Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Co do blacharzyt, którzy w łańcuchu pokarmowy są na tym samym poziomie co janusze grający w angry birds na swoich smartfonach, ostatnio na jakimś pro blacharskim portalu pod świątecznym trailerem Order 1886, przeczytałem komentarz, że taką grafikę to już miał Wiedzmin 2. :kaz:

Na 10 komentarzy 2 były w tonie, że na premierę na pewno tak nie będzie wyglądać, jeden ze świetne i chętnie bym zagrał, a reszta w stylu tego Wiedzmina, taka grafa to była w 2010 na pc z biedronki.

Małoletnie złodziejaszki z komunijnym pc sami siebie oszukują, bo przecież rodzice nie kupią konsoli za 1700zł na której nie można się uczyć.

Edytowane przez YETI

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Co takiego wychodzi eksluzywnego na PC w 2015? Oprócz oczywiście Wyprzedaży, tasiemca częstszego od AC.

Między innymi Pillars of Eternity, Torment: Tides of Numenera, Unreal Tournament, Reflex, Star Citizen, Starcraft 2: LotV, Total War: Atilla, Satelite Reign ...  :reggie:

Gaben podobno ma dać jakieś duże info na GDC o SteamOS i Steamboxach, prawdopodobnie też o nadchodzącym Source 2

To będzie dobry rok  :master:

Opublikowano

YETI czemu się nie pochwaliłeś downgradem w Deep Down? :kaz:

Deep_Down_4.jpg

Deep_Down_5.jpg

Deep_Down_3.jpg

Deep_Down.jpg

No ale najładniejsze gry. XD

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Co do blacharzyt, którzy w łańcuchu pokarmowy są na tym samym poziomie co janusze grający w The Order na swoich modnych zabawkach, ostatnio na jakimś pro blacharskim portalu pod świątecznym trailerem Order

Opublikowano

YETI czemu się nie pochwaliłeś downgradem w Deep Down? :kaz:

Deep_Down_4.jpg

Deep_Down_5.jpg

Deep_Down_3.jpg

Deep_Down.jpg

:rofl:

Opublikowano

Co takiego wychodzi eksluzywnego na PC w 2015? Oprócz oczywiście Wyprzedaży, tasiemca częstszego od AC.

Między innymi Pillars of Eternity, Torment: Tides of Numenera, Unreal Tournament, Reflex, Star Citizen, Starcraft 2: LotV, Total War: Atilla, Satelite Reign ...  :reggie:

Gaben podobno ma dać jakieś duże info na GDC o SteamOS i Steamboxach, prawdopodobnie też o nadchodzącym Source 2

Wiesz że rok będzie słaby gdy musisz wymieniać DODATEK do paroletniej gry i ochlapy z kickstartera.

Gdzie AAA? Gdzie cokolwiek mięsistego?

Opublikowano

przykro mi, nie mówie w języku januszy 

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

Ładniejsza racer niż DC, czekam.

Dobrze, że przypomnieliście o DeepDown, kolejna gra pisana pod PS4, która pokazuje bardzo wysoki poziom, a to czy będzie jakiś downgroad to ocenimy przy premierze, a nie na podstawie screenów.

55 calowy led i DeepDown :banderas:

ślicznie to wygląda, ale nie dla psa kiełbasa, tylko dla pana

PS. Sprawdziłem te gry, które wypisał adi, 3/4 wygląda jak Diablo III, tytany się napocą :lol:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Yeti weź z tym Deep Down idź stąd, przecież ta gra zapowiada się na mega szrota który nawet graficznie nic sobą nie reprezentuje

Opublikowano

Nie ma jak w dyskusji o grach wymienić plotki o silniku, a nie grze samej w sobie. Rozumiem jakbyś wymienił HL3, ale Source 2? Śmiechłę.

Opublikowano

PS. Sprawdziłem te gry, które wypisał adi, 3/4 wygląda jak Diablo III, tytany się napocą :lol:

Też fakt, nikogo nie interesuje, że część z nich zapowiada na się świetnie gierki.

Ciekawa też jest tendencja, że zazwyczaj jak pokazują taką  hi,hi gierkę, to z każdym kolejnym gameplayem wygląda lepiej, w przypadku konsolek tendencja jest odwrotna. Ten szacunek dla klienta...

Opublikowano
Xbox One December SDK Update brings better eSRAM performance.

Techland’s upcoming zombie survival open world game, Dying Light is already confirmed to be running at 1080p and locked 30 frames per second on both the PS4 and Xbox One. So was Dying Light using the latest Xbox One SDK update to achieve this performance boost on Microsoft’s console?
“We were using the latest version just prior to the new release that came out on December 12th. In terms of advantages, the main thing is just how much the ESRAM control has improved,” Lead Game Designer Maciej Binkowski said to GamingBolt.
“The new API allows you to do a lot more with the ESRAM, things devs have always wanted to do but were not easily accessible. This together with better tools (PIX) allowed us to really improve performance and tweak ESRAM usage,” he added.
For those who are unaware, PIX i.e. Performance Investigator for Xbox is a software tool for game developers that helps them analyze and debug their code to improve performance of Direct3D applications. It’s intriguing to see that Microsoft have been making further updates to their SDK which has already helped several AAA games like Destiny and Grand Theft Auto 5 to achieve full 1080p resolution. It seems that with continuous improvements to both consoles, the performance gap is indeed narrowing down.

Opublikowano

Wiesz że rok będzie słaby gdy musisz wymieniać DODATEK do paroletniej gry i ochlapy z kickstartera.

Wiesz, że Legacy of the Void to nie DODATEK? Oczywiscie, że nie. Bo skąd taki parobek jarający się uncharted mógłby to wiedzieć hę?

Opublikowano

Wiesz, że Legacy of the Void to nie DODATEK? Oczywiscie, że nie. Bo skąd taki parobek jarający się uncharted mógłby to wiedzieć hę?

5 sekund google:

StarCraft II: Legacy of the Void – nadchodzący dodatek do strategii czasu rzeczywistego z elementami gry zręcznościowej, umieszczonej w realiach science fiction, opracowywany przez studio Blizzard Entertainment. Wikipedia

grać na ch.ujowej platformie to jedno, wybaczam, może nie mieliście innych opcji, ale żeby jeszcze tak kłamać?

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

LOL, jak można NIE uważać lotv za dodatek, kiedy od samego początku powstania starcrafta 2 mówiono o dwóch (czy tam 3) DODATKACH. Blacharze tacy śmieszni, wracajcie do swoich tytanow ogrywac Indie (pipi) ze STEMA, tu szlachta gejmingu rozmawia!

Opublikowano

:facepalmz: kampanie samodzielna z singlowymi misjami conajmniej na 15h jak podstawce, total epicka z wstawkami bllizarda do tego dodatkowy content do multi a ten będzie mi mówił o DODATKU, tfu.

Yeti, ale że co zbyt skomplikowane te gry są dla ciebie, że nimi gardzisz? Wolisz wychylać gałke do przodu z okazjonalnymi qte jak w The Order czy robić pif paf w kolejnym Uncharted? No tak myślałem.

LOL, jak można NIE uważać lotv za dodatek, kiedy od samego początku powstania starcrafta 2 mówiono o dwóch (czy tam 3) DODATKACH. Blacharze tacy śmieszni, wracajcie do swoich tytanow ogrywac Indie (pipi) ze STEMA, tu szlachta gejmingu rozmawia!

LOL vitowa szlachta grająca w gierki z pc, no stary zaorałeś nie ma co :obama:

Opublikowano

Między innymi Pillars of Eternity, Torment: Tides of Numenera, Unreal Tournament, Reflex, Star Citizen, Starcraft 2: LotV, Total War: Atilla, Satelite Reign ... :reggie:

To będzie dobry rok :master:

Mówisz o starcraft 2 i trzeciej części epickiej sagi tym razem z protosami w roli głównej. Starcraft 2 jest podzielony na 3 części. Obie które już wyszły starcza na dłużej niż wasze hity z konsol ps4 czy xone. Przejście kampanii w 'dodatku' zergowym zajęło mi 13 h. Świetna historia w obu częściach wpierw o reynorze potem kerrigan a teraz będzie mój ulubieniec imiennik naszego kolegi z forum.

Fabularnie starcraft 2 100000 razy lepszy od jakiegokolwiek exa na nowych konsolach (last of us to remaster z ps3).

Żal mi was. Zamykacie się na swietne produkcje tylko dlatego że są na pc. Dziś odpaliłem endless legend. Wiem już że spędzę z tą grą kilkadziesiąt godzin. Wasze gardzenie pc to taki sam idiotyzm jak niektórych gardzenie nintendo bo kolorowe gierki dla dzieci.

Multiplatformy lubię ogrywać na konsoli ( dragon age czy far cry 4) . Grafikę mam gdzieś w dodatku ostatnio to klapki i boty częściej się nad grafiką spuszczają niż blacharze. Pc mam dobrego dla tych genialnych pc towych produkcji ktorych na konsoli nie zobaczę albo zobaczę z rocznym opóźnieniem. W tym roku banner saga, divinity, ethan carter dały mi więcej emocji niż jakakolwiek gra z konsoli (exy). Taki this war of mine, endless legend czy prizon architect to miłe niespodzianki. Do tego masa innych małych lub większych produkcji które wciągały i bawiły. Odkryłem w tym roku unwriten tales i 2 części na raz przeszedłem. Pc rządzi ignoranci:)

Opublikowano

A kto powiedział, że to ja tą szlachta jestem? Ja jestem tylko skromnym Nintendozboczkiem :frog:

Opublikowano

bluber, ja nie mówię, że te gry będą słabe, mam tylko bekę z ich poziomu technicznego.

Opublikowano

Właśnie, apropo starcrafta, co Wy w nim widzicie? Pytam bez cienia zgryzliwosci, warcrafta 2,3 szanuję po dziś dzień, ale fenomenu SC nie jestem w stanie pojąć :-\ podchodziłem parę razy do jedynki i za każdym razem coś mnie odrzucało, nie wiem...

Opublikowano

To, że ONE leży i kwiczy w PL to żadna nowość, mało tego Polski rynek to żaden wyznacznik więc to, że PL nie mam z kim grać nie oznacza, że reszta świata ma ten sam problem i wow nikt nie gra w FM5 online "społeczność" leży  :kaz:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.