Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

ale bluber ja gadam stricte do ciebie - co mnie obchodza klapki, lacie, kalosze - sam miales beke z vgchartz, sam teraz sie nim jarasz bo podal ze poszlo 10mln xone, choragiewka to jestes ty, zdanie zmieniasz ostatnio jak nicki na forum

jest jeszcze dla ciebie nadzieje - ps4 w marcu z bloodborne 

Nie jaram się, napisałem 10 milionów gó.wna rozmazanego - gdzie tutaj podjarka?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

oby, tylko zeby sie dobrze sprzedalo i nastepne w kolejce RE2 i 3 <3

w uk ps4 z driveclub i tlou hd za £299, xbox one forza + cod aw rowniez £299, 

jak tak dalej pojdzie za rok z grami beda konsole dostepne za £200 

Opublikowano

W plebiscycie na gre roku na tę chwilę mario kart 8 deklasuje konkurencje. dziwne, spodziewałem się jakichś watch dogsów.

http://www.ppe.pl/news-32581-debesciaki_2014__gra_roku_to_.html

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

oby, tylko zeby sie dobrze sprzedalo i nastepne w kolejce RE2 i 3 <3

nie wierze w to, zero i jedynka to gotowe gry, podbili rozdzialke tylko. RE2 i 3 od zera by musieli robic.

Opublikowano

W plebiscycie na gre roku na tę chwilę mario kart 8 deklasuje konkurencje. dziwne, spodziewałem się jakichś watch dogsów.

http://www.ppe.pl/news-32581-debesciaki_2014__gra_roku_to_.html

Spokojnie Orzech, te wyniki podbite pewnie na zmiennymi IP bo głosowanie nie wymaga autoryzacji głosów więc pewnie jeszcze sporo się zmieni. 

Opublikowano

Retailowe wydanie RE 0 i 1 w 1080/60, wzorem dyptyku Team ICO przygarnąłbym do serca, ale pewnie nie obejdzie się bez finansowego wsparcia samego REmake, aby w ogóle o tym pomyślano.

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Top 10 w 2014 wg Angry Joe

10. The Banner Saga
9. Smite
8. Endless Legend
7. Hearthstone: Heroes of Warcraft
6. Alien: Isolation
5. South Park: The Stick of Truth
4. Far Cry 4
3. Divinity: Original Sin
2. Middle Earth: Shadow of Mordor
1. Dragon Age Inquisition

=/

Opublikowano

O tym domniemanym RE0 piszą też na Gematsu:

Resident Evil Zero HD remaster likely leaked
posted on 12.28.14 at 11:09 AM EST by Sal Romano (@salromano)
Resident Evil Zero game icon shows up on pre-order theme.

Capcom seems to have leaked a high-definition remaster of Resident Evil Zero in the same vein of its upcoming Resident Evil HD remaster.

In an update to the Resident Evil HD remaster’s official website showcasing a special theme included with pre-orders of the PlayStation 4 version in Japan, the second image shows a Resident Evil Zero game icon on the PlayStation 4 menu.

RE0-Menu-Leak-PS4-600x394.jpg

The HD remaster of Resident Evil is due out for PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360, and PC on January 20.

Read more at http://gematsu.com/2014/12/resident-evil-zero-hd-remaster-likely-leaked#Fa1twsG48K2JSvWh.99

Ciekawe czy coś z tego wyjdzie.

@up: FC4? Middle Earth:SM ? :teehee:

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Wystarczy ze jedynka sie oplaci, to i zero dostaniemy.

Opublikowano

10. The Banner Saga

9. Smite

8. Endless Legend

4. Far Cry 4

=/

Kim jest ten koleś i dlaczego jest ont w tym temacie tak często przytaczany?

Opublikowano

Chciałbym żeby to sie sprawdziło w przypadku Yakuzy 5. Nie grałem w gry z tej serii, ale osadzony w klimatach feudalnej Japonii Ishin z ang. napisami, to by było o jaciepjerdole. :obama:

Opublikowano

Chciałbym żeby to sie sprawdziło w przypadku Yakuzy 5. Nie grałem w gry z tej serii, ale osadzony w klimatach feudalnej Japonii Ishin z ang. napisami, to by było o jaciepjerdole. :obama:

No to kur*a kup razem ze mna 5tczke to sie moze Isshineczki doczekamy, TAKNIE!? :taknieco:

Najlepiej kupcie wszyscy ok? Dam po plusie :>

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

10. The Banner Saga

9. Smite

8. Endless Legend

4. Far Cry 4

=/

Kasa od wydawców się musi zgadzać. :reggie:

Opublikowano

Capcom to są sprzedajne kur,wy i tyle. To powinno pozostać zawsze i na zawsze dla GameCube. :shotgun:

Opublikowano

etam, nie jest tak zle, divinity i banner saga nie spodziewalem sie na jego liscie. Alien, south park czy dragon age tez dobre szpile.

Opublikowano

Też racja,że jeszcze aż takiego dramatu nie ma. Choć wrzuciłbym tam jeszcze Wastelanda 2.

@up:zapomniałeś o AC.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

@Bansai

No tu jest ten problem że V ciągnie się fabularnie jak Metale, więc to trochę wstyd, chamstwo i warcholstwo by tak wpadać bez zaliczenia czterech poprzedników, c'nie? :/

W dodatku w imię niepewnej inwestycji...

Opublikowano

Masz PS3 to skołuj sobie Yakuzę3/4 i to wystarczy bo każda kolejna część ma zawsze streszczenia wydarzeń z poprzednich części w postaci sporej liczby filmików retrospekcji.

Opublikowano

Naturalnie też kupuję Y5. Demo mi się bardzo podobało. Ogrywam trójkę obecnie i jest mega. Z czwórką zdążę do premiery piątki.

Sierociniec </3

Opublikowano

Szukałem na Allegro Yakuzy HD ale w ogóle nie ma. Chciałem zaliczyć serię od samego początku bo historia fajna ponoć xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.