Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Jak zobaczyłem pokaż watch dogs na e3 ten motyw jak stacja wybuchła to prawie z bratem urodziłem po czasie się okazało ze devi robią nas w ciula i tak co roku

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

z perspektywy czasu pierwszy next genowy ratchet >>>> pierwsze uncharted. ta ostatnia postarzała się przeokrutnie już w 2010 i ma w dodatku nieporównywalnie sztywniejszy flow gunplayu. za to ratchet nadrobiony w tym roku zajefajny.

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Ps3 przez jakiś czas tez miało słabe gry pamiętam jak na premierze kupiłem motorstorma ridge racer6 f1 i resistance. Po chyba 3 miechach kupiłem LCD podpiolem hdmi to pamiętam jak dziś ze resistance był kupa graficzna za to multi dawało radę

Jak dobrze pamiętam jeden z pierwszych dobrych gier to chyba uncharted. Pominę grę Warhawk. Pamięta ktoś ze sony sprzedawalo ta grę z blutu jabry? Co smieszniejsze w grze tylko multi żeby komunikować się trzeba było wciskać l3 dopiero wtedy się voice załączal :)

Spoko tylko że PS3 po pierwszych 8 miesiącach oferowało nam Uncharted, Heavenly Sword, Ratcheta ToD czy Ninję Gaiden Sigmę a PS4

:reggie:

Nie powiem, bo teraz DriveClub z kompletną zawartością jest świetną gierką i na pewno starcza na długie godziny. Sam pograłem parę h i nie ma się do czego przyczepić. Poziom trudności idzie w parze z tym za co nagradza nas system DC. Nic tylko grać ale to wciąż tylko jeden tytuł. Bo jak kocham Infamous 2 tak na SS mam kompletnie wyebane.

Opublikowano

Heavenly Sword. ;/ 

Opublikowano

A co masz do tej gierki? Dla mnie bomba tylko trochę krótka. Jak ja to zobaczyłem w 2007 to myślałem, że mi mózg rozyebie.

Opublikowano

tez nie kumam co wy widziecie w tej grze z tragicznym framerate, input lagiem z rozgrywka na 5h gdzie 2h walczy sie z ostatni bossem

Opublikowano

Fakt, dawno nie odpalałem ale piszę tak jakbym ją widział w 2007.

Opublikowano

no grafa wtedy robila niemilosiernie - mimika, sceny gdzie na ekranie jest setki wrogow, design, nawet historyjka ok ale reszta - no tragiczna wg mnie :P

Opublikowano

Teraz przy takim DmC od tego samego deva to pewnie system walki u Nariko odstaje.

Opublikowano

Sytuacja z exami na PS4 też jakoś tragiczna nie jest. Jest LBP3, Guilty Gear, DriveClub, Killzon itp. Ile wy macie czasu na granie, że tak wybrzydzacie ? OO

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

:wujaszek: :wujaszek:

Opublikowano

Sony takie dobre za zjebane swieta daje 5 dni przedluzenia PS+ i 10% zniżki na zakupy w PSstore.

takie dooobreeee

Opublikowano

kiedy driveclub w plusie?

Opublikowano

tez nie kumam co wy widziecie w tej grze z tragicznym framerate, input lagiem z rozgrywka na 5h gdzie 2h walczy sie z ostatni bossem

Nariko + "This girl, this beautiful girl!" i wsio jasne. Pikna gierka...

Opublikowano

Sony jeszcze rozdaje dane kart kredytowych użytkowników.

SONY TAKIE DOBRE :kaz:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

zgadzam sie - 2014 dla Playstation/XO/VITA byl tragiczny.

Opublikowano

Czekam na Hellblade, tylko dla posiadaczy Nadkonsoli.
Opublikowano

Jeszcze się podnieccie nową grą Cage'a :oh_you:

Opublikowano

Sony takie dobre za zjebane swieta daje 5 dni przedluzenia PS+ i 10% zniżki na zakupy w PSstore.

takie dooobreeee

To jakaś nowa akcja ? Bo nic takiegi nie widzę w PSS.

Opublikowano

Porównanie nieco przekłamane - GTA, MGS, DMC i FF, SH to obecnie multiplatformy. 

Co rzuca się w oczy - zdecydowanie brak FPSa. ( chyba ?)

Pomijając cała otoczkę CW, to jest to najdurniesjszy posty w tym beczkowym temacie, bo zdaję się być pisany na poważnie. (pipi)a mać, PS2 było konsolą do gier, a niektóre z tych wydanych w 2001, czyli pierwszym roku życia sprzętu, na stałe wpisało się do branży. Dla tych tytułów kupowało się konsolę Sony nie PC czy pierwszego Xboxa. Te gry stały się multiplatformami ale po jakimś czasie ale fakt jest taki, że jak chciałeś zagrać w którąkolwiek z nich na premierę czy dwa trzy później, musiałeś mieć PS2. Więc, co ma sytuacja PS2 w 2001 do stanu obecnego? A brak FPS-a, Panie Janusz wytłumaczę tym, że ten gatunek nie istniał w tamtym czasie na Konsolach. Halo dopiero co robiło pierwsze kroki. I chwała Bogu, bo znakomitych gier nie brakowało i przygodowych i logicznych i wymagających skilla slasherów.

Opublikowano

Czekam na Hellblade, tylko dla posiadaczy Nadkonsoli.

Hellblade nie wyjdzie tylko na XO.

Pierw ma być wersja na szrota ps4 bez gier gdzie gracze zrobią betatesty a później lepsza wersja na XO  ;)

ficus piszący o tragicznym roku dla nadkonsoli XO   :rofl: 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.