Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Wybrali konsole do gier, ktora nie ma gier, olo.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

HAHAH PŁACICIE TEN HARACZ DLA SONY, GRUBE PINIONDZE 200ZL ROCZNIE PRZYPOMINAM A ONI PLUJA WAM W TWARZ, ONLINE NIE DZIALA BO ZAMIAST ZAINWESTOWAC W SERWERY TO KUPUJA ALKOHOL I TOPIA SMUTKI Z POWODU BANKRUCTWA TEJ OBSRANEJ FIRMY I JESZCZE WRZUCAJA JAKIES ROZMAZANE PIXELE DO PLUSA.

EXY TO SR;AC,ZKA PRZEJDZ SINGLA W 8 GODZIN I SZYPKO POGON NA ALLEGRO ONLINE I SPOLECZNOSC NIE ISTNIEJE MULTIPLATFORMY W GORSZEJ JAKOSCI I PAD TRZYMAJACY NA BATERI 3 GODZINY HAHA

TYLKO XBOX

TYLKO DON MATRIC

TYLKO WYZSZA KULTURA KONSOLOWOSCI

YEBAC GUWNO OBESRANE ELO POZDRO Z FARTEM

Edytowane przez Tommo

Opublikowano

Tommo? Tego to podziwiam.

Opublikowano

Ej Ragus wstaw screena z gta v na pc heheehehehe

Opublikowano

HAHAH PŁACICIE TEN HARACZ DLA SONY, GRUBE PINIONDZE 200ZL ROCZNIE PRZYPOMINAM A ONI PLUJA WAM W TWARZ, ONLINE NIE DZIALA BO ZAMIAST ZAINWESTOWAC W SERWERY TO KUPUJA ALKOHOL I TOPIA SMUTKI Z POWODU BANKRUCTWA TEJ OBSRANEJ FIRMY I JESZCZE WRZUCAJA JAKIES ROZMAZANE PIXELE DO PLUSA.

EXY TO SR;AC,ZKA PRZEJDZ SINGLA W 8 GODZIN I SZYPKO POGON NA ALLEGRO ONLINE I SPOLECZNOSC NIE ISTNIEJE MULTIPLATFORMY W GORSZEJ JAKOSCI I PAD TRZYMAJACY NA BATERI 3 GODZINY HAHA

TYLKO XBOX

TYLKO DON MATRIC

TYLKO WYZSZA KULTURA KONSOLOWOSCI

YEBAC GUWNO OBESRANE ELO POZDRO Z FARTEM

dałbym + ale za Dona Mattircka nie dam.

Tylko Król Spencer

Phil-Spencer-is-making-sure-Destiny-hits

Opublikowano

On ogral gtav prawilnie na konsoli, a ty dalej sleczysz przy multiplatformach w obes.ranych 720p i 16fps :reggie:

Opublikowano

Mogę ci z xboxa wstawić. Na pc nawet już pewnie nie będę brał, bo w wersję na XO też mi się nie chciało grać, mimo że kupiłem. Pojeździłem 3 godziny, zamieniłem się w mewę i obsr,rałem przechodniów, a potem wróciłem do Pokemonów :czezky:

Opublikowano

ragus, co chciałeś udowodnić tymi screenami? że mając pc wartego jak dwie ps4 będzie miał lepszą teksturę na kamieniu w grach multiplatformowych i będziesz zachwycony tą grafiką na 19 calowym monitorku? blacharze takie pocieszne.

To teraz wyobraź sobie to...

bodjav.gif

na tym

sony_hx850_618x522.JPG

Z czym do szlachty, pytam się?

Opublikowano

A ty nie masz takich kamieni I NIGDY NIE BĘDZIESZ MIAŁ HAHAHA BEKA Z CB KOLO XD SZLACHCICU OD SIEDMU BOLEŚCI NAWET MI CB NIE ŻAL LOL ;DDDDD

FAJNIE KAMIENIE ALE NIE DLA WAS TAKIE CUDA

I idź mnie z tym DriveClubem. Prawilnie przypominam, co sądził użytkownik YETI o grze DriveClub po jej zapowiedzi:

Niestety, plotki się potwierdziły, nie kręcą mnie żadne racery oprócz Burnouta, WipEouta i MotorStorma, szkoda, że poszli tą drogą, ale z drugiej strony Sony ma tylko GT, teraz dojdzie DC. Ciekawe czy pójdą w arcade czy symulacje?

niestety

niestety

NIESTETY :frog: :frog: :frog:

Ale dali deszcz to już lepiej, co ;DDDD? Jednak mi was żal. I jeszcze raz nazwij mnie blacharzem. Ja jestem koneserem.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Soon. :yes2:

:czezky:

Opublikowano

Co mamy sobie wyobrazić? Przecież na tym gifie o rozdzielczości 100 na 50 pikseli nic nie widać?

Ciekawe kiedy klapki odkryją format webm. W sumie to pasuje, że tak jak firma-matka, wszystkie nowinki technologiczne odkrywają ostatni :reggie:.

Opublikowano

Co mamy sobie wyobrazić? Przecież na tym gifie o rozdzielczości 100 na 50 pikseli nic nie widać?

Pozostaje ci tylko wyobraźnia, albo jakiś Tytan 3, który w jakimś 2017 dostanie tak wyglądający tytuł.

ragus, DC okazał się tak za(pipi)isty, że nawet mi podpasował, osobie która w ostatnich latach kupiła może 4 gry wyścigowe.

Edytowane przez YETI

Opublikowano
Ale dali deszcz to już lepiej, co ;DDDD? Jednak mi was żal. I jeszcze raz nazwij mnie blacharzem. Ja jestem koneserem.

Ano, jesteś koneserem.

Koneserem teksturków.

Czyli blacharzem.

Opublikowano

No to będę musiał koniecznie sprawdzić jak kupię ps4!!!

Figaro oddawaj 3dsa.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Deszcz na ekranie, który zakrywa wszystkie niedoskonałości jak tektury z PS2. :dog:

No i te 30fps. :niedobrze:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Ano, jesteś koneserem.

Koneserem teksturków.

Czyli blacharzem.

*Czyli konsolowcem

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

A ty nie masz takich kamieni I NIGDY NIE BĘDZIESZ MIAŁ HAHAHA BEKA Z CB KOLO XD SZLACHCICU OD SIEDMU BOLEŚCI NAWET MI CB NIE ŻAL LOL ;DDDDD

FAJNIE KAMIENIE ALE NIE DLA WAS TAKIE CUDA

Blacharze na swoich tytanach mają ładniejsze kamienie, a posiadacze Nadkonsoli najładniejsze gry na rynku. Tyle wygrać, tylko Sony!

Opublikowano

Blacharki dostały MGS: GZ i jedyne czym się jarają, to jak lepsze teksturki są niż na PS4.

GGGGGGARDZĘĘĘĘĘ

Co takiego wychodzi eksluzywnego na PC w 2015? Oprócz oczywiście Wyprzedaży, tasiemca częstszego od AC.

Opublikowano

Najładniejszą grą na rynku jest Assassin's Creed Unity. Co innego jakość samej gry, bo jest taka sama jak połowy tych super EKSÓW na konsolach Sony.

Czyli wątpliwa :D

Opublikowano

Deszcz na ekranie, który zakrywa wszystkie niedoskonałości jak tektury z PS2. :dog:

No i te 30fps. :niedobrze:

Po co komu 60fpsow w wyscigach, jak można miec deszcz?

Moze nowy SFV tez bedzie hulal w 30fpsach, ale dorzuca za to deszcz :reggie:

Opublikowano

To wciąż o 30 więcej niż na xbonie.  :Coolface:

Opublikowano

Kamienie źle, ale jak wincyj trawy jest na ps4 to od razu beka hehehehe 4theplayers.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.