Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

a faktycznie!

oglądałem to teraz na proju na dużym ekranie i miałem scroll okna do góry ramki ^_^

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Aż tak źle nie jest, wiadomo pewnych rzeczy się nie da skopiować ale jeśli chodzi o gierki to nawet biedak PS360 jak ja nie ma na co narzekać, jeśli chodzi o 2014.

Sony ma inne exy teraz, tylko szkoda tego Crasha.

Handluj z tym, rok ponad ps4 jest na rynku a żadnej gry, która mogłaby chociaż zbliżyć się do poziomu tych gier wymienionych na obrazku.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

@bluber

nie tylko expert via wikipedia ale także via gry online oraz youtube, co wskazałem punktując widoczne gołym rozmazane tekstury i wstawki fmv w re2 na n64 :reggie:

CW OFF

Nie ma sensu bronić pierwszego roku ps4, bo był zwyczajnie słaby, ale nadal nie zmienia to śmieszności używania powyższego zestawienia, z pozycjami typu FFX, czy GTA3 które wyszły analogicznie kilka mies. później od planowanej premiery BB. <lolek> W tym roku pojawiło się parę gier o porównywalnym, lub nawet większym kalibrze co cześć z wymienionych (Inkwizycja i Izolacja konkretnie) i naprawdę mam gdzieś fakt ich multiplatformości skoro ponad pc preferuję konsolę. No chyba że dobre pozycje rozpatrujemy tylko w kategorii deal breakerowych EXÓW.

Opublikowano

W jakim sensie słaby ? Za mało gier, za słabe gry czy co ? 

Opublikowano

A ja tam nie wiem Panie. Cały rok słyszę że na ps4 nie było żadnych gier, więc pewnie chodziło exy AAA ze średnią +95%*

Wcale nie przesadzam. Od każdego exa ps4 trzeba podobno odjąć 10% opłaconych recek.*

A tak serio to

nie wiem. ;/ ostatnie miesiące przyniosły kilka zacnych tytułów na oba główne current geny.

Opublikowano

2014 był słaby dla PS4, mało interesujących exów

najlepszy dla mnie to DriveClub, to akurat okazał sie mega killer na koniec roku jak go naprawili

i nazwał bym go game seller

specem nie jestem, miałem sporą przerwe od gierek, czytałem tylko w sieci co aktualnie wychodzi na przestrzeni ostatnich 5 lat

ale 2014 to ogólnie był słaby rok dla całego gamingu

edit: 2k postów :sorcerer:

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

było słabo, ale nie stracenie. fani South Park, Big N, świetności bioware, czy survival horrorów nie mieli co narzekać. ekhem, no.

Opublikowano

game seller 1111111111111111111111!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano
i nazwał bym go game seller

Game seller, fanus dostarcza :fsg:

Opublikowano

Chodzi o to, że seler.

Opublikowano

gra sprzedająca konsole, wiecie o co mi chodziło :)

wracam do łóżka

Opublikowano

Jak dobrze widziec ze w Nowym Roku niektore rzeczy sie nie zmieniaja xD.

Opublikowano

2014 nie był taki zły. Poza tym to nie Sony wina, że stare Square i Capcom żrą piach, a Kojima po siedmiu latach od MGS4 nie potrafi nawet podać daty premiery piątki :oh_you:

Opublikowano

Czepiacie się, chodzi o to, że są gry podczas premier których na targowiskach miejskich wzrasta sprzedaż selerów.

Opublikowano

2014 nie był taki zły. Poza tym to nie Sony wina, że stare Square i Capcom żrą piach, a Kojima po siedmiu latach od MGS4 nie potrafi nawet podać daty premiery piątki :oh_you:

Moim zdaniem byl (pipi)owy, jeden z gorszych ostatnio.

Zbyt duzo hitow, wroc, w sumie wszystkie hity zostaly przesuniete, najwieksze premiery okazaly sie technicznym bublem, a to matchmaking (halo), a to multi i serwery (dc) a to tysiace bugow i gra dzialajaca w double cinematic (ac), o downgrade'ach nie wspomne, bylo ich po prostu zbyt duzo.

Jasne, trafilo sie kilka ciekawych niespodzianek, ale zdecydowanie za malo aby zmyc reszte tego guwna, tak, nawet fotorealistyczny deszcz w DC nie sprosta temu zadaniu.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

zgadzam sie - 2014 dla branzy byl tragiczny, tym bardziej boli to jak sprzedaje sie wiiu bo exy na ten system to po prostu byl zupelnie inny poziom w porownaniu do reszty, a i tak w takim slabym roku u innych niny nie potrafilo odwrocic uwagi od ps4/xone

Opublikowano

Bo Ninny jest dla elity, nie dla januszy xD

Czekam aż KojiPro potwierdzą w końcu datę premiery MGS V a pod koniec stycznia wychodzi pierwsza mocna gierka dla PS4 i XO czyli polskie Dying Light. 

Opublikowano

Ależ 2015 rok będzie zayebisty, szczególnie końcówka zimowa, gdzie cztery obozy będą się czymś wspólnie jarać. Klapki Unchartedem, zboki Zeldą, boty Halo, pecetowcy Winter Steam Sale.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

zgadzam sie - 2014 dla branzy byl tragiczny, tym bardziej boli to jak sprzedaje sie wiiu bo exy na ten system to po prostu byl zupelnie inny poziom w porownaniu do reszty, a i tak w takim slabym roku u innych niny nie potrafilo odwrocic uwagi od ps4/xone

Wii U nie zblizy sie w tej generacji do PS4/XO na samych exach, bez wsparcia developerow third party daleko nie zajada z ta konsola, stad slaba sprzedaz, dla mnie ta konsola jest niczym innym jak dodatkiem ktory wyciagam z szafy jak ex wychodzi po ktorego przejsciu od razu chowam bo wiem ze przez kolejne pol roku nic na to nie wychodzi wiec po co ma sie kurzyc.

Opublikowano

Końcówka 2015 to dla mnie tylko halo fajf :) w becie jak się strzela do typów i trafia to jest charakterystyczny dźwięk jak swego czasu dźwięk za kille w kz2 szło się uzależnić :)

Opublikowano

nie chodzilo mi tyle ze sprzedaz mialaby sie zblizyc ale o jakis wzrost w tej kwestii - jedynie mk8 chwilowo robilo roznice nie wiem ile w tym bylo zaslugi samej gry czy tej promocji z druga gratis (pewnie tego i tego), procz tego tragedia, bayo2 to juz w ogole porazka, nie zdziwie sie jak wiecej szuk pojdzie rakowego remastera DmC

Opublikowano

wydaje mi się że pecetowcy i nintendozboczki nie podzielają waszych narzekań na większość roku. 

Opublikowano

Ps3 przez jakiś czas tez miało słabe gry pamiętam jak na premierze kupiłem motorstorma ridge racer6 f1 i resistance. Po chyba 3 miechach kupiłem LCD podpiolem hdmi to pamiętam jak dziś ze resistance był kupa graficzna za to multi dawało radę

Jak dobrze pamiętam jeden z pierwszych dobrych gier to chyba uncharted. Pominę grę Warhawk. Pamięta ktoś ze sony sprzedawalo ta grę z blutu jabry? Co smieszniejsze w grze tylko multi żeby komunikować się trzeba było wciskać l3 dopiero wtedy się voice załączal :)

Edytowane przez tomci23

Opublikowano

Gier na PS4 jest bardzo dużo, po prostu nie było takich megaton jak się zazwyczaj od Sony oczekuje. Niektórzy wydawcy 3rd party też kilka razy  przehypeowali i nieco nakłamali przed premierami swoich gier, co też zostawiło złe wrażenie.

Edytowane przez aphromo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.