Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Przeciez xboks wyprzedzil wiiu juz hoho temu, a procentowy udzial na rynku ps4 ciagle sie zmniejsza.

Tylko xbox.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Yeti

This has been a strong holiday for sales of video game consoles. Microsoft has done everything it can to turn around the sluggish sales of the Xbox One. The temporary $50 price cut in the US has helped push Xbox One sales.

The Xbox One has now sold more than 10 million units worldwide, with sales of 10.06 million units. The milestone was achieved on the week ending December 13, 2014, where it sold 546,189 units.

http://n4g.com/news/1645352/xbox-one-sales-top-10-million-worldwide

Opublikowano

a procentowy udzial na rynku ps4 ciagle sie zmniejsza.

W tym tygodniu zeszło lepiej niż X1 + Wii U łącznie, ale tutaj to już tylko zasługa katastrofalnego Wii U, bo X1 pięknie nadrabia.

Fakty są takie ( nie mylić z Faktami z TVN ), że za rok nie będzie już pewnie sensu brać w ogóle Wii U pod uwagę w tej materii.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Ja przeciez nie mowie, z ps4 sie slabo sprzedaje :) po prostu 5mln roznicy przy 10mln opchnietych sztuk to stosunkowo zdecydowanie wiecej niz np 10mln przy 50mln czy ile tam wtedy bedzie.

Opublikowano

Nie ma gierek pokroju fify czy coda to wiadomo, że konsola sie nie sprzedaje, dzisiaj rynkiem rządzą każule dla których tytuły pokroju Bayonetta 2 czy Wonderful 101 to tylko ciąg literek nic nie znaczących. Swoją drogą wiecie, że 4 i $ są na tym samym przycisku na klawiaturze? PRZYPADEK NIE SĄDZE

4the$dolars

Opublikowano

Nie ma gierek pokroju fify czy coda to wiadomo, że konsola sie nie sprzedaje, dzisiaj rynkiem rządzą każule dla których tytuły pokroju Bayonetta 2 czy Wonderful 101 to tylko ciąg literek nic nie znaczących. Swoją drogą wiecie, że 4 i $ są na tym samym przycisku na klawiaturze? PRZYPADEK NIE SĄDZE

4the$dolars

Weź zaakceptuj zaproszenie na lajwie, hehe.

Opublikowano

No fajnie, ale to są "dane" z vgchartz :reggie:

Jakoś nieprzeszkadzało to andrew wrzucania tutaj co chwile wyników, które wytresowane pieski sony plusowaly :oh_you:

Opublikowano

wiiu chętnie kupię na premierę Zeldy, może cena spadnie do tego czasu, do tego kilka mega exów których zamienników nie znajdziemy na nadkonsoli XO i gównie obesranym ps4.

Ja piórkuje! Za rok do ogrania nowa zelda, ponownie zelda wind waker ale w wersji hd, mk8, capitan toad, zombiu, nsmbu, ssb, sm3dw, dkc:tf   :obama:  

Opublikowano

a ty zawsze z tego beke miales a teraz nagle vgchartz dobre i nim sie posilkujesz  :yao:  :yao:  :yao:

Opublikowano

a ty zawsze z tego beke miales a teraz nagle vgchartz dobre i nim sie posilkujesz  :yao:  :yao:  :yao:

ps3 gorzej sie sprzedaje więc klapki gardzą vgchartz, ps4 sprzedaje się lepiej klapki jarają się vgchartz, xbon sprzedaje się dobrze więc klapki gardzą vgchartz

chorgiewka-do-rowerka-puky-zolta.jpg

ogarnijcie się w końcu

Opublikowano

wiiu chętnie kupię na premierę Zeldy, może cena spadnie do tego czasu, do tego kilka mega exów których zamienników nie znajdziemy na nadkonsoli XO i gównie obesranym ps4.

Ja piórkuje! Za rok do ogrania nowa zelda, ponownie zelda wind waker ale w wersji hd, mk8, capitan toad, zombiu, nsmbu, ssb, sm3dw, dkc:tf   :obama:  

Nie ma co czekać, bierz już tak jak ja i dołącz do elity Ninozboków.

Opublikowano

jak można miec Arniego w avku i byc Nintendozboczkiem to ja nawet nie... :(

Opublikowano

ale bluber ja gadam stricte do ciebie - co mnie obchodza klapki, lacie, kalosze - sam miales beke z vgchartz, sam teraz sie nim jarasz bo podal ze poszlo 10mln xone, choragiewka to jestes ty, zdanie zmieniasz ostatnio jak nicki na forum

jest jeszcze dla ciebie nadzieje - ps4 w marcu z bloodborne 

Opublikowano
Pomyśleć, że myślałem nad kupnem tego złoma dla tej gry.  :obama:

Dziwne bo ja plus paru starych dobrych wyjadaczy w HALO CE graliśmy MM do 3 nad ranem, no ale OK.

Opublikowano

aaaaa jeszcze jedna ciekawostka - bylem 23 grudnia w auchan na zakupach przedswiatecznych, przy kasie para cyganow za mna miala w koszyku x360+kinnect, tata gadal przez komorke z kims tam i chwalil sie, ze kupil synowi na gwiazdke ta najnowsza konsole xboxa, sumienie gryzlo - chcialem sie wstracic i powiedziec, ze x360 to konsola poprzedniej generacji i mieli kupic xone z synem roma ale pomyslalem, ze w sumie to i to goowno rozmazane bez gier w full hd wiec siedzialem cicho

Opublikowano

Słabe FIcuś, jak Twoje ostatnie występy w tym temacie, proponuje wyjść do ludzi.

Opublikowano

ale to jest najprawdziwsza prawda :) 

Opublikowano

no pewnie tak bo to byl typowy tata rom ale serio serio historia prawdziwa 

Opublikowano

Jak sie nazywa rumun z płytą w du.pie?

cd-rom

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.