grać zdalnie z poziomu PS VITA (a chciałem obczaić PESa), ale sklepik działa, kasa musi się zgadzać :sorcerer:

Opublikowano

Mi ani sklepik, ani znajomi czyli nic nie działa. Loteria z tego co widzę.

Opublikowano

Zgadzam się. Pięknie rok nam się kończy. PSN ledwo kwili, gdzie live dość stanął na nogi.

Opublikowano

Mi działał wczoraj PSN, dziś jeszcze nie sprawdzałem.

Swoją drogą, ciekaw mnie kiedy Sony na dobre odłączy PS3 od Sieci. Przewidywali 10-letni cykl życia konsoli czyli to wypadłoby na początku 2017.

Opublikowano

Console gaming  A.D. 2014 w pigułce

giphy.gif

Opublikowano

Swoją drogą, ciekaw mnie kiedy Sony na dobre odłączy PS3 od Sieci. Przewidywali 10-letni cykl życia konsoli czyli to wypadłoby na początku 2017.

Pierw poleciał online gier jak gt5, seria resistance i wiele innych, w ciągu 1-3 lat poleci pewnie killzone, uncharted i reszta, zaś sam pss i psn będzie dłuuuugo żył, w końcu kasa z kupowania gierek musi się zgadzać.

Kaz siadając codziennie przy laptopie zapuszcza sobie:

http://youtu.be/bvzsLgqNJ9o?t=45s

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.