Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ja mam x, x360, x360 slim i xO

ZIELONA SZLACHTA PODDAJE SIĘ OSTATNIA

BKvEyvl.jpg

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ja mam Wii, PS2 (2x fat, 2x slim), PSP, DS, PS3 i PC gaming rig. Ale wiecie co Wam powiem?

TYLKO XBOX

Plusik leci Hrabio Xboxa (pingoviron zajął "barona").

Opublikowano

Z rodziny Sony PS też kilka mam:

PSOne, PS2 pierwszy slim, PS2 ostatni slim (fabrycznie zapakowany mint), PS2 NTSC slim, PS3 przedostatni slim, PS4 premierowe, PSP 1004, PSP 2003, PSP 3004, PSP Go, xperia play, PSVita premierowa.

Lubię ten sprzęt :-) ale w obecnej i poprzedniej generacji bardziej mi pasuje sprzęt pracujący z XBL.

Co do cycków - nie wiem jak w obozie PS ale w moim świecie obowiązują pewne zasady pożycia intymnego.

Opublikowano

Mendrek podbijaj!!!!!!!!!! laska z twojego miasta, moze wreszcie ograsz cos wiecej niz tylko gierki z plusa

Opublikowano

BKvEyvl.jpg

Wiadomo, jak jeden padł na RROD to trzeba było kupić nowy :P

Opublikowano

Mendrek podbijaj!!!!!!!!!! laska z twojego miasta, moze wreszcie ograsz cos wiecej niz tylko gierki z plusa

Ficuś, oni się znają. I weź może idź pograj na vicie w indyki, bo zaczyna się robić akward.

Opublikowano

retro city rampage jakos mnie na razie nie oczarowal to odreagowuje tutaj :* 

Opublikowano

Jak grałem, bodajże 25 grudnia, to śmigało, ale wypinało w trakcie zabawy, więc odłączyłem sprzęt od prądu i tak sobie czeka na nadejście mesjasza jakim jest YAKUZA ZERO. Wtedy będę walczył pod błękitną banderą.

Ja jeszcze tylko pożyczę w marcu PS3 dla starszego mesjasza tj Yakuza 5 i po tym bez żalu opuszczam to guwno obeszczane niebieską zarazą zwane...Na ZERO na Psy4 po anglijsku nie ma co liczyć...
Opublikowano

Z rodziny Sony PS też kilka mam:

PSOne, PS2 pierwszy slim, PS2 ostatni slim (fabrycznie zapakowany mint), PS2 NTSC slim, PS3 przedostatni slim, PS4 premierowe, PSP 1004, PSP 2003, PSP 3004, PSP Go, xperia play, PSVita premierowa.

Lubię ten sprzęt :-) ale w obecnej i poprzedniej generacji bardziej mi pasuje sprzęt pracujący z XBL.

Co do cycków - nie wiem jak w obozie PS ale w moim świecie obowiązują pewne zasady pożycia intymnego.

Masz mój szacunek

Ogłada towarzyska, takt i poszanowanie własnej wartości, w dodatku obieżyświat.

Typowa hrabina xbox'a, jedyną rysą na tym diamencie jest znajomość z Mendrkiem, ale mam nadzieje, że poznałaś go w czasie kwesty, gdy zbierałyście datki w postaci gierek dla ludzi żywiących się jedynie ochłapami z plusa

Opublikowano

BKvEyvl.jpg

Wiadomo, jak jeden padł na RROD to trzeba było kupić nowy :P

Wszystkie pięć sprawne i na chodzie. Po prostu dwie z nich zaczęły chodzić głośno (poziom PS4 mniej więcej), więc trzeba było kupić slimeczki :banderas:

Opublikowano

gb9jo2dq5dkaawtmbgxk8du8i.jpg

A Denver man who purchased a PlayStation 4 bundle from a Stapleton, Colorado Walmart was reportedly surprised to discover two taped sacks of rocks instead of the game console.

i komentarz z gafa

It's not like a real PS4 would be any more functional on Christmas Day.

:obama::banderas::kaz:

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Sprzedało się już 10 milionów gó.wna rozmazanego.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Chyba trafiło do sklepów.

Opublikowano

Top 10 2014 wg Angry'ego Joe :)

Opublikowano

Przewaga gier z blachy. Przypadek?

Opublikowano

Ten news o skradzionych kontach, haslach i kartach MS i Sony jest sprawdzony?

Opublikowano

Jak mi zacznie znikać kasa z konta, to dam ci znać.

A na serio nawet nie wiem jaki news, ale bezpiecznie będzie zmienić hasła i ustawić limit dla transakcji wirtualnych na jakiś czas na 0 :teehee:

Edytowane przez Lem

Opublikowano

Nie, 13 grudnia sprzedanych zostało dokładnie 10.06 miliona gó.wna rozmazanego.

Opublikowano

Nie, 13 grudnia sprzedanych zostało dokładnie 10.06 miliona gó.wna rozmazanego.

link

PS. Kolejne perły prosto z tematu składanki Magdy Gessler.

Ja wczoraj spędziłem godzinę dosłownie, aby zagrać jeden mecz bo po meczu znowu się coś po prostu. Być może to wina xliva gdyż hakiery mogły coś znowu namieszać.

Usiadłem dziś po 3 dniach przerwy do grania i chciałem napisać coś dłuższego o tym jak mi się c(pipi) w MCC gra po tym ostatnim patchu ale stwierdziłem, że olewam detale. Jest po prostu tragicznie. Dlaczego??? :( A Wam to jakoś chodzi?

Pomyśleć, że myślałem nad kupnem tego złoma dla tej gry. :obama:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Ho ho patrząc na tego screena już widzę oczami wyobraźni to całe PS Now i jakie jaja będą z tą usługą :D

Opublikowano

10898245_783438805035740_154170356592255

Zaraz będe grać :sorcerer:

ale za darmo! oh wait!

Zaraz wpadną adwokaci $ony z piaskownicy i będą pisać że wina neta, układu planet i pełni księżyca  :D

Opublikowano

Szkoda, ale to byłoby zbyt piękne, żeby było prawdziwe. PSN dalej potrzebuje solidnego kopa. 

btw już nawet Xbone wyprzedził Wii U w sprzedaży.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

10898245_783438805035740_154170356592255

Zaraz będe grać :sorcerer:

ale za darmo! oh wait!

Zaraz wpadną adwokaci $ony z piaskownicy i będą pisać że wina neta, układu planet i pełni księżyca   :D

Na pewno coś z routerem nie tak! (Dziwne, na innych sprzętach działa...).

Przecież nawet Remote Play działa z uber lagami gdy vita łączy się z czwórką LOKALNIE. To jest jakiś żart.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.