Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Miło, że pokazują, która platforma jest wiodącą dla nowego MGSa. Nawet Kojima już nie udaje, że laptopy są w stanie sprostać jego wizji.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Moze jakbys nie pisal postow jakby na glowe spadly ci dwa worki cementu to ktos by z Toba pogral :reggie:

LOL - dedykowane serwery i trzeba sie umawiac z kolegami by online pograc. No piekny ex MS.  :yao:

Opublikowano

Chmura MS robi robote - community do jednego wora, a beton do drugiego :Coolface:

Opublikowano

piekne posty z klasa hav3n potem sie nie dziwie, ze ludzie mnie sie pytaja czemu juz tutaj nie pisze jak kiedys - po prostu sie nie da normalnie tu pisac

Opublikowano

Widze ze temat wraca na (nie)wlasciwe tory :Coolface:

Opublikowano

jeszcze niech daddy zaraz napisze - klapki na kolanach z pelnymi ustami i kolejny dzien swistaka za nami 3.2.1 - reset

Opublikowano

piekne posty z klasa hav3n potem sie nie dziwie, ze ludzie mnie sie pytaja czemu juz tutaj nie pisze jak kiedys - po prostu sie nie da normalnie tu pisac

Akurat Ty to problemow z pisaniem postow za postem to nie masz zadnego :reggie:

Opublikowano

od jakiegos czasu nie ma tu licznika wiec pisze dla idei :sir:

Opublikowano

W Forza 5 nikt nie gra online, czy to po prostu jedna z tych gier, w ktorej online nie dziala? Dedykowane serwery wyswietlaja tylko Unable to join session!

Graczy szuka dluzej niz w MCC, a i tak z nimi nie laczy! ach ta SPOLECZNOSC!

Easye to chyba naprawde nie szanuje xboksa, bo ja gram w online FM5 i nigdy nie mam problemu ze znalezieniem ludzi.

Wyszukiwanie trwa z reguly okolo 30s, graczy znajduje co najmniej 8 w lobby, czasami wyskakuje to unable, ale 2x pod rzad nigdy mi nie wyskoczylo.

oj easye, moze nie wiesz, ze jak sie kliknie szukaj to trzeba chwile poczekać, a na ekranie nie ma o tym zadnego komunikatu?

Opublikowano

easyemu nie działało online w driveclubie to czekał cały miesiąc żeby się połączyć z nadzieją

a na xbonie 1 minute nie znalazło mu graczy w FM5 już w CW, statusach i temacie o grze napisał, że serwery martwe, nikt nie gra  i komjunity ssie xD

to te sławne klapkowe bomby prawdy, #botyklamio, #izimowijakjestobiektywnie

Edytowane przez kermit

Opublikowano

komjunity ssie bo wszyscy graja na PS4. Porownaj sobie ilosc graczy w BF, Destiny, PESa, FIFE i inne multiplayerowe gry miedzy tymi patformami. One w Polsce nie istnieje.

Watpie tez by HALO 5 cokolwiek w tym temacie zmienilo. Kolejna rzecz z ktora te firmy maja szanse sie zamienic, w multi wszyscy beda ciorac na PS4, One does only SINGLE PLAYER.

W Forza 5 nikt nie gra online, czy to po prostu jedna z tych gier, w ktorej online nie dziala? Dedykowane serwery wyswietlaja tylko Unable to join session!

Graczy szuka dluzej niz w MCC, a i tak z nimi nie laczy! ach ta SPOLECZNOSC!

Easye to chyba naprawde nie szanuje xboksa, bo ja gram w online FM5 i nigdy nie mam problemu ze znalezieniem ludzi.

Wyszukiwanie trwa z reguly okolo 30s, graczy znajduje co najmniej 8 w lobby, czasami wyskakuje to unable, ale 2x pod rzad nigdy mi nie wyskoczylo.

oj easye, moze nie wiesz, ze jak sie kliknie szukaj to trzeba chwile poczekać, a na ekranie nie ma o tym zadnego komunikatu?

A kiedy ostatni raz grales ? Klasa B,C,D tak szybko Ci znajduje ? Mozesz dolaczyc do miesiecznych wyzwan bez problemu ? 

Bo ja dzisiaj z godzine probowalem i odpuscilem.

Edytowane przez easye

Opublikowano

A ja bym chciał tylko powiedzieć, że w okolicach lutego/marca palę za sobą rozwalający się most zwany Sony (zostawiam tylko mały, cudownie zadbany i nowoczesny most dla pieszych - PS Vita), olewam PS3 i w ramach wprawy przed kupnem prawdziwej Nextgenowej konsoli Xbox One kupuję... Xbox 360 :banderas: Zieloni bracia, łączmy się! 

Opublikowano

może jest tak jak w SO z tym szukaniem - wybieram sobie chaos, ikonka kręci się trochę, wracam sobie do gry i po chwili loading trybu online

z początku też myślałem że nie ma graczy na serwerach XD

Opublikowano

mam pytania do stałych bywalców:

-użytkowników sprzętów Sony jak się nazywa?

-użytkowników sprzętów Microsoftu jak się nazywa?

-która konsola to tzw gówno rozmazane ?

1. chłopi z ziemianek/pola, podgracze, sonyboty, janusze, rak branży, casuale. 

2. Zielona Szlachta, Królowie, Wyższa Kultura Konsolowości(WKK), Gracze z dobrym gustem i skillem.

3. Jakie (pipi) by nie było to od zawsze i na zawsze kojarzone jest z sony i playstation  ;)

easyemu nie działało online w driveclubie to czekał cały miesiąc żeby się połączyć z nadzieją

a na xbonie 1 minute nie znalazło mu graczy w FM5 już w CW, statusach i temacie o grze napisał, że serwery martwe, nikt nie gra  i komjunity ssie xD

to te sławne klapkowe bomby prawdy, #botyklamio, #izimowijakjestobiektywnie

kara za nieszanowanie marki i kupowanie lewych kont z grami od chińczyków.

Opublikowano

Od zawsze wole plyty niz konta - tymbardziej lewe.

Ubolewam, ze uzywek jest jak na lekarstwo, bo wszyscy ktorzy na poprzedniej generacji szczekali na cebularzy teraz skladaja sie nawet we 3ke na konta z grami.

Edytowane przez easye

Opublikowano

mam pytania do stałych bywalców:

-użytkowników sprzętów Sony jak się nazywa?

-użytkowników sprzętów Microsoftu jak się nazywa?

-która konsola to tzw gówno rozmazane ?

1. chłopi z ziemianek/pola, podgracze, sonyboty, janusze, rak branży, casuale. 

2. Zielona Szlachta, Królowie, Wyższa Kultura Konsolowości(WKK), Gracze z dobrym gustem i skillem.

3. Jakie (pipi) by nie było to od zawsze i na zawsze kojarzone jest z sony i playstation   ;)

Ad 1. klapki, sonyslave

Ad2. Xboty

Ad 3. Gó.wno obes.rane - PS4; Gó.wno rozm.azane - Xbox One

Opublikowano

czyli xbox one konsolą do singleplayer i bez communty

dobrze, że jesteś :*

klapkiem

Opublikowano

Przeczytaj jeszcze pare razy - moze zrozumiesz.

Inna sprawa, ze to takze przez fakt, ze konsol MS sprzedalo sie u nas pare sztuk na krzyz.

No ale MS mial wy(pipi)ane, to i konsumenci sie odwrocili.

Tymbardziej pisac ze spolecznosc MS w jakimkolwiek stopniu przewyzsza ta z Sony, gdzie graczy do kazdej multiplatformy jest przynajmniej 6 razy wiecej jest troche smieszne...

Edytowane przez easye

Opublikowano

To tak jak kupowanie pc żeby... grać.

pMVeERX.jpg

WuVgsVM.jpg

lfE8y3o.jpg

nAQNFHf.jpg

Polecam ten styl życia. Wszystko w 1080p, wszystko obdarzone teksturkami, które na ps4 zobaczę co najwyżej na trailerze Uncharted :newell::obama::fsg::wujaszek: . A do EKSÓW oczywiście:

NINTENDO

Opublikowano

esey, nie sraj ogniem. nikt nie chce z tobą grać a sapiesz że komjunity ssie :yao: fm5 ma już swoje na karku, każdy kto miał ograć to ograł i przesiadł się na inne tytuły. ostatnio grałem tylko ze znajomymi. jak wyskakiwał error to wystarczyło ponowić albo zrestartować grę (całe 30 sekund roboty) i wio. z jakieś 2 miechy temu czasami wpadaliśmy pow(pipi)iać burgerów to nie było żadnego problemu ze znalezieniem lobby. jak się gra rok po premierze to nie dziw się że gracze przesiedli się do innych gier, zostali tylko spóźnialscy i świry. teraz H2 chłopcze.

Opublikowano

No tak bo Horizon 2 to ma tyle wspolneg z Forza 5 ^^ No to nie czaje czemu dziwicie sie pozniej uzytkownikom, ktorzy sprzedaja konsole i wracaja krecic czasy w DC, skoro w Forza 5 poza graniem ze znajomymi rankingi nie maja zadnego sensu. I zrozum, ze ja tez moge zaprosic znajomych do wspolnej gry - porownuje po prostu spolecznosci obu konsol - kolejny mit rycerzy MS po prostu upadl.

Ostatnia szansa MS na zmienienie tej sytuacji to nowe HALO i Gearsy.

Edytowane przez easye

Opublikowano

no ma, tu i tam vroom vroom :sorcerer: naturalna kolej rzeczy, kończysz jedną grę i zaczynasz drugą.

Opublikowano

Machinima Inside Gaming Daily jak co roku wybrało najlepszą konsolę.

http://youtu.be/ktb4AGnM0Pg

Bez niespodzianki, ale chłopaki podeszli do sprawy bardzo obiektywnie i nie szczędzili nikomu zgryźliwości.

Opublikowano

Nie wiem ale bez 5 litrowego baniaka z woda nie podchodzic bo suche te ich zarciki sa.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.