Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Upskirt Sakury w anime :obama:

Ogolnie postacie ciekawe, nawet Czezky jest!

Mondo_Owada_-_Danganronpa.png

Edytowane przez Bansai

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

anime to tylko jedynka tak, nic z dwojki nie spoileruje? szkoda ze do eu i us z tego co sie orientuje nie wyszly dualpacki obu czesci

Opublikowano

anime to tylko jedynka tak, nic z dwojki nie spoileruje? szkoda ze do eu i us z tego co sie orientuje nie wyszly dualpacki obu czesci

Tak, tylko jedynka, anime jest swietne, 13 odcinkow wiec tez sie nie ciagnie.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

ja kupiłem jedynkę za 150 zł a dwójkę w jakiejś promocji za 70 czy 90 . Tak czy siak jakiś czas temu a dopiero teraz je uruchomiłem :D  Jedynka już po tych 5 h jest warta swej ceny a czeka mnie jeszcze minimum 25 :D   Lepsze niż te infajmusy czy drajwklapy :)

Opublikowano

drajwklap jest super ale kumam przekaz ;)

Opublikowano

Ficuś nie szanuje 999,kiedy to nawet ja szanuje :-\ danganronpe muszę kupić. Ficuś, jak to jest być zaslepionym klapkiem?

Opublikowano

mi też się drajwklap podoba i chciałem punkty mojemu klubowi porobić ale dopiero 30 min temu mi psn zadziałał a całe święta nic.... Niestety ale od jutra już tak czasu na granie nie będzie :)

Driveclub super gra online i średniak offline :)

Edytowane przez blantman

Opublikowano

w 999 nie gralem, po 2h last reward mnie w ogole nie porwal pomimo tego ze fabularnie to jest goty - calkowicie nie podobal mi sie zamysl tych zagadek w stylu point$click w pokojach 

(pipi)a rayos kolejny koneser gejmingu jak czezky, a potem oboje nap.ierldaja i tak najczesciej w jakies badziewia dla casuali

Opublikowano

Ficuś nie szanuje 999,kiedy to nawet ja szanuje :-\ danganronpe muszę kupić. Ficuś, jak to jest być zaslepionym klapkiem?

ty po tym numerze z HL2 i Metalem już się nie wybielisz.  :[​   

Opublikowano

w 999 nie gralem, po 2h last reward mnie w ogole nie porwal pomimo tego ze fabularnie to jest goty - calkowicie nie podobal mi sie zamysl tych zagadek w stylu point$click w pokojach 

(pipi)a rayos kolejny koneser gejmingu jak czezky, a potem oboje nap.ierldaja i tak najczesniej w jakies badziewia dla casuali

Do poziomu dejwa się nigdy nie znize :reggie: gram na konsolach Nintendo, tam są gry dla prawdziwych graczy szukających funu i miodu! No i vita

Opublikowano

(pipi)a rayos kolejny koneser gejmingu jak czezky, a potem oboje nap.ierldaja i tak najczesniej w jakies badziewia dla casuali

Ficuś naprawdę tam jest inny rodzaj rozgrywki. Musisz przed sprawą poklikać troszkę dowodów ale przede wszystkim jest to gra o budowaniu więzi, i rozkminianiu zagadek poprzez rozmowę i w procesach. Są też specjalne minigierki urozmaicające proces. Procesy przez to są bardziej dynamiczne niż w takim pchoenix wright. Naprawdę gra warta zakupu. W tym roku takich mało było na konsolach.

Opublikowano

wiiu chętnie kupię na premierę Zeldy, może cena spadnie do tego czasu, do tego kilka mega exów których zamienników nie znajdziemy na nadkonsoli XO i gównie obesranym ps4.

Ja piórkuje! Za rok do ogrania nowa zelda, ponownie zelda wind waker ale w wersji hd, mk8, capitan toad, zombiu, nsmbu, ssb, sm3dw, dkc:tf   :obama:  

Nie ma co czekać, bierz już tak jak ja i dołącz do elity Ninozboków.

Mam w co grać na XO, zobaczę jeszcze co na E3 będzie, może gówno obesrane dostanie w końcu jakieś dobre zapowiedzi. Obecnie za jakieś 10mc kupie na 90% wiiu 10% ps4. Szkoda tylko że społeczność nintendo nie istnieje w naszym pięknym kraju i gry nie są tak dostępne jak na X/PS.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

10849954_590194114448876_235246685298951

:banderas: :banderas: :banderas:

Opublikowano

Na serwerach Zeldy i Mario nigdy nie ma problemów czy to z lagami czy graczami. Nintendo takie dobre.

Opublikowano

Od dzisiaj swieta to jedyny okres w roku kiedy wiecj niz 1000 osob loguje sie na serwery nintendo :yao:

Opublikowano

ide o zaklad, ze jakby nintendo mialo tak duzo ludzi do ogarniecia jak sony czy microsoft jesli chodzi o siec to wypadloby jeszcze gorzej niz sony

Opublikowano

ide o zaklad, ze jakby nintendo mialo tak duzo ludzi do ogarniecia jak sony czy microsoft jesli chodzi o siec to wypadloby jeszcze gorzej niz sony

A co jest do ogarnięcia? Da się grać online? Da się.

Opublikowano

ruch na serwerach mniejszy, mniej ludzi sie loguje do sieci, praktyczny brak gier z multi, maly ruch w sklepie internetowym itp itd - nintendo nie ma na koncie wpadek z online tylko i wylacznie dlatego, ze oni dalej sa jeszcze za tym co oferowalo chociazby nawet te zje.bane ps3 w tej kwestii

Opublikowano

ruch na serwerach mniejszy, mniej ludzi sie loguje do sieci, praktyczny brak gier z multi, maly ruch w sklepie internetowym itp itd - nintendo nie ma na koncie wpadek z online tylko i wylacznie dlatego, ze oni dalej sa jeszcze za tym co oferowalo chociazby nawet te zje.bane ps3 w tej kwestii

Wii U jest w tym momencie (jeśli chodzi o sieciowość) co najmniej na poziomie PS3 - czyli:

- granie po sieci - obecne (jak w PS3),

- rozmowy wideo / audio - obecne (jak w PS3),

- rozmowy w grach - zależne od gry (jak w PS3),

- cross-game-chat - nieobecny (jak w PS3),

- lista friendów z MSG - obecne, w dodatku z obrazkami malowanymi rysikiem (lepiej niż w PS3, dodatkowo wysyłają się sprawnie i szybko)

- miiverse - można rzucać na tablicę screenshoty w czasie gry, zadawać pytania społeczności o trudniejsze momenty gry itp. (nieobecne w PS3)

- sklep - obecny - (biedny ale dajmy mu trochę czasu, sklep PSS w pierwszym roku był też biedny)

- przeglądarka stron (znacznie lepsza niż w PS3)

- odtwarzacz YT kontrolowany z tabletopada (w PS3 trzeba mieć smartfona)

Opublikowano

Wii U jest w tym momencie (jeśli chodzi o sieciowość) co najmniej na poziomie PS3 - czyli:

- granie po sieci - obecne (jak w PS3),

- rozmowy wideo / audio - obecne (jak w PS3),

- rozmowy w grach - zależne od gry (jak w PS3),

- cross-game-chat - nieobecny (jak w PS3),

- lista friendów z MSG - obecne, w dodatku z obrazkami malowanymi rysikiem (lepiej niż w PS3, dodatkowo wysyłają się sprawnie i szybko)

- miiverse - można rzucać na tablicę screenshoty w czasie gry, zadawać pytania społeczności o trudniejsze momenty gry itp. (nieobecne w PS3)

- sklep - obecny - (biedny ale dajmy mu trochę czasu, sklep PSS w pierwszym roku był też biedny)

- przeglądarka stron (znacznie lepsza niż w PS3)

- odtwarzacz YT kontrolowany z tabletopada (w PS3 trzeba mieć smartfona)

Ficusiowi nie wytłumaczysz. To wina cholernego tłumu, a nie biednego Sony :( Co z tego że w rok zdzierają 200 zł na tę usługę, a online w Nintendo, które działa, jest darmowe.

NO BO MNIEJSZY RUCH!!!!!!!

Opublikowano

alez oczywiscie ze to wina sony, nigdy nie napisalem, ze ich usprawiedliwiam - skoro chca za online kase to powinno to dzialac 24h, no ale tylko zaslepiony fan nintendo bedzie stawiac rownosc miedzy dzialajacym online na wiiU w ktore gra 100osob w tych 3 grach, ktore oferuja multi niz psn ktore musi ogarnac vite,ps3,ps4 i setki tysiace graczy grajacych na raz w dziesiatki pozycji dla multi

tak dalej podtrzymuje, ze nintendo nie ma klopotow z online glownie z uwagi na maly ruch

Opublikowano

lecz się człowieku dobrze ci radzę

Top 20 wg gazety Metro

1. Mario Kart 8 (Wii U)
2. Bayonetta 2 (Wii U)
3. Dark Souls II (360/PS3)
4. TxK (PSV)
5. Super Smash Bros. For Wii U (Wii U)
6. Wolfenstein: The New Order (360/PS3/XO/PS4/PC)
7. Scram Kitty And His Buddy On Rails (Wii U)
8. Geometry Wars 3: Dimensions (360/PS3/XO/PS4/PC)
9. Professor Layton Vs. Phoenix Wright: Ace Attorney (3DS)
10. Far Cry 4 (360/PS3/XO/PS4/PC)
11. Sportsfriends (PS3/PS4/PC)
12. Danganronpa 2: Goodbye Despair (PSV)
13. TowerFall Ascension (PS4/PC)
14. Titanfall (360/XO/PC)
15. Astebreed (PC)
16. Call Of Duty: Advanced Warfare (360/PS3/XO/PS4/PC)
17. Forza Horizon 2 (360/XO)
18. Dragon Age: Inquisition (360/PS3/XO/PS4/PC)
19. Sid Meier’s Civilization: Beyond Earth (PC)
20. Middle-Earth: Shadow Of Mordor (XO/PS4/PC)

:shotgun:

Opublikowano

alez oczywiscie ze to wina sony, nigdy nie napisalem, ze ich usprawiedliwiam - skoro chca za online kase to powinno to dzialac 24h, no ale tylko zaslepiony fan nintendo bedzie stawiac rownosc miedzy dzialajacym online na wiiU w ktore gra 100osob w tych 3 grach, ktore oferuja multi niz psn ktore musi ogarnac vite,ps3,ps4 i setki tysiace graczy grajacych na raz w dziesiatki pozycji dla multi

tak dalej podtrzymuje, ze nintendo nie ma klopotow z online glownie z uwagi na maly ruch

Ale co mnie jako klientkę obchodzi czy uzywa tego 1000 czy 10000000 osób? Otóż nic (chyba, że nie znalazłabym nikogo do wspólnej gry - ale tak się nigdy nie stało).

(i nie wspominam o tym, że to bzdura, że sieci nintendo używa tylko 1000 osób, każde odpalone Wii U łączy się z serwerami, ładuje friendów, msg, updaty)

Edytowane przez Wieslawa

Opublikowano

to byla przenosnia - wy serio skonczcie trollowac jesli nie widziecie roznicy w ilosci zapytan i operacji jaka musza obluzyc serwery wiiu w porownaniu do psn czy xbox live

macie racje ze klienta to nie powinno obchodzic ale to jest kurcze logiczne, ze wiiu nie ma z tym problemu bo tam nikt nie korzysta z sieci, a gier obslugujaych multi mozna policzyc na palcach

nie bronie sony, nie obwiniam nintendo - po prostu stwierdzam czemu na wiiu nie ma problemu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.