Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Pajgi, nic już nie pisz, bo mi się plusy kończą.

edyta. hi, hi YETI dał mi plusa zanim edytowałem i teraz wygląda to tak, że się zgadza z hejtem na SONY hi, hi

:banderas:

Opublikowano

Jak już skończysz ogrywać te 5 gier na krzyż w które warto zagrać na Wii U i nie będziesz miał co wsadzić do napędu, to zrób aktualizację rankingu.

Ja teraz gram w no more heroes 2 i xenoblade także wiesz wsteczna kompatybilność i takie tam. Ja wiem wy zapomnieliscie że coś takiego istnieje i wolicie kupować hd wersje gier sprzed roku czy dwóch.

Co chcesz na komórce ma heartstone i kotora obie działają i dają mi więcej funu niż driveclub offline. :)

Opublikowano

jak wy nie szaujecie ps4 to tak macie - tylko w pierwszy dzien swiat psn u mnie nie dzialalo, procz tego wszystko smiga - wlasnie sobie gram w drivecluba, na friendliscie 26 osob online

Opublikowano

Jak już skończysz ogrywać te 5 gier na krzyż w które warto zagrać na Wii U i nie będziesz miał co wsadzić do napędu, to zrób aktualizację rankingu.

Ja teraz gram w no more heroes 2 i xenoblade także wiesz wsteczna kompatybilność i takie tam. Ja wiem wy zapomnieliscie że coś takiego istnieje i wolicie kupować hd wersje gier sprzed roku czy dwóch.

No nie każdy przesiedział w jaskini ostatnia generacje i gry z wii dawno ograne.

Opublikowano

jak wy nie szaujecie ps4 to tak macie - tylko w pierwszy dzien swiat psn u mnie nie dzialalo, procz tego wszystko smiga - wlasnie sobie gram w drivecluba, na friendliscie 26 osob online

Dziala ci store ? Bo FL tez mam online, ale store i multi mi za ch.. nie chce ruszyc.

EDIT: DZIALA!!!

1%20so%20cool%20kid%20fan.gif

Teraz jak wlaczylem konsole to zaskoczylo pindżi!

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Dziala ci store ? Bo FL tez mam online, ale store i multi mi za ch.. nie chce ruszyc.

Wyłącz konsole i spróbuj ponownie. Za piątym-szóstym razem powinno zaskoczyć. To standardowa przypadłość PSN, nawet gdy nie ma awarii:

Opublikowano

Wsteczna kompatybilność, to prawie tak jak ogrywanie gierek na emulatorze. Tylko oryginalne maszyny kupione za 20012121 USD na ibaju.

Opublikowano

No nie każdy przesiedział w jaskini ostatnia generacje i gry z wii dawno ograne.
No nie miałem wii bo było za mało gier które mnie interesowały a teraz kupiłem wii u bo gry z obu wii powodują że mam w co grać jeszcze długo. Na poleczce leżą i czekają na swoją kolej mad world, smg 1 i 2, zombi u, skyward sword, trauma center, wind waker hd, hyrule warriors a zaraz także captain toad. Mam w co grać na wii u a to i tak nie wszystkie gry w jakie chce zagrać ( rayman legends, meteorid trilogy etc) .

P.s. mi cały czas psn bie działa teraz sprawdziłem.

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Pingu, masz w swojej kolekcji gierę Gachitora!: Abarenbou Kyoushi in High School? Czytałem o niej to wydaje się ciekawa (głównego bohatera zatrudnia dyrektor szkoły, żeby "przekonywał" uczniów w różnych sprawach za pomocą swoich telepatycznych zdolności, "przekonywanie" to 3d beat-em up). Niestety tylko po japońsku.

Opublikowano

Nie mam, z PSP akurat słabo stoję, ale jeśli szukasz czegoś w podobnych klimatach (szkoła, młodzież zafascynowana amerykańskimi greaserami), to polecam całą serię Kenka Bancho na PS2/PSP, jeśli się nie mylę wyszła jedna albo dwie części w języku angielskim. Chodzisz chłopkiem po dzielni i rozdajesz wpierdul by uzyskać miano największego oprycha w rejonie.

Edit:

Wyszło na PSP po angielsku, polecam naprawdę się zapoznać, wyższy poziom rydykulozy:

Edytowane przez ping

Opublikowano

Aż mi się Bully przypomniało <3 Mogli by zrobić kontynuacje.

Opublikowano

Pajgi pozamiatał :D

wdg Twoich obliczeń ile jeszcze Xboxów zostało na forumku?

Opublikowano

mazz, daddy, haven, dwoch maćków, zeratul, pewnie pominalem kogos.

Opublikowano

Kermita ;) i Mroka i Burze i Coppera ;) I Terrora.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

mazz, daddy, haven, dwoch maćków, zeratul, pewnie pominalem kogos.

i jeszcze ja na razie bo guwno rozmazane ciągle zajmuję cenną przestrzeń w moim mieszkaniu

Opublikowano

Ja juz sie pozbylem. Nareszcie nie musze zakladac okularow jak gram na konsoli. Myslalem ze to przez wzrok ale tylko na xone sie to robilo. Takie jakies g.wno rozmazane bylo

Edytowane przez Niewidoczny

Opublikowano

Ja mam x, x360, x360 slim i xO

Opublikowano

nie uwierze jak nie pokazesz cyckow

Opublikowano

To było bardzo niemiłe Ficuś, no ale masz vite więc takie grubiańskie zachowanie nie dziwi.  :reggie:

Opublikowano

Ja mam, PS3, PSP, Vite i X360, lecz czuje się xbotem  i gardzę Playstation :reggie:

Opublikowano

To było bardzo niemiłe Ficuś, no ale masz vite więc takie grubiańskie zachowanie nie dziwi.  :reggie:

odezwal sie ...sam masz vite wiec pewnie pisales to przez swoja perspektywe

co do cyckow, cycki sa fajne, dobre cycki lepsze niz exy, dobre suty lepsze niz male analogi vity :fsg:

Opublikowano

Ja mam Wii, PS2 (2x fat, 2x slim), PSP, DS, PS3 i PC gaming rig. Ale wiecie co Wam powiem?

TYLKO XBOX

3tRWd.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.