Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Nieeeee, w ME caly fun polegal na tym dokladnym sterowaniu postacia, od walki uciekalem jak sie tylko dalo :/ moze 2 momenty mnie zirytowaly, gdzie byly troche przesadzone odleglosci do odskoku od ściany.

Bedzie kolejny asasyn...

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

tez obstawiam, ze zrobia everything with one button jak juz takie glupoty zaczynaja pisac

Opublikowano

Aha, czyli zaczyna sie stopniowe spłycanie i ogłupianie ME2. A takie miałem nadzieje na dobrą bardziej rozbudowaną kontynuację. Ale co się dziwić jak tępe masy rządzą obecnym rynkiem.

Opublikowano

Twórcy Mirrors Edge 2:

The team also recognizes that controls in the first game were not great, and as a result DICE is trying to make the next Mirror's Edge more fun and less irritating. "We really want to continue doing that but removing a bit of the frustration that came with that in the first game," Troedsson said. "We're focusing on first-person combat this time around, to make sure we bring that experience into something that is really fun and accessible."

giphy.gif

bedzie bieganie jak w AC

Opublikowano

Co za syf, co za ludzie, gry robione pod masy które nie potrafią nic więcej prócz pchania galki w przód.

Opublikowano

Przecietny konsolowy gracz jezeli nie ma zaznaczone gdzie isc to sie gubi, frustruje i wylacza gre, ktora oczywiscie odpalil na easy. Sprawdzone i potwierdzone na znajomych i Halo 4.

Edytowane przez ssxx1

Opublikowano

I tak nikt tej gry nie kupi wiec po co sie przejmowac?

Opublikowano

:obama:

Opublikowano

@Figaro

2651898-previews_08_wm_forzahorizon2.jpg

Halo-The-master-Chief-Collection-3.jpg

Sunset_Overdrive_forall_SunsetCity.jpg

Opublikowano

I tak nikt tej gry nie kupi wiec po co sie przejmowac?

Co ty (pipi)isz ? gdyby to był "pełnosprawny"sequel to brałbym bez zastanowienia bo ME to dla mnie jeden z najlepszych tytułów poprzedniej generacji ;)

Opublikowano

Bedzie kolejny asasyn...

Mirrors_177fab_1266157.jpg

Gracz AC mysli sobie pewnie ze jest TAKI DOBRY W GRY WIDEŁŁŁO!!!

Opublikowano

i tak sterowanie było proste w ME, ale było satysfakcjonujące enough a teraz kur.wa combat i łatwe poruszanie się? Ea wy ku.rwy.

Opublikowano

Time triale były niezłe,sterowanie może nie było mega skomplikowane ale wymasterowanie go żeby czesać najlepsze wyniki z tych wyzwań to inna sprawa. Jeden błąd i już można było robić restart.

Opublikowano

@Figaro

Sunset_Overdrive_forall_SunsetCity.jpg

Jak rozumiem screen prosto z konsoli? Bo rozdziałka iście Xboxowa.

Opublikowano

@FigaroSunset_Overdrive_forall_SunsetCity.jpg

Jak rozumiem screen prosto z konsoli? Bo rozdziałka iście Xboxowa.

Slaby dogryz, na xboksie nie mozna robic screenow xD

Opublikowano

Chyba nie robiles wyzwan jak sterowanie bylo proste :P

Robiłem i olałem nie na moje nerwy hehe

Opublikowano

@Copper

Nie posiadam jedynego rozmazanego sprzętu, serio się nie da? Czy se teraz jaja robisz? :D

Opublikowano

w 2015 dopiero xD

Opublikowano

Nie no dali możliwość korzystania z youtube bez golda, znajcie łaskę pana - króla Spencera :kaz: 

Opublikowano

No wszystkie apki już nie wymagają golda, Spencer taki dobry :banderas:

Ale z tym robieniem screenów, to mam nadzieję, że temat jakoś ruszy w 2015, bo brakuje tej funkcji trochę :/ Póki co tylko video.

Opublikowano

przynajmniej na xbox one jest instant on funkcja ktora to sony promowalo ps4 xDDDDDD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.