Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

dla koneserów gamingu którym się czasem śni next genowy System Shock 2:

:mog:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

dla koneserów gamingu którym się czasem śni next genowy System Shock 2:

:mog:

Te czasy już nie wrócą wszystko jest dumbed down dla przeciętnych konsolomaniaków.

Opublikowano

dzien premiery tej gry bedzie tez data nastania dluzszego spokoju w tym temacie

Opublikowano

No o ile nie będzie na bonerze w 720p :teehee:

Opublikowano

nie no ja licze ze to jak wygladalo i dzialalo gz to wina tego ze nie mieli czasu na optymalizacje, choc z drugiej strony pes tez tragicznie dziala wiec moze faktycznie ten fox engine nie lubi xone

Opublikowano

Ostatnio mylę ficusia z daddym nie tylko przez avatar. :(

Co się stało ficuś?

Opublikowano

Podalby kutas wreszcie date premiery...

Ale wytrzymamy, DIAMONDS DO NOT BREAK!!!

Opublikowano

Ostatnio mylę ficusia z daddym nie tylko przez avatar. :(

Co się stało ficuś?

dostosowalem sie do tematu :) tutaj innym nie warto byc bo cie hieny zjedza, tez tesknie za czasami kiedy mozna bylo tu popisac w miare normalnie, mam nadzieje, ze 2015r to przyniesie bo serio 2014 to byl jeden z gorszych rokow growych jaki pamietam i licze ze to co sie tu rozprawialo bylo bezposrednio z tym powiazane

Opublikowano

MGS nikogo, jak kazda inna kitajska gierka :yao:

Opublikowano

Standing & waiting 4 your masterpiece Kojima san. Jak Hideo nie dostarczy, to nie ma już zbawienia dla tej toczonej Ubi-EA-Acti rakiem branży.

Opublikowano

:obama: :obama: :obama::shotgun: :shotgun:

Opublikowano

kopałbym cię mocno, zgniły bocie

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

W Forza 5 nikt nie gra online, czy to po prostu jedna z tych gier, w ktorej online nie dziala? Dedykowane serwery wyswietlaja tylko Unable to join session!

Graczy szuka dluzej niz w MCC, a i tak z nimi nie laczy! ach ta SPOLECZNOSC!

Edytowane przez easye

Opublikowano

Po prostu nikt nie chce z Toba grac.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Nie gadam z fanboyami MS, ktorzy maja 20tys GS. Dla mnie jestes zwyklym randomem, sorry.

Najlepsze symulacyjne wyscigi na rynku umarly niecaly rok po premierze.  

Edytowane przez easye

Opublikowano

Mam ci przypomniec jak ostatnio na kolanach prosiles tego randoma o kod na bete Halo 5 ? XDDDDDDDDDDDDDD

Community jest dla ludzi z klasa, a nie betonowa glowka :kaz:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

W HALO 5 pewnie tez nie bedziesz gral ^^ (pipi), jakie to smutne ze na Xboxie zostali tylko tacy gracze. Czlowiek musi kupic FORZE 5 by sie na wlasnej skorze przekonac, ze online sobie juz nie pogra (ciekawe jak ten online dzialal na premiere...), bo zaden (pipi) bot nie napisze. Znajac zycie im pewnie dziala  :teehee:

Edytowane przez easye

Opublikowano

W HALO 5 pewnie tez nie bedziesz gral ^^

Nie powiem ci.

Opublikowano

Nie gadam z fanboyami MS, ktorzy maja 20tys GS. Dla mnie jestes zwyklym randomem, sorry.

Najlepsze symulacyjne wyscigi na rynku umarly niecaly rok po premierze.  

Od ilu pkt GS można z Tobą rozmawiać? :(

Opublikowano

Oj Maciek, przeciez wiesz, ze to przytyk wylacznie personalny. 

Community jest dla ludzi z klasa, a nie betonowa glowka :kaz:

Na Onie Comunity obecnie nie istnieje. To wymysl takich randomow jak Ty, ktorzy uwazaja, ze jak widza 5 kolegow na liscie i pograja od czasu do czasu w gre z lewego konta, na ktora sie zlozylo 3 graczy to juz jest spolecznosc. ^^ Jedynie ekipa HALO tam sie zostala. (pipi) dobrze ze nie kupilem kierownicy do Ona...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Przegiołeś.

Opublikowano

Moze jakbys nie pisal postow jakby na glowe spadly ci dwa worki cementu to ktos by z Toba pogral :reggie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.