Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ej uważajcie, bo jeszcze dostaniecie życzenie śmierci w prywatnej wiadomości. :/

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

®kubson Nawet mòj stan minusòw Cię piecze. Haha, czyli mòj zamysł się sprawdza.

Còż prawda ma piec, piec niczym ogień, palić, wypalać, aż przepali beton i otworzy umysl na fakty i logikę, zwaną też "tylko Playstation."

http://www.dailydot.com/crime/lizard-squad-lizard-stresser-ddos-service-psn-xbox-live-sony-microsoft/?fb=dd

The devastating Christmas Day attacks against the gaming networks of Sony and Microsoft were a marketing scheme for a commercial cyberattack service, according to the hackers claiming responsibility for the attacks.Known as Lizard Squad, the hacker collective says it shut down the PlayStation Network (PSN) and Xbox Live network on Dec. 25 using a distributed denial-of-service (DDoS) attack, a common technique that overloads servers with data requests. The powerful attacks rendered the networks unusable for days, infuriating gamers around the world and causing yet-untold losses of revenue. Now, members of Lizard Squad say the group is selling the DDoS service they used against Sony and Microsoft to anyone willing to pay. (...)

The cost of attacks range anywhere from $6 to $500, paid for with Bitcoin, the difficult-to-trace cryptocurrency. The most expensive tier offers 30,000 seconds of attack (a little more than 20 days), and costs just $130 per month. For $500, customers can launch unlimited attacks.

To co baroni, może jakaś zrzutka i wyłączamy botom live na 20 dni? ;)
Opublikowano

Nudne, genericowe piu piu. Przypominają mi się czasy Quake 2 na PSX-e i Unreal Tournament na wysłużonym AMD Duron. Kiedyś takie gry były ok, no ale idziemy do przodu, potrzeba rozmachu bitewnego, grafiki, możliwości zespołowych i taktycznych. A tu mamy coś na co się nie da patrzeć z zapartym tchem, a co najwyżej z zaparciem.

I na dodatek ten klimat power rangers. Nie no, nie mam nic do power rangersòw, o ile wszystko tam jest świadomie traktowane z przymrużeniem oka. Halo sili się na powagę. Najbardziej cringe'owa seria gier wideo...

:facepalmz:

Jezu, co za stek bzdur, gdybyś w to zagrał, w życiu nie napisałbyś czegoś takiego.

Opublikowano

Z fanami Halo takimi jak Maciomaniak, jest jak z typowymi mirkami. Wyobraźcie sobie, że umawiacie się na spotkanie w celu zobaczenia fury. Mirek podjeżdża jakimś starym rzęchem, widzisz że ledwo co to jedzie, no ale dumny kierowca wysiada i od razu rzuca: - Patrz ale kozak! Na co ty że no właśnie nie bardzo, i z daleka widać że to szrot. Wielce oburzony Mirek z krzykiem że to świetna bryka, że szybka, wygodna, i że w życiu byś tak nie mòwił jakbyś się przejechał.

A wiecie co najgorsze? Że jak juź damy się nabrać, kupimy i przekonamy się na sobie że faktycznie to szajs, i powiemy to potem Mirkowi, to on jeszcze nas zwyzywa i powie że się nie znamy.

I dlatego nie ufam mirkom i botom...

Opublikowano

to zielone plebejstwo skacze pod sufit bo kupili bete za 239zł, która w ramach łaski Billa jako tako działa?

rak branży to za mało powiedziane.

brud, smród, ubóstwo i żenada

Edytowane przez maciucha

Opublikowano

Z fanami Halo takimi jak Maciomaniak, jest jak z typowymi mirkami. Wyobraźcie sobie, że umawiacie się na spotkanie w celu zobaczenia fury. Mirek podjeżdża jakimś starym rzęchem, widzisz że ledwo co to jedzie, no ale dumny kierowca wysiada i od razu rzuca: - Patrz ale kozak! Na co ty że no właśnie nie bardzo, i z daleka widać że to szrot. Wielce oburzony Mirek z krzykiem że to świetna bryka, że szybka, wygodna, i że w życiu byś tak nie mòwił jakbyś się przejechał.

A wiecie co najgorsze? Że jak juź damy się nabrać, kupimy i przekonamy się na sobie że faktycznie to szajs, i powiemy to potem Mirkowi, to on jeszcze nas zwyzywa i powie że się nie znamy.

I dlatego nie ufam mirkom i botom...

Nie nazywam się fanem Halo, bo nie mam jeszcze podstaw ku temu, ale Halo 5 jest za(pipi)iste, strzela się tam świetnie, a samo multi wciąga jak chodzenie po bagnach.

Niestety widzę, że próbujesz być na siłę zabawny i alternatywny, ale wychodzi Ci to bardzo nieudolnie :(

Opublikowano

Zdunku, od kiedy mòwienie prawdy między oczy jest trollowaniem? A może Tobie się wydaje, że ja trolluję? Wyksztalciłeś sobie mechanizm obronny racjonalizacji. "Zero exòw aaa do września" , "gorsze multiplatformy" , "przegrany rok w znanych rocznych podsumowaniach jak Machinima czy Digital Foundry", "gorsza sprzedaż" "jednqk zawodna usługa online' - czytasz to i myślisz: " haha oni trollują tylko... co nie?" i myslisz że XO to nadal pełnoprawny current gen. No còž, kiedyś mam nadzieję zrozumiesz jak bardzo się oszukiwałeś.

Opublikowano

Na posty Mendrka jest tylko jeden komentarz:

CU6BWqD.png

Opublikowano

gdyby Halo z całą swoją mechaniką, gameplayem i uniwersum miało art design postaci i przeciwników w stylu mixu Starcrafta, Terminatora, KZ2, z domieszką Gearsów (czytaj brak tęczowych wdzianek i plastikowych kosmitów), a stuff tego typu:

Helghast_Sniper_Helmet_Shadow_Fall.jpeg

starcraft_2_heart_of_the_swarm_jungle_by

p_a_t_h__predator_vs_aliens_vs_terminato

To o jaciępjerdole byłby to ideał kosmicznego fpsa :obama: , a zamiast tego mamy:

h7Pnz.jpg

1215817890_Grunt.jpg

:reggie::lapka:

No sorry ale to tak jakbyśmy mieli przekonywać Daddiego do Metali, albo Mazzeo do platformówek Big N.

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Co chcesz halo trafia do pokolenia Power Rangers ja sam jestem fanem power rangers ale wolę ten hołd dla tej epickiej serii :

POLECAM LEPSZE NIŻ HALO. Grałem w obie gry to wiem :D Krytykować mnie mogą tylko te osoby które grały w OBA tytuły :P

Opublikowano

dominacja to będzie zielona jak wyjdzie mesjasz Halo 5 :kaz: ta gra jest tak dobra  :fsg:  http://www.twitch.tv/mazzeopl

Szkoda, że ta seria jest martwa, zwłaszcza, że jest to najbardziej skillowy fps na konsole (pewnie dla tego Halo nikogo). Wchodzę na twitch, z ciekawości chciałem sprawdzić popularność bety Halo 5. Byłem pewien, że będzie w pierwszej piątce gier, a tam oglądających niemal tyle samo co ponad roczny BF4. Dziś to wygląda tak, Destiny ponad 6tys oglądających, CoD: AW ponad 3tys, CoD: BO 1,5tys, BF4 1,2tyś, H5 1tyś.

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Naprawdę życzę tej grze jak najlepiej, niech odniesie jak największy sukces i przekona do siebie jak najwięcej graczy, bo to wyjdzie na dobre WSZYSTKIM graczom, ale te liczby mocno zaskakują i smucą. Widać, że ta seria w obecnych czasach jest kierowana tylko do sytarych fanów, nie ma szans na powtórzenie sukcesu jak za czasów H2/3. Dziś rządzą fps dla inwalidów.

PS. Kolekcja magdy gesller 284 oglądających.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

moze nie chce im sie ogladac jak ludzie siedza w lobby ?

nie wlaczalem bety HALO 5 ostatnio, ale czy juz wyszukuje graczy normalnie, czy nadal trzeba 4 osobowa druzyne dzielic na pojedynczych graczy, zeby zaczac mecz ?

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ja odpaliłem betę 3-4 razy i za każdym razem gry szukały się szybko i bezproblemowo. 

Opublikowano

Nikt nie wie tyle o serii Halo i grach na xboxa co typek mający stare ps3 + dwie gry w pudełkach + krapy z PS+. Podziwiam ludzi, którzy jeszcze reagują na jego zaczepki.

Opublikowano

Nikt nie wie tyle o serii Halo i grach na xboxa co typek mający stare ps3 + dwie gry w pudełkach + krapy z PS+. Podziwiam ludzi, którzy jeszcze reagują na jego zaczepki.

Niekulturalnie tak kuzyna obrażać. :reggie:

Opublikowano

Niekulturalnie tak kuzyna obrażać. :reggie:

Chyba Twojego :-)

Opublikowano

Eloszka forumku, śnił mi się king kong (ta gierka z ps2) no i się podjarałem i bym to kupił chętnie, dobre to jest? Kiedyś grałem w demo i chyba mi się podobało.

Opublikowano

Średni FPS, imo nie warto.

Ale co ja się tam znam, ograłem na PSP :reggie:

Opublikowano

Eloszka forumku, śnił mi się king kong (ta gierka z ps2) no i się podjarałem i bym to kupił chętnie, dobre to jest? Kiedyś grałem w demo i chyba mi się podobało.

Przeszłam to swego czasu, gra jest średnia, ma fajne momenty (bieganie Kongiem) i słabe momenty (FPS). Ogólnie chyba można znaleźć lepsze gry.

Opublikowano

Średni FPS, imo nie warto.

Ale co ja się tam znam, ograłem na PSP :reggie:

Tam jest tyle samo FPS co TPP. Ogólnie to polecam, z tym, że ogrywałem w okolicach premiery i wtedy bardzo mi się podobało, szczególnie graficznie. Nie wiem jak przetrwa próbę czasu.

Opublikowano

wtedy mi sie to nawet podobalo ale glownie graficznie sie wtedy wyroznialo

btw to gierka tego francuskiego oddzialu ubistoftu, ktory jako jedyny plodzi swietne gierki, od nich procz tego king konga jest seria rayman, beyond good&evil, from dust, valiant hearts czy zombie u

Opublikowano

Nie no ten king kong był ok w 2006 roku teraz bym tego nie tykał, chyba, że dla prostego calaka bo jest po prostu za przejscie gry hehe, ale na ps3 nie pewnie pucharków bo sony stwierdziło, że nikomu to nie potrzebne :kaz:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.