Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

A prądu to nie ciungnie?

Opublikowano

To jest fajne, bo loadingi w grach potrafią wku.rwić i jak masz mało czasu to każda chwila z wczytywaniem system etc tylko denerwuje. 

Opublikowano

to dziala tylko gdy konsola rowniez jest w trybie instant on, ale nie znam nikogo kto wylacza xboxa calkowicie

Opublikowano

Wylaczasz konsole. Jutro wlaczasz z zapauzowana gra.

Aha, w PSP też mi się to podoba,bardzo fajna opcja.

Opublikowano

najdziwniejsze jest to ze na vicie rowniez jest ta opcja ktora dziala rewelacyjnie, vite od poczatku mam w uspieniu xD a z ps4 japonce nie potrafia sobie poradzic

Opublikowano

ano jest beka z ta opcja, nawet ostatnio sony sie o niej nie wypowiada a reklamowali to jeszcze zanim ps4 mialo premiere :P

Opublikowano

Microsoft ma w ostatnim czasie pecha. W trakcie świąt Lizard Squad unieruchomiło Xbox Live, a właśnie inna grupa hakerów – H4LT – poinformowała, że dotarła do zestawu narzędzi programistycznych Xboksa One

Software Development Kit pozwala twórcom na instalowanie swoich produkcji na urządzeniu. Dzięki temu programowi deweloperzy mogą sprawdzać pozycje i dostosowywać je do konsoli Microsoftu.

http://www.ppe.pl/news-33069-hakerzy_zdobyli_software_development_kit_od_xboksa_one.html

obstawiałbym, że przez świeta to wyciągneli, z ciekawości w jakich okolicznościach złamano x360 ?

Opublikowano

Ale co z tego, że mają dostęp do SDK? :P

Dostęp do SDK może mieć każda firma, która dołączy do programu ID@Xbox, to żaden szczególny wysiłek ;)

Opublikowano

masz dziwny tok myślenia, przecież nie jest to zwykła aplikacja którą wpiszesz w google i możesz pobrać, dev pracujący na tym na pewno są zobowiązani do nieudostępniania tego, nie znam sie na tym ale przy instalacji pewnie i tak jest wymagane połączenie z sewerem MS i uwierzytelnienie, to da sie złamać podobnie było z grami Blizzarda, trwało to kilka mscy, ale złamano

z tego co wiem ten soft pozwala przerzucić software/pliki z pc na xbox i na pewno na spora ingerencje w ustawienia konsoli

od takich rzeczy pewnie zaczynają sie pierwsze próby odpalenia skopiowanej gry bez użycia płyty

dlatego też zapytałem z ciekawości, w jakich okolicznościach x360 złamali od czego sie zaczeło?

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Trzeba zainwestowac w dobra nagrywarke bluray bo spodziwam sie naglego zwrostu sprzedazy Xbona w Polsce.

Opublikowano

verbc50bluray.jpg

15zł za sztuke

Opublikowano

giphy.gif

Dla forumkowych ekolegow 20% znizki, na gry Ubi 100% (hej suteq :kaz:)

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

verbc50bluray.jpg

15zł za sztuke

ku.wa jak potaniały ja pamietam jak kupowałem dvd w czasach ps2 to Bluray jeden kosztował 60zł

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

pewnie da sie i taniej, to tak szybko cena po allegro

pamiętam jak kolega kiedyś nagrywał pierwsze gry na x360 właśnie na Verbatimach i płyta była po 6zł

a teraz 50gb za 15zł

oczywiście nie pochwalamy, ale taki przykład :)

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

>płyty w 2014 roku

a na co to komu

Opublikowano

Jako ze rok dobiega konca postanowilem zrobic male podsumowanie odnosnie PS4 & XBOX 

r870oi.gif

Szczesliwego nowego roku forumku!!!!!!!

niestety nie potrafie zrobic zeby napis xbox pojawil sie w momencie kopa, no ale kazdy wie ze xbox zgniotl ps4 ;)

Opublikowano

Wszystkiego Xbox w 2015r forumku.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Zielona Krew niech będzie z Wami bracia ;)

Szczęśliwego Nowego Roku, oby dla branży 2015 okazał się tak za(pipi)isty, na jaki się zapowiada.

Opublikowano

Życzę wam, aby w 2015 Mazzeo zagrał w końcu w dobrą grę, Fanek przestał być dziwką graficzną, raven zaruchał i zrozumiał, że granie > kupowanie, bluber się tak nie hipsterował, Ficuś otworzył klaperskie oczy, dobrej Zeldy, xbotom więcej gier w 1080p, klapkom faktycznych gier, nintendowcom kolejnego roku zwyciężania, zapowiedzi Last Guardian oraz kolejnych edycji CW pełnych hipokryzji, nienawiści i pisania o grach, zamiast w nie grać.

I miłego grania w TR dzisiejszej nocy.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

nowego roku!

ec8.gif

408143.gif

Opublikowano

6BC.gif?4098

gif3.gif

98F.gif?4933 Wii U w tle because nobody cares

I na koniec tez smieszny, ale w spoiler bo blacha wygrywa

0d206ff9c8b4.gif

Edytowane przez Bansai

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.