Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Też tak myślę. W sumie ile teraz osób korzysta z Plusa na PS3. Sony nie zamknie tego przez długie lata - mnie sporo czasu zanim wszyscy posiadacze PS3 przerzucą się na PS4. Zresztą, ludzie teraz chętnie kupują PS3 bo jest już tanie i ma sporo gierek na wyłączność.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Nie, przechodzenie bez upgrade'ów mnie nie interesuje, przejdę sobie na luzie teraz jak już wiem czego się spodziewać (zbiorę przede wszystkim więcej energy tanków, żeby tak się nie mordować z Ridleyem, miałem tylko z 6 czy 7 podczas walki z nim i nie wiedziałem, że można mieć dwa rzędy zbiorników). Wypróbuję te parę trików, które powodują, że poruszanie się jest o wiele szybsze. A jak mi się po tym czasie nie znudzi, to pewnie przejdę trzeci raz, tylko spróbuję szybciej. Potem czwarty - jeszcze szybciej.

Gra zdaje się mieć ogromne replayability, nie przypominam sobie fragmentu w grze, który miałby powodować myśl typu "no fajnie, że znowu przechodzę, ale trzeba będzie przebrnąć TEN moment".

To przy trylogii Prime zwyczajnie odpłyniesz. Szkoda, że na Allegro nie ma już do wyrwania MP Trilogy na Wii bo poluję na to wydanie.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

zUbMaOk.jpg

:banderas:

Fanpejcz PlayStation Polska na Facebook coraz lepszy. Już nawet klapy jadą z firmą koncertowo. PS5 już nie będzie, chyba że Kuternogi zrobi jakiś deal z Gabenem od STEMA. Dobrze mieć Xbone do grania online, Wii U do gier dla dzieci, upupiających (jeszcze zestaw pieluch dla dorosłych polecam i karton lizaków), no i oczywiście PS4 żeby zbierało kurz i można było na to gów.no obesrane zerkać z pogardą między sesyjkami w TITANFALL i MARIO KART.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Ja się teraz cieszę, że Guilty Gear nie przyszło przed świętami, bo tylko bym się w(pipi)iał.

Opublikowano

Już za kilka miesięcy super ex na PS4, a na XO pół roku bez gier! Online to nie wszystko.

Opublikowano

Online to nie wszystko.

Z tego co widzę po płaczu na forum to jednak online to większość dla sporej części.

Opublikowano

No nie wiem, ja tam mam w co grać. Od połowy września na samym XBOne natrzepałem ~25k GS. Na PS4 od czerwca ze 40 trofeów.

Opublikowano

Haha, jak beka z chorągiewek. Microsyf wydał guwno rozmazane, którego nikt zdrowy na głowę nie kupi. Boty zrobiły masową przesiadke na PS4, wcześniej nie szanowali marki, to im psn nie działa. Szlachta od wczoraj nie na żadnych problemów, widać ze Sony potrafi odwdzięczyć się graczom którzy w 99r. wiedzieli co to PSX.

Mam nadzieję, ze wilki w owczej skórze jeszcze posiedzą z tydzień bez psn, a ja wracam do najladniejszego racera na rynku, a później sesyjka w najlepsze multi, czyli TLoU.

Dzięki Kaz, ze nie zapomniałes kto wywodzi się z arystokracji, a kogo korzenie pochodzą od chłopstwa i warcholstwa.

:kaz:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Nikt o tym nie pisze, bo nikt nie ma XO...

Edyta. Ale tak serio, to ten rok jest mega żałosny w wykonaniu SONY. Ludzie muszą (chyba, że nie chcą) płacić za online, który jest najbardziej zrąbaną usługą tego typu, a przy okazji dostają ochłapy w porównaniu z tym co było, kiedy PS+ był dobrowolną usługą. Nie ma to jak dostawać mniej za więcej i jeszcze całować zadek SONY w podzięce...

edyta. hi, hi YETI dał mi plusa zanim edytowałem i teraz wygląda to tak, że się zgadza z hejtem na SONY hi, hi

Opublikowano

s8dnyEL.png

Moje konto chyba o tym nie wie jeszcze :/

Opublikowano

Nikt o tym nie pisze, bo nikt nie ma XO...

Pajgi żołnierzu, będzie z ciebie jeszcze szlachcic pierwszej klasy. Piękne riposta, godna barona i jakże prawdziwa.

Bansai, dziwisz się ze ci nie działa? Przypomni sobie co tu wypisywałes przez ostatnie tygodnie zanim sprzedałeś xbona. Ja byłem wczoraj zdziwiony ze byłeś online, szybka interwencja do Kaza i błąd naprawiony.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Haha, jak beka z chorągiewek. Microsyf wydał guwno rozmazane, którego nikt zdrowy na głowę nie kupi. Boty zrobiły masową przesiadke na PS4, wcześniej nie szanowali marki, to im psn nie działa. Szlachta od wczoraj nie na żadnych problemów, widać ze Sony potrafi odwdzięczyć się graczom którzy w 99r. wiedzieli co to PSX.

Mam nadzieję, ze wilki w owczej skórze jeszcze posiedzą z tydzień bez psn, a ja wracam do najladniejszego racera na rynku, a później sesyjka w najlepsze multi, czyli TLoU.

Dzięki Kaz, ze nie zapomniałes kto wywodzi się z arystokracji, a kogo korzenie pochodzą od chłopstwa i warcholstwa.

Odwdzięczyć przymusowym powrotem do czasów offline? :kaz:

Dla mnie sprawa jest prosta.

:fsg:

Opublikowano

Ping, czytaj ze zrozumieniem, błękitno krwistym psn działa od wczoraj, chłopstwo, które zrobiło przeprowadzke z ziemianek na salony musi poczekać na swoją kolej.

Opublikowano

Jak grałem, bodajże 25 grudnia, to śmigało, ale wypinało w trakcie zabawy, więc odłączyłem sprzęt od prądu i tak sobie czeka na nadejście mesjasza jakim jest YAKUZA ZERO. Wtedy będę walczył pod błękitną banderą.

Opublikowano

Siema jak tam weekend świąteczny? Ja gram na wii u i vicie czasem wspomagając się pc. Ps4 nie grywalne jak się chciało w multi pograć. Myślę nad sprzedażą tego szrota po bloodborn.

Opublikowano

Nikt od ciebie nie kupi, bo już każdy ma swój egzemplarz

Opublikowano

Ping, czytaj ze zrozumieniem, błękitno krwistym psn działa od wczoraj, chłopstwo, które zrobiło przeprowadzke z ziemianek na salony musi poczekać na swoją kolej.

Yeti, ale nie pieprz głupot wprowadzając ludzi w błąd. PSN działa cały czas. Może to Ty za słabo szanujesz markę, że zaczął Ci działać dopiero wczoraj, pogadaj z Mendrkiem, może da Ci jakieś tipy.

Opublikowano

Bansai, dziwisz się ze ci nie działa? Przypomni sobie co tu wypisywałes przez ostatnie tygodnie zanim sprzedałeś xbona. Ja byłem wczoraj zdziwiony ze byłeś online, szybka interwencja do Kaza i błąd naprawiony.

O Ty gnojku!!!!!!!

:Coolface:

Opublikowano

:( to nawet pozbyć się tego gówna nie będę mógł?

A teraz oficjalnie od wczoraj mój ranking maszyn do grania zmienił się:

Wii u>pc>vita>3ds>komórka>xbox one> wszystko inne> ps4

Opublikowano

Jak już skończysz ogrywać te 5 gier na krzyż w które warto zagrać na Wii U i nie będziesz miał co wsadzić do napędu, to zrób aktualizację rankingu.

edyta. Chociaż PS4 nadal będzie na szarym końcu

hi, hi znowu!

Opublikowano

:( to nawet pozbyć się tego gówna nie będę mógł?

A teraz oficjalnie od wczoraj mój ranking maszyn do grania zmienił się:

Wii u>pc>vita>3ds>komórka>xbox one> wszystko inne> ps4

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.