Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

tez fakt :P

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

PS4 o mocy średniego PC, a najładniejsze gry na rynku (Niesławny, Killzone SF, DC). Prawdopodobnie Order. Na bank Uncharted 4.

Prawdopodobnie The Order i na bank U4? Chyba chciałeś napisać na odwrót, bo Order wygląda znacznie lepiej.

Opublikowano

W marcu Santa Monica obchodzi 10-lecie Kratosa, z tej okazji szykuje się jakaś gruba impra:

Szefowa Santa Monica Studio zapowiedziała dzisiaj na oficjalnej stronie, że już w marcu firma będzie świętować 10-lecie serii God of War. Studio szykuje coś "wyjątkowego" dla fanów.

"W drugiej połowie marca będziemy świętować 10-lecie serii God of War. Szykujemy dla Was specjalną imprezę. Nie możemy się już doczekać". - napisała Shannon Studstill.

To nie wszystkie informacje. Studstill zapowiedziała również, że pod koniec przyszłego roku, w trakcie kolejnej imprezy PlayStation Experience, Santa Monica Studio odegra ważną rolę. Wygląda zatem na to, że już w marcu firma ujawni pierwsze informacje o nowym God of War, a na PlayStation Experience nie zabraknie gameplayu z tej pozycji szykowanej na PS4.

http://www.ppe.pl/news-33058-santa_monica_szykuje_sie_do_ujawnienia_nowego_god_of_war___wazna_impreza_juz_w_marcu_.html

Może zapowiedzą nową część a może

remake jedynki?

Opublikowano

Znowu neogaf padnie, a pewnie pokaza Fat Princess 2 XDDDDD.

Opublikowano

Od tych kolorków nintendo to idzie się autentycznie porzygać. Rozumiem, że takie gierki są potrzebne i każdy z nas chce czasem pograć w jakieś lukrowane ludki,ale (pipi)a mać nie cały czas !

Czy oni serio nie są w stanie urozmaicić swoje portfolio first party eksów by trafić w różne gusta i zaoferować jakąkolwiek różnorodność ? Ogrywałem ostatnio backlog z gacka i serio idzie się zrzygać tęczą od tych pedalskich gierek jak dobre by one nie były(dobrze,że miałem eternal darkness dla równowagi i residenta).

Także jeśli N chce jeszcze coś zawojować na rynku stacjonarek to muszą ogarnąć różnorodność stylistyczną i przestać się kojarzyć typowemu januszowi(z 80% nabywców) z popierdółką dla dzieci.

Stylistyka jest idealna. N jako jedno z niewielu wciąż pamięta, że gry służą do zabawy. Nie muszą być ultra-poważne, szaro-bure i realistyczne, tylko zabawne. Mają cieszyć oko, wprowadzać w pozytywny nastrój, przenosić do innego świata. Je,bać szarości i milionową grę z typu szary żołnierz strzela z szarego karabinu w szarych sceneriach.

Opublikowano

w marcu predzej zapowiedza remaster trojki i wstapienia :P

nie zapominajmy ze w styczniu jakis super news dla fanow ma miec quntic dreams - tutaj obstawiam remaster beyond 

Je,bać szarości i milionową grę z typu szary żołnierz strzela z szarego karabinu w szarych sceneriach.

o to wlasnie chodzi w roznorodnosci - na nintendo masz same kolorowe gierki, tez bys zatesknil z czasem za czyms szarym w szarych scenariach - dlatego wiiu idealne jako uzupelnienie ale nie jako jedyna konsola

Opublikowano

@raven : true jak nic xD

A co do remasterów to byłoby w chui chamskie. Oni muszą dać nową odsłonę, żeby wszystkim szczeny poopadały jak przy premierze God of War III. Do dziś ta giera wygląda, tak samo Wstąpienie. Nie wiem czemu tak niektórzy jadą tą część. Dla mnie ma najlepszy system walki z serii i dzięki temu jest trudniejsza.

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

Raven dobrze gada. Wlasnie jestem po sesji nocnej z Wii U i wszystko jest takie konsolowe, po prostu. Dla mnie wypas. Przezarlem sie gonitwa za hiped duper produkcjami. Remaster GTA V po kilkunastu misjach zaczal nuzyc, Unity dno, Horizon 2 to powtorka z rozrywki w sumie. Wszystko fajnie ale to na razie One bedzie raczej drugoplanowa konsola.

Opublikowano

ze bedzie kolejny gow za rok na pse to pewne, ja jednak nie wierze, ze w marcu cokolwiek z niego pokaza - jak juz to jakis 40sekundowy render, ja bardziej ide w strone remasterow

Opublikowano

czy branża może upaść niżej? jaranie się remasterem kolejnego kratosa :sick:

Opublikowano

Remastery rakiem branży... zamiast kuźwa wypatrywać nowych wypasionych gierek od głównych firm w danym obozie, to spodziewamy się i wcale nas nie zaskakuje, że dostajemy drugi raz to samo w podbitej rozdziałce. Wystarczy marka na pudełku, a janusze i tak kupią...

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

kto sie jara remasterem?

Opublikowano

w marcu pokażą rendera/trailer na jakiejś wczesnej wersji silnika, tak jak w przypadku GoW III było.  Na E4 pokażą grywalny fragment, a na PSE będzie można zagrać w inne demko, które potem będzie udostępnione dla wszystkich do pobrania. Premiera w okresie wakacyjnym 2016.

Wspomnicie moje słowa! 

Opublikowano

W marcu oficjalna zapowiedź w formie teaser'a , na e3 trailer zawierający fragmenty gameplay'u na PSE dłuższy gameplay , a premiera tradycyjnie dla GoW'a czyli marzec 2016 , tak to widzę :)

Opublikowano

na e3 nic z gowa nie bedzie, tam to pewnie wreszcie pokaza nad czym dlugie bend studio i guerilla

Opublikowano

Tak, napalajcie się na gameplay z nowego GoWa w przyszłym roku. :sorcerer: Gra nawet rok nie jest w produkcji, co możecie dostać to co najwyżej render skręcony naprędce na E3. Jak ta gra wyjdzie przed 4 kw. 2016 to będzie cud i mega przyspieszanie produkcji dla szybkich $$$.

Opublikowano

ja powaznie gadam ze cos z nowego GOW najwczesniej na PSE, w marcu co najwyzej renderek albo zapowiedz remasterow :P :P

Opublikowano

No na pewno na E3 rzuca remasterkami GoWow i Uncharted, a Ms trylogia Gearsow.

Jeszcze rok i moze sie w koncu skonczy ten generacyjny rozkrok :/

Opublikowano

Jak remaster to tylko trylogii ME - 60 klateczek, wszystkie dodatki na jednej płytce. Ojj kupiłbym.

Opublikowano

masz taki remaster ME na PC :teehee:

Opublikowano

remaster gow3 kupilbym tylko pod warunkiem ze zawieralby to z czym nie wyrobili sie na premiere oryginalu czyli ten boss z tysiacem oczu, nowa lokacja, calkiem inny epicki final battle - ale to marzenia, ktore na pewno sie nie spelnia

Opublikowano

Na PC gram tylko w Dungeon Keeper. Nie Bartkuj.

Opublikowano

@up

no lepiej w rwących 25fps na kąsolach #logic

masz taki remaster ME na PC :teehee:

Z ME jest taki problem, że ślicznie działa i w ogóle, ale nie ma wsparcia dla kontrolerów ;///. Nie wiem co im odje,bało, ale OOTB gierka nie obsługuje się niczym innym jak myszką i klawiaturą.

Opublikowano

Twórcy Mirrors Edge 2:

The team also recognizes that controls in the first game were not great, and as a result DICE is trying to make the next Mirror's Edge more fun and less irritating. "We really want to continue doing that but removing a bit of the frustration that came with that in the first game," Troedsson said. "We're focusing on first-person combat this time around, to make sure we bring that experience into something that is really fun and accessible."

giphy.gif

Opublikowano

Na PC gram tylko w Dungeon Keeper. Nie Bartkuj.

o jezu, największy (pipi) do mordy jaki dostałem w tym roku to ten dungeon keeper na tablety. jak oni spi,erdolili tę markę :<

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.