Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

No i Ninny ma jeszcze 3DSa, który sprzedaje się lepiej od PS3 i Vity razem wziętych (więc ruch też musi być niezły), ale o nich pamiętał. O 3DS to już nie xD Oj Ficuś, Ficuś.

No i PS4 nie ma Miiverse :) :)

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

No ale Wii U jest 1000, a PS4 tyle ile za czasów dominacji PS2!!!

niny ma siana na infrastrukture online z abonamentu 1000 razy zero

sony ma tyle ile za czasow dominacji ps2 * 200zł rocznie

a i tak jest dalej zyebane xD

Opublikowano

Ja (pipi)ie i co z tego skoro na 3DS wszytskie gry pewnie dzialaja na zasadzie hosta (o ile w ogole posiadaja multiplayer).

Nie wiem jak trzeba byc technologicznie zacofanym, by spierac sie o to, ze dana usluga moze chodzic lepiej, gdy loguje sie do niej 1/100000 tego co do innych uslug.

Edytowane przez easye

Opublikowano

gralem i mi nie podszedl (hi dave czezky) - moglbym pisac dlugo dlaczego, a szkoda bo sama fabula fajna, a ponoc do konca oferuje twist za twistem, w 999 nie gralem bo nie ma na konsolkach sony, ktore jako jedyne posiadam

Smutne i przykre. Ficek wie wszystko o XO, usługach sieciowych na WiiU, gry na Xboxie mu sie nie podobają mimo, że w nie grał w nie. Smutne. I przykre.

Opublikowano

gralem i mi nie podszedl (hi dave czezky) - moglbym pisac dlugo dlaczego, a szkoda bo sama fabula fajna, a ponoc do konca oferuje twist za twistem, w 999 nie gralem bo nie ma na konsolkach sony, ktore jako jedyne posiadam

Smutne i przykre. Ficek wie wszystko o XO, usługach sieciowych na WiiU, gry na Xboxie mu sie nie podobają mimo, że w nie grał w nie. Smutne. I przykre.

I liczy na polski dubbing w Zeldzie :banderas:

Opublikowano

No i Ninny ma jeszcze 3DSa, który sprzedaje się lepiej od PS3 i Vity razem wziętych (więc ruch też musi być niezły), ale o nich pamiętał. O 3DS to już nie xD Oj Ficuś, Ficuś.

No i PS4 nie ma Miiverse :) :)

ogarnij jak dziala multi w 3ds gdzie wiekszosc z garstki gier obsluguje multi na zasadzie ze gospodarz jest hostem, do tego te gry to z reguly tytuly gdzie przesylane sa male pakiety danych cos calkiem innego niz multi np w takich fps, do tego konsole i gry masz region-lock to tez odciaza - kolegow dodajesz po jakis kodach itp

Opublikowano

Ja (pipi)ie i co z tego skoro na 3DS wszytskie gry pewnie dzialaja na zasadzie hosta (o ile w ogole posiadaja multiplayer).

Nie wiem jak trzeba byc technologicznie zacofanym, by spierac sie o to, ze dana usluga moze chodzic lepiej, gdy loguje sie do niej 1/100000 tego co do innych uslug.

A do STEMA loguje sie pier.dyliard ludzi a za darmo i działa!!1 I CO TERAS?

Opublikowano

(...)

wiiu nie ma z tym problemu bo tam nikt nie korzysta z sieci, a gier obslugujaych multi mozna policzyc na palcach

(...)

Prawie każdy kto ma Wii U korzysta z sieci. A Wii U jest na rynku z 8 milionów.

Oczywiście ilość danych transmitowanych w sieci PSN jest wielokrotnie większa ale co za tym idzie - przychody ze sprzedaży gier dla Sony. O płaceniu za upośledzoną sieć w PS4 nawet nie wspominając. Dlatego jako klientkę NIC MNIE TO NIE OBCHODZI, ma działać i koniec. A że nie działało - zrezygnowałam z plusa i grania po sieci na czarnej przegrzewającej się kupie ze skrzypiącym padem.

Opublikowano

odezwal sie szczesliwy posiadacz wszystkich next genow

jaka gra na xboxie mi sie nie podoba w ktora nigdy nie gralem? bo ci moge setki postow moich przypomniec jak chwalilem i zazdroscilem posiadaczom x360 wielu wielu gier, zreszta o kilku grach na xone tez wypowiadalem sie w cieplych slowach

Opublikowano

A do STEMA loguje sie pier.dyliard ludzi a za darmo i działa!!1 I CO TERAS?

No nic - znaczy ze infrastukture maja jeszcze lepsza.

Googla wiele firm, hakerow nie znosi, a widziales kiedys by jakies ich uslugi padly ? 

No i nie zaczne przez to grac w gry na androidzie, podobnie gardze graniem na PC.

Edytowane przez easye

Opublikowano

jaka gra na xboxie mi sie nie podoba w ktora nigdy nie gralem? bo ci moge setki postow moich przypomniec jak chwalilem i zazdroscilem posiadaczom x360 wielu wielu gier, zreszta o kilku grach na xone tez wypowiadalem sie w cieplych slowach

Ficek handluj z tym, jesteś cięzkim przypadkiem betonu, który już nigdy nie skruszeje.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Bluber, handluj z tym

Białko zwierzęce>>>roślinne

Opublikowano

no looogien jak wy wyciagacie cos z kontekstu - nikt tu nie broni sony, nie tlumaczy ich, po prostu stwierdzam fakt, ze ruch na psn jest nieporownywalnie wiekszy niz na wiiu czy tam 3ds stad tez nieporywalnie latwiej nintendo zachowac stale dzialajaca siec i tyle - ale nawet tego np Figaro nie kapuje

to nie jest pstryczek do Nintendo, to jest po prostu stwierdzenie faktu, exy tej konsoli sa wspaniale, sa ja kupie po premierze zeldy i xeno ale na boga ochloncie, bo zaraz wychodzi jad jak ktokolwiek cos napisze niepoprawnego o nintendo

Opublikowano

Wszyscy zdaja sobie sprawe za uslugi za ktore placimy powinny dzialac, ale mimo wszytsko jak dla mnie Sony zaliczylo MEGA postep technologiczny od czasow PS3 - konsola softwarowo szybsza niz One, instalacje gier w tle, aktualizacje w tle, grupy ktore nie odbiegaja wiele od tych z Ona, gra zdalna, share play, wieksozsc gier ladniejsza na PS4 i usluga sieciowa, ktora mimo takich wpadek jak w swieta i tak znacznie poszla do przodu. Do tego wspolna zabawa, czaty dla ludzi posiadajacych Vite. Z 2 strony zas mamy MS z dodatkowymi 300tys serwerow, ktory jednym cienciem skalpela odcina sie od starych uzytkownikow. No chcialbym czasami pogadac z kolegami ktorzy siedza jeszcze 360...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ficek handluj z tym, jesteś cięzkim przypadkiem betonu, który już nigdy nie skruszeje.

nie jestem betonem, mam wy.ebane jaka konsole mam pod tv, wiele razy pisalem, ze mnie ryra kto co gada o jakielkolwiek konsoli, niech moje ps4 to bedzie gooowno totalne, wali mnie to, to kawalek plastiku i tyle, klocic sie o gierki no przedszkole - jeszcze bluber co ma co chwile bol dup.ska a nie ma next genow z tego co wiem albo dave czesky co wielki koneser a potem napier.dala ryse po sto razy bo ma latwe achivy

Opublikowano

mam pytania do stałych bywalców:

-użytkowników sprzętów Sony jak się nazywa?

-użytkowników sprzętów Microsoftu jak się nazywa?

-która konsola to tzw gówno rozmazane ?

Opublikowano

sony=klapy/baronowie
xbox=boty/zielone robactwo

(pipi) rozmazane to xbox łan

Edytowane przez Soban

Opublikowano

mam pytania do stałych bywalców:

-użytkowników sprzętów Sony jak się nazywa?

-użytkowników sprzętów Microsoftu jak się nazywa?

-która konsola to tzw gówno rozmazane ?

1. Baronowie, szlachta, błękitna krew, obraźliwe to klapy.

2. Warcholstwo, chlopstwo, boty, zielone robaki.

3. Guwno rozmazane tyczy sie gier na xbona które chodzą w 720 czy 900, a guwno obsrane to o samej konsoli microsyfu.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

sony=klapy/barany gamingu

xbox=boty/zielone robactwo

(pipi) rozmazane to xbox łan

Fix :P

Opublikowano

Bluber, handluj z tym

Białko zwierzęce>>>roślinne

istnieją badania zaprzeczające temu a wręcz mówiące białko roślinne = biało zwierzęce

:hi:

ale tak to jest jak się ma słabą psychę, trzeba napisać HEHE TRAWA HEHE JESZ TRAWE

Opublikowano

swoją drogą obie nowe konsole to dla mnie gówna. Ciagłe problemy z bugami, łatki po kilka gb. NIe dla mnie póki co. Idea komfortowego grania na konsoli już minęła. Może do przyszłych wakacji któraś z marek mnie do siebie przekona. Ale to już nie te czasy co przy przesiadce z ps2/xbox na xbox360/ps3 . NIe kupuje mnie ta generacja w ogóle. Pęd za grafiką zostawiam gwiazdorom tego tematu, ja tam wolałbym żeby przeciwnicy w grze bardziej kombinowali (AI/SI)

Opublikowano

alez oczywiscie ze wybor xone/ps4 to wybor kogo wolisz by cie ruchal, te konsole to sa budzetowe goowienka, jeszcze nigdy nowa generacja nie oferowala tak malego przeskoku, zreszta zerknij gdziekolwiek poza CW na tym forum jak duzo ludzi siega po sprzety i gry retro - nigdy takiej fali nie bylo, gracze tesknia za starymi czasami coraz bardziej

Opublikowano

lecz się człowieku dobrze ci radzę

:shotgun:

Figaruś ostatnio jakoś niemiły się zrobił dla e-kolegów. 

Czyżby ruda za karę przejęła konto :kaz:

Opublikowano

nie jestem betonem, mam wy.ebane jaka konsole mam pod tv, wiele razy pisalem, ze mnie ryra kto co gada o jakielkolwiek konsoli, niech moje ps4 to bedzie gooowno totalne, wali mnie to, to kawalek plastiku i tyle, klocic sie o gierki no przedszkole - jeszcze bluber co ma co chwile bol dup.ska a nie ma next genow z tego co wiem albo dave czesky co wielki koneser a potem napier.dala ryse po sto razy bo ma latwe achivy

ja nie mam żadnego bólu dupska, to że nextgeny w tej chwili to padaka to nie moja wina a ty ostatnio walczysz jak lew o konsole sony i nie mów, że tak nie jest. Twoja logika mnie poraża psn gó.wno, ale dużo osób korzysta więc sony jest usprawiedliwione, sony wydaje niedokończoną grę, no małe potknięcie nic sie nie stało bo juz wszystko smiga, na ps4 nie ma zbyt dużo gier, no ale bedą w przyszłości na ps2 tak było, na ps3 tak było i na ps4 tak będzie, gry na vicie to same remaki, porty, indie z pc, 10 letnie gry z pc wrzucone na małą konsolkę, ino vita, ino goty konsola.

Opublikowano

racje jak s(pipi)ysyn masz Ficuś. Coś w tym jest, bo mnie samemu więcej frajdy daję poszpilanie na psp w jakiegoś taktycznego rpg niż na x360/ps3 w cokolwiek. Coraz bliżej mi do nintendo czuję. Miałem co prawda wii i....nie ogarniałem wiilota,kaszanka straszna według mnie,ale takiego Gamecube bym przygarnał

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.